"stigmata" Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Aloooooooooo ljudi bolan, koji vam je! Ja inace imam obicaj malo odlutati u spamm, ali ovo je stvarno previse! pih...Boro,vidis li ti ovo???? Niko ne razume lepotu nasag spamm-a!!!! tcccccc....
ajsha69 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Kad chitash chat redno od pochetka ka kraju, shto je jako bitno da bi se osetila dinamika razgovora (ti neprestani padovi energije konverzacije i ponovni usponi...), ubedljivo najjachi momenat je: <stigmata> boro...dusa mi spava
Vlaja Buraz Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Trebali bi uraditi DVD sa tim dijalogom, da sve bude jasno.
Vlaja Buraz Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 <stigmata> eee....po cemu je najjaci momenat naseg chata: <stigmata> <stigmata> boro...dusa mi spava <stigmata> ??? <Boro> nemam pojma <Boro> ajsha je mozda popila malo? <stigmata> mudro zboris!
"stigmata" Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 jebote, sta je ovo???? LIVE prenos??? BORO!!!!
ajsha69 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 <stigmata> eee....po cemu je najjaci momenat naseg chata: <stigmata> <stigmata> boro...dusa mi spava <stigmata> ??? <Boro> nemam pojma <Boro> ajsha je mozda popila malo? <stigmata> mudro zboris!
ajsha69 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 jebote, sta je ovo???? LIVE prenos??? *BigBrother*
"stigmata" Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Trebali bi uraditi DVD sa tim dijalogom, da sve bude jasno. bilo bi fino kada bi postojao i tonski zapis, da bi docarali atmosferu. bice da ljudi ne shvataju umetnicku vrednost svega toga, da su jako povrsni!!! naravno...izuzecemo ajshu koja je uocila i osetila tu dinamiku razgovora: "(ti neprestani padovi energije konverzacije i ponovni usponi...)"!!! boro, potrudi se malo
Tzak Tzak Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Rodjace vrijeme je za korak dalje. Ja donosim kameru, a mali Nedjo ce osigurati prostor i prvi amaterski snimak (valjda prvi) ce ugledati monitore pacenika sirom svijeta. Napred Maco !!!!
Apeiron Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Apsolutna podrska! Troter, Vlad, i ostali koji ne razumeju da je sve ovo iznad u stvari promotivna kampanja grupe Bjecki Djecki - napustite temu! Ja ostajem tuned for more quality shit... ovaj, da Serbian Big Brother (maco la) and a Big Sister (Stigmata) - thumbs up!
"stigmata" Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 (edited) ostali koji ne razumeju da je sve ovo iznad u stvari promotivna kampanja grupe upravo tako...rekoh ja da su neki ljudi povrsni Apsolutna podrska! hmmmm....malo kasno!!! bice da je to sve! Edited August 22, 2005 by "stigmata"
Apeiron Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 hmmmm....malo kasno!!! bice da je to sve! U, nemoj tako. Nikad nije kasno. Boro to najbolje zna, koji je budan i u 6 a.m. Poz!
"stigmata" Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 U, nemoj tako. Nikad nije kasno. za neke stvari da. za neke je isuvise rano nego...sto je tema zivnula
"stigmata" Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Javi se Boro ! Boro ist weg!!!! Rodjace vrijeme je za korak dalje. Ja donosim kameru, a mali Nedjo ce osigurati prostor i prvi amaterski snimak da to bjecki djecki ne snimaju spot???
Apeiron Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) Vlad, moram li te, onako moderatorski, udaljiti sa ove teme, ili mozes sam? Tema je najjaca! @ Stigmata - snimaju spot, ali nesto imam osecaj da bi ti trebala imati ulogu u istom A Maco je stari glumac, vec potvrdio ucesce... Edited August 23, 2005 by Apeiron
"stigmata" Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) nebojsa....osecaj te vara!!! to je bilo u planu, za spot ... ali je doslo do nekih izmena!!! jer...na probnom snimanju se ispostavilo da se stigmata ne uklapa u kadar. ne znam koliko si upucen...ceka se termin za kasting, pa cemo videti ja sam zaduzena za scenario i reziju spota(po zadnjim informacijama) Edited August 23, 2005 by "stigmata"
Tzak Tzak Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 da to bjecki djecki ne snimaju spot??? Ako ti je tako lakse, zvacemo to spotom !
