Aurora Calerva Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 kad se vraca najmladji?!? Nikada!!!!! On ostaje u Bgu mene da ceka...
Vladan Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Ej mali, imam ja novi Disturbed, pa ako hoces navrati, narezacu ti, a nista ne trazim za uzvrat (sto je stvarno cudno), cak ni CD!
Belaj Lama Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Ej mali, imam ja novi Disturbed, pa ako hoces navrati, narezacu ti, a nista ne trazim za uzvrat (sto je stvarno cudno), cak ni CD! Popust pred praznike,a?
Belaj Lama Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 that's what Satan says satan to the lions!
gruban Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 sada sam dobio iz ginekoloske prakse 5!!! to mi je novi pick-up line
Aurora Calerva Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Eto i Laki se slaze sa svime ovde recenim!
Apeiron Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Si to ti na avataru? Nesto mi cudno izgleda ta slika... Nego, ko mene menja za kakve diskove ovuda? Ja menjam sebe SAMO za gothic xxx videos koje doticna osoba koja je postovala iznad mene poseduje.
Aurora Calerva Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Si to ti na avataru? Nesto mi cudno izgleda ta slika... Naravno da je cudna kad sam tu sa Elvira perikom i pod punom Elvira sminkom Nego, ko mene menja za kakve diskove ovuda? Ja menjam sebe SAMO za gothic xxx videos koje doticna osoba koja je postovala iznad mene poseduje. KEWL! Znaci ne moram da se smaram i da rezem kopije, jer kad te dobijem... Hehehe... Samo cu ja da prosledim Munsterse da bih te dobila sa sve masnicom...
Vladan Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Eto ne moras trositi ni za RAKIJU, niti za pivo, kako bi ti ga neko iz BL dovukao u vreci, covjek se sam nudi....
gruban Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 Samo cu ja da prosledim Munsterse da bih te dobila sa sve masnicom... za Munsterse ima da dobijes i Homera (aka. porodicnog psa)!!
Aurora Calerva Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Ljudi, ako vam bude nedostajao, dacu vam da ga posecujete
gruban Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 e, Og, o kakvim se celicnim\zeljeznim ili kakvim god sankama radi?!? da, JEDNA mi je zena rekla kako je bojom glasa podsjecas na vokala GREEN CARNATION-a
Aurora Calerva Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 e, Og, o kakvim se celicnim\zeljeznim ili kakvim god sankama radi?!? Hehehe... Iza kog nicka se krije to cudo? Imam par stvari da mu objasnim.... Lol
ajsha69 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Dve stvari izrazito ne volim: kad neko ogovara lamu u mom prisustvu i kad me boli stomak... booool!! LAM
Belaj Lama Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Dve stvari izrazito ne volim: kad neko ogovara lamu u mom prisustvu i kad me boli stomak... booool!! LAM nemoj ko dfa diera lame , nbice nafilovan ripbljim brasdnom iz perua.. jig,tvoj rodjendan cekem,znas mene,hitna mi ne moze pobjeci.. ko ne bude tamo izdo je sveprincipe,bj dj... tamo se mora biti... schwab masta' cujem da se spominje neki elinkovac... ti zelis mene mrtvog ja to vidim...priznaj... elem ,nadzivicu basistu monurmanta,i onda zna se sta me ceka... KULTTRR!!! inace.. sta ima...ne3ma TZAKA ni za zivu hlavu... mrzim a vi beogradjani koji moslitedoci ,ne znam sta cekate ,5. je kraj s svega
gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 nemoj ko dfa diera lame , nbice nafilovan ripbljim brasdnom iz perua.. jig,tvoj rodjendan cekem,znas mene,hitna mi ne moze pobjeci.. ko ne bude tamo izdo je sveprincipe,bj dj... tamo se mora biti... schwab masta' cujem da se spominje neki elinkovac... ti zelis mene mrtvog ja to vidim...priznaj... elem ,nadzivicu basistu monurmanta,i onda zna se sta me ceka... KULTTRR!!! inace.. sta ima...ne3ma TZAKA ni za zivu hlavu... mrzim a vi beogradjani koji moslitedoci ,ne znam sta cekate ,5. je kraj s svega vidim ti se pripremas neki PELISHA se mora razigrati ja danas sad idem na Paprikovac da nam rezervisem sobu! hoces krevet do prozora ili...? @Ajsha - jesi bolje?
Tzak Tzak Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 nemoj ko dfa diera lame , nbice nafilovan ripbljim brasdnom iz perua.. jig,tvoj rodjendan cekem,znas mene,hitna mi ne moze pobjeci.. ko ne bude tamo izdo je sveprincipe,bj dj... tamo se mora biti... schwab masta' cujem da se spominje neki elinkovac... ti zelis mene mrtvog ja to vidim...priznaj... elem ,nadzivicu basistu monurmanta,i onda zna se sta me ceka... KULTTRR!!! inace.. sta ima...ne3ma TZAKA ni za zivu hlavu... mrzim a vi beogradjani koji moslitedoci ,ne znam sta cekate ,5. je kraj s svega Sta je ovo? Ipak te nisu trebali pustiti (budale povjerovale da ces piti lijekove)
ajsha69 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Aurora... cmok! Jigsaw, much better now, thanx! Jel pochelo odbrojavanje... za The Day?!
Apeiron Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 ja danas sad idem Jesi li nekad pokusao da JUCE SAD IDES? Ili mozda da SUTRA SAD IDES?
Belaj Lama Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 zlo i naopako... ako nista, Tzak se ponovo ukazao, kratko ali slatko.mora da boli!!!!
Belaj Lama Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 krv produkcija pala na drugu stranu!!!sramota
Apeiron Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 krv produkcija pala na drugu stranu!!!sramota Pa, vrati je na prvu stranu koristeci istu tu recenicu, ali na toj temi.
Recommended Posts