gruban Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 1002. tako sam ponosan!!! ko da je juce bilo kad je imala 100 postova
gruban Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 ta originalna serija je fantasticna...ostalo je sve skrnavljenje!!! ta i ona stara BATMAN&ROBIN (sa onim natpisima tipa, PAOW, CRASH i sl.) da je nemas kojim slucajem na nekim diskovima
Vladan Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 1 1000. POST 1000. POST 1000. POST 1000. POST 1000. POST 1000. POST IN YOUR FACE NEVJERNICI!!!! Strpljenje je vrlina....
Aurora Calerva Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 ta originalna serija je fantasticna...ostalo je sve skrnavljenje!!! ta i ona stara BATMAN&ROBIN (sa onim natpisima tipa, PAOW, CRASH i sl.) da je nemas kojim slucajem na nekim diskovima Upravo koristim pauzu za reklame da odgovorim, ceo dan danas maraton na tvu........ He, imam par epizoda, ali moram nabaviti ostale........ Mislim da cu posle Halloweena biti DVDovi na snizenju pa cu da ih pokupim, koliko god sezona da ima
gruban Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 (edited) Upravo koristim pauzu za reklame da odgovorim, ceo dan danas maraton na tvu........ He, imam par epizoda, ali moram nabaviti ostale........ Mislim da cu posle Halloweena biti DVDovi na snizenju pa cu da ih pokupim, koliko god sezona da ima tek sam sada skontao da sam to gledao prije 10 godina u Grckoj Kako se pozdravljaju nazi hakeri? Zip Fajl! Edited October 30, 2005 by jigsaw
Belaj Lama Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 (edited) reci zeni da mi prestane slati svoje slike... [/QU o kojoj kolicini spandexa mi ovdje pricamo???? biti umjeren znaci biti spasen! to ocito ne vrijedi u celsiju... Edited October 30, 2005 by Belaj Lama
gruban Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 kako i dalje upadam naivno u razgovore na ovoj temi!
soul reaper Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 uvjek jeftine Photoshop montaze!!!! a svab sta kazes?
Aurora Calerva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ok, jes' da je proslo dosta vremena, ali kako mogu dobiti onaj snimak iz parka?
gruban Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 shwab kaze da ti se ruke tresu! naravno, mene uvalio kao klinca!!! @Aurora - u kojoj si ti sad zemlji uopste??
Aurora Calerva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 @Aurora - u kojoj si ti sad zemlji uopste?? U onoj iz profila Anyway... am I going to get it or...........................
Aurora Calerva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Za sve moje fanove..... Majice mozete naruciti preko pp-a
gruban Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 U onoj iz profila Anyway... am I going to get it or........................... ne znam, jedino kad ponovo budes dolazila.... kad budes donosila ADAMS FAMILY diskove
ajsha69 Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Shta kaze haker kad ga pojuri besan pas? F1 kvlt!! (a moja licha zelja je da nabavim crnu majicu sa belim natpisom AltF4) _________________________________________________ Bila sam sinoc na Sinemaniji... Gledala Batmana po 4. put u bioskopu... bila sam ushićena ceo dan zbog toga... A za vreme filma.. pa, u najmanju ruku chini mi se da sam levitirala 5cm iznad sedishta... Ah da... gledala sam i Krug 2... po prvi put...
ajsha69 Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 I da... potpuno se slazem da su samo originalni Adams-ovi istinski kvlt!! Ali moj personalni favorit je ova Soul Reaperova lam_verzija!! (p.s. Ja sam na jednoj maskembal_novoj_godini.. chini mi se dochek 2002. bila Sreda Adams .... maska je bash bila ful... shila sam istu haljinu, nabavila iste cipele...+ u to vreme sam bila bledja od krpe.. )
soul reaper Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ali moj personalni favorit je ova Soul Reaperova lam_verzija!! hvala
Aurora Calerva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 (edited) Ono su The Munsters.... A i Addamsove imam! Hehe, menjam svoju kolekciju za Lakija @Ajsha Ja hocem vidim kostim Mene su jedne godine, dok sam jos uvek imala obrve, smarali da neverovatno licim na Carolyn Jones i da bi trebalo da probam old school Morticia-u.... Edited October 31, 2005 by Aurora Calerva
gruban Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 Ono su The Munsters.... A i Addamsove imam! Hehe, menjam svoju kolekciju za Lakija IT'S A DEAL!!! (what's the catch ) @soul reaper - ne zahvaljuj se budalo, taj "kompliment" si samo dobio jer sam i ja na slici!!! @ajsha - sta ces da budes veceras, MARLA SINGER
Recommended Posts