"stigmata" Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) u tom slucaju... spot je vec snimljen! ne preporucuje se mladjim od 20god!!! pa...ako nema takvih ... da okacim materijal sa snimanja???? Edited August 23, 2005 by "stigmata"
"stigmata" Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 a koliko je zrtvovanja(citaj perverzije!!!) za snimanje tog spota bilo...mozete procitati u bestseleru"jadikovanja brkate pepeljuge"....znam, znam...ovo nije mesto za reklamu ,ali...malo!!! nego... upotrebite mastu: <Boro> nego <Boro> kakvu si ti sliku za mene imala <Boro> a ne vidim na oci vise od smijeha <Boro> a poceo sam zijevati opasno <stigmata> i meni se spava <Boro> plus sto me vec boli vilica od smijanja <stigmata> hocemo li fajront? <Boro> jos 10 minuta <Boro> nego <stigmata> jebga! <Boro> gdje je ostatak onih kukova? <stigmata> nema!!! <stigmata> komentar??? <Boro> ko pojeo?! <stigmata> komentar??? <Boro> lijepa je masnica <Boro> kakve su ono gacice zaboga? <stigmata> minijaturne <stigmata> s masnicom <stigmata> <Boro> daj taj ostatak <Boro> god damn <stigmata> jok <Boro> jos 7 minuta cu ti to govoriti )))))))))))))))))))))))))))))) <Boro> daj taj ostatak <stigmata> jok <Boro> e <Boro> a ja sam mogao kitu na hladan skener stavljati <stigmata> hahahahhahahhahahah <Boro> ko zna da li ce moje zdravlje ikada... <Boro> <stigmata> )))))))))))))))9 <Boro> i sad kad se priblizim frizideru... <Boro> <Boro> ili bilo kakvim neonskim svjetlima <Boro> <Boro> a ne daj boze drugom skeneru <stigmata> znaci...ostale su ti traume!!! <Boro> <Boro> a ti je imas a meni ne das <Boro> ni da vidim! <stigmata> jok <stigmata> nisi zasluzio!!! <Boro> toliko si uvrijedila moju kitu sad <Boro> ne znam da li ce se ikad vise dici da te pozdravi! <Boro> )))))))))))))) <stigmata> aaaaaaaaaaaaaaaahahahhahhaahhah <stigmata> fakat nisi normalan! <Boro> moram priznati da sam kreativan kad sam na izmaku snaga <Boro> draga <Boro> polomljen sam <Boro> moracu napraviti neki salto da dodjem do kreveta <Boro> a ti neces da mi <Boro> <stigmata> boro....pocinjes da smaras! <stigmata> <Boro> jos 2 minuta <Boro> mali boro je vec napustio zgradu <Boro> revoltiran <stigmata> hahahahhahahaha <Boro> zgrozen <Boro> razocaran <stigmata> neka se zahvali velikom bori na tome!!! <Boro> prevaren <Boro> dacu ja tebi velikog boru <Boro> samo dok mali naraste <Boro> a pitanje je hoce li <Boro> nakon svega <stigmata> da...pitanje je!!! <Boro> a ti opet vuces vodu na svoj mlin <stigmata> imam sva prava...obzirom na sinoc <stigmata> poklopi se !!!! <Boro> da razgulim? <stigmata> hehehheehhe <stigmata> ne jos <Boro> gotov download <Boro> reci sta imas <Boro> i da bjezim <Boro> i da se drzim principa <Boro> <Boro> danas draga, danas <Boro> today <stigmata> tcccc... <stigmata> kako hoces <stigmata> ja smanjujem sliku <Boro> ahahahahahahahhhhhaaaaaaaaaaaaaa <stigmata> ali...ajmo razlaz <stigmata>
Vlaja Buraz Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Dobrooooo. Možda samo da isključiš smajlije u toj poruci.
Recommended Posts