Aurora Calerva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 (edited) There's no catch! Ti dobijas discove, ja dobijam Lakija.... Eh da... za sve vas Edited October 31, 2005 by Aurora Calerva
gruban Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 hmmm, losa ti trgovina!! P.S. moje mEndjuse su bolje
Aurora Calerva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 i dalje stojim iza toga!!! Pa davaj koju sliku.... Ako ti treba korset ili nesto sl javi.....
gruban Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 ja cu da se zadovoljim Munsters-ima!!!
gruban Posted November 1, 2005 Author Report Posted November 1, 2005 nema mi Tzak, ko zna sta sprema (mozda ispit) bojim se!!! @aurora - jel' to neka prijetnja sa zadnjom slikom?
Aurora Calerva Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 @aurora - jel' to neka prijetnja sa zadnjom slikom? Ma jok, ja malo da set Laki in the mood E, a ja odoh da nabacim svoj Elvira kostim i off to the party...........
Vladan Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ma vi niste normalni..., ovaj busi bradavice, ova hoce da otkupi Lakijestinu, ovaj vjesa slike..... Nego Aurora, ponudi Oliveru, gajbu dobrog piva, ili josh bolje flasu Jack-a, i vjeujem da ce ti donijeti Lakija po zelji, moze i izrezanog....
Aurora Calerva Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Nego Aurora, ponudi Oliveru, gajbu dobrog piva, ili josh bolje flasu Jack-a, i vjeujem da ce ti donijeti Lakija po zelji, moze i izrezanog.... Hehe, dobra ideja.... Mada, znajuci Olija on bi meni Lakija dao besplatno sa sve masnicom......... Well, Elvira, the Mistress of the Dark, is off to the party...
gruban Posted November 1, 2005 Author Report Posted November 1, 2005 svab vidi ovo!!! ko sa neke jeftine tequila-e!
Vladan Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Hehe, dobra ideja.... Mada, znajuci Olija on bi meni Lakija dao besplatno sa sve masnicom......... Pa ti budi postena pa mu plati.... A mislim da bi ti i Carc pomogao, za litru dobre rakije!!!
ajsha69 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 @ajsha - sta ces da budes veceras, MARLA SINGER The boy has done his homework! Pa, ja sam u stvari bila gothicharka iz kamenog doba... a u ochima prisutnih: Amazonka, Jane (Tarzan), Vilma (Flingstones), Mira Shkoric (ZaM)... P.S. Kakvu smo ti pregadnu RUM poruku deda Lamki i ja poslali... A?
ajsha69 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Rauncher, neuzdrmivi kvlt, priteran je na troshno tlo!! Warm up single: It's top to be black with ya metal gun
Aurora Calerva Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Pa ti budi postena pa mu plati.... A mislim da bi ti i Carc pomogao, za litru dobre rakije!!! Ma njemu cu ja ono moje paunovo pero koje stalno spominje
Recommended Posts