gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 Jesi li nekad pokusao da JUCE SAD IDES? Ili mozda da SUTRA SAD IDES? u moju odbranu pogledaj vrijeme posta.... A I POGLEDAJ DRAGELJOV POST IZNADA, TU NISI SKONTAO NEKU GRESKU
Aurora Calerva Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Jesi li nekad pokusao da JUCE SAD IDES? Ili mozda da SUTRA SAD IDES? Pametno moje Zbog toga cu da ti zacepim usta kada te budem dobila. Hm, i hranicu te cokoladom, mazicu, pazicu i zvacu te Wakiiiiiiiiiiiii
gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 GET A ROOM!!! (RUM ) CHAT-ROOM ako nista... pa se tamo volite!
soul reaper Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 e, Og, o kakvim se celicnim\zeljeznim ili kakvim god sankama radi?!? da, JEDNA mi je zena rekla kako je bojom glasa podsjecas na vokala GREEN CARNATION-a pa sa zeljeznim sankama mi je slomljen zub kad sam bio klinac!!! svabu gadni prestani me uvajlivati kod moje mi zene!!!!
gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 pa kakvu ti gadnu S&M mantru razigravas kad ste se tog dotakli?!?
Aurora Calerva Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 (edited) GET A ROOM!!! (RUM ) CHAT-ROOM ako nista... pa se tamo volite! Ja njega ne volim.... Ja ga obozavam I vi cete da mi ga posaljete sada pa da idemo zajedno na Bauhaus I onda cu se ja zrtvovati pa da idem sa njim na Star Wars sajam u decembru A onda cu ja njega da cimam da ide na Diary of Dreams, fetish ball, u jedan goth club za Novu.... weeeeeee... i svi srecni i Edited November 4, 2005 by Aurora Calerva
gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 prvo ti njega vodi na taj fetish ball, posto se on mozda previse uklopi sa geekovima i freekovima na tom sajmu pa tek tad nista nisi napravila! @Ajsha -
Apeiron Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 A I POGLEDAJ DRAGELJOV POST IZNADA, TU NISI SKONTAO NEKU GRESKU To je zato sto je citav taj post jedna velika GRESKA! To je kao i sa muzicarima koji lose sviraju - ne mozes reci da su ispali iz ritma, kad nikad nisu ni upali u isti.
Apeiron Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Zbog toga cu da ti zacepim usta kada te budem dobila. Cime?
Apeiron Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ja ga obozavam I vi cete da mi ga posaljete sada pa da idemo zajedno na Bauhaus I onda cu se ja zrtvovati pa da idem sa njim na Star Wars sajam u decembru A onda cu ja njega da cimam da ide na Diary of Dreams, fetish ball, u jedan goth club za Novu.... weeeeeee... i svi srecni i A zar se nismo mi dogovorili na koji nacin ja dolazim? Zenidba, pa da dobijem USA PASSPORT, kako bih mogao na koncerte everywhere, a o ostalome cemo razmisljati u hodu...
ajsha69 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Cime? Vidi dede Lamkija!! Najmladji, a zna tachno shta da pita!!
gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 keep it clean! bez prostakluka na temi!!! to mogu samo privilegovani!!! deda, dolazim sad, ponesi novine!!
Tzak Tzak Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Zenidba, pa da dobijem USA PASSPORT, Waki, romanticna dusa !
gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 (edited) Waki, romanticna dusa ! @tzak - tvoje odsustvo se moze samo opravdati ako je to vrijeme utroseno u pripreme za sutrasnju pijanku!!!! poceli me NEKI cupavi ljudi u gradu startovati sa pricom A CUJEM SUTRA SE PIJE... wtf??? Edited November 4, 2005 by jigsaw
Tzak Tzak Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ja sam uvijek tu, ali pored onako dubokih belaj laminih postova smatrao sam da nem potrebe da ja nesto pisem.
Aurora Calerva Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 A zar se nismo mi dogovorili na koji nacin ja dolazim? Zenidba, pa da dobijem USA PASSPORT, kako bih mogao na koncerte everywhere, a o ostalome cemo razmisljati u hodu... Ja vise ne znam kako sa tobom! Prvo sam u haremu, zatim smo se razveli, pa si bio u mom haremu (dobro, onda sam ja raspustila harem jer sam se za ila)... Sad bi ponovo da me zenis... Cccccc Previse je to za moju plavu glavu.....
Apeiron Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 keep it clean! bez prostakluka na temi!!! to mogu samo privilegovani!!! Kakav prostakluk? Ja sam mislio da li ce usta da mi zacepi jagodama, bananama, malinama, cisto da joj javim koje mi je omiljeno voce... To sto je tvoja masta prljava i pokvarena, to je tvoj problem. RUM!
Apeiron Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Previse je to za moju plavu glavu..... Nego, daj neki dokaz da je plava! Nema smisla vise... @ Tzak - Ja sam provereni romanticar... all the time. Drugo, imate slike sa maskembala iz BGa na http://www.interfector.net na srpskoj verziji. Neke su bas gadne
ajsha69 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Previse je to za moju plavu glavu..... Pa dobro, zenska moja, kad cu ja vec jednom da vidim tu plavu glavu... Na nekoj brand new fotkici mozda, ovde na temi... ?... Ako okachish, evo... evo, okachicu ja svoju brand new (od pre dva ipo sata) fotku na kojoj radim most...
Aurora Calerva Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Kakav prostakluk? Ja sam mislio da li ce usta da mi zacepi jagodama, bananama, malinama, cisto da joj javim koje mi je omiljeno voce... Ja od svog tog voca jedino gajim cokoladu
ajsha69 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 ... Laki, jel ti to meni chitash misli.... ?...
Aurora Calerva Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Moja glava ce zvanicno biti predstavljena na fotografijama sa Bauhausa.... Premijere ranije nece biti, jer jedino prilika za slikanje sa Peterom Murphyjem zasluzuje tako nesto...
ajsha69 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 To je taj, Ajsha Style! _______________________________________________________________________ Aurora, nema izvlachenja, Peter is no better than we are!
Recommended Posts