gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 To je taj, Ajsha Style! that's my bendy girl!!! P.S. e ljudi stvarno vam hvala jos jednom za onu DVD kolekciju!!! sutra, kako je krenulo mozda budemo i bili sa Chaplinom TAMO GORE!!!
Vladan Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 that's my bendy girl!!! P.S. e ljudi stvarno vam hvala jos jednom za onu DVD kolekciju!!! sutra, kako je krenulo mozda budemo i bili sa Chaplinom TAMO GORE!!! Nema na cemu.... Nego, maleni, sretan ti devetnaesti rodjendan, ak se ne varam, uz zelje da bar josh toliko pozivis..... Znamo da je Chaplin KVLT, ali je prerano da ga posjetis... Sacekaj bar josh godinu dve, jer su subotari predskazali da je Apokalipsa zakucala na vrata...
gruban Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 sad je savrseno vrijeme za zaginuti...da sprovod bude veci!!!
Apeiron Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Majku mu... rano je... trebao bih spavati... danas Sacramental... trebao bih... trebao bih... trebao... tr... zzz... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tzak Tzak Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Masta bice ovo velika godina, upisaces arhitekturu, opijati se u Rumuniji, donirati bubreg za moj odlazak na Kubu.... To se valja proslaviti !!! Samo moras piti vise mlijeka !!!
ajsha69 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Jigsaw, srećan rodjendan!! Zelim ti najlamniju godinu do sada... Toliko lamnu, to make your head spin! Puno underground angazmana... Vishednevno kupanje u Crnom moru (i pelinu)... Da u ovo vreme sledece godine (posle RUMunije) igramo sa Tzakom sambu i salsu na Kubi... Vec vidim: BjDj - Gods of La Rosa Negra, Havana Nights... World ain't seen nothing yet... Zelim ti da mi postanesh kolega, ali da ne zapostavish svoje akusherske veshtine.. A evo i poklona... Guardian Angel Llama _____ Llama Socks _____ i _____ Llama mustra za kolače Vecheras sam u BL u mislima i srcu...
Apeiron Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Hehe. Odlicni pokloni za Jigsaw-a Ja cu mu pokloniti ovu svirku veceras, kao organizator iste, i potruditi se da je zapamti do kraja zivota. Krecem sad, svi ostali komentari sutra vece, jer sumnjam da ce iko biti u stanju da se javi pre toga
gruban Posted November 5, 2005 Author Report Posted November 5, 2005 deda tebi nosim flashu RUMA (uz flashu LOZE, TEQUILE i PELINKOVCA ) Ajsha - hvala na poklonima! P.S. akuserske vjestine se ne zaboravljaju (kao ni chupavo dupe soul reapera) nasli smo jos jednog putnika za Rumuniju...a od tebe APSOLUTNO ne prihvatam izgovore!!!
Belaj Lama Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 top 3 feste ikad!!!!!!!!!!! Nema se vise sta reci!!!!! samo se osjetio nedostatak crab juice-a i boze... Slike su nedostizne. Tzak.ti u Rumuniju ides avionom,mozda helikopterom,naucio si da pilotiras sinoc! Masta nikad bolji rodjendan!!!respect Pictures coming soon...
Vladan Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ala! Ignjatic nije normalan, pocev od onog lisca, pa sve ostalo..... I josh na kraju hoce da se tuce sa Carcom, koji je nekih 60 kila tezi od njega.... Jedino mi je krivo sto sam Mauni slomio nokat.... Uskoro slike lizanja Jigovih bradavica!
Vladan Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Tzak.ti u Rumuniju ides avionom,mozda helikopterom,naucio si da pilotiras sinoc!
soul reaper Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 evo da se i ja oglasim! svirka je bila jedna od najacih u gradu,na Sacramentalu sam malo razbio glavu ali dobro je to za pritisak,pogotovo uz bozu!!!
Helle Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Siso....samo za tebe! Panicno trazim motorku jurim ne u pevec, nego u stihl sthil...shtil [or whatever it spells] imam li dovoljno snage? imam li dovoljno vrijemena? iza ledja cujem kako motorka paraju tisinu vrijeme leti ostavljene motorke me sustizu hocu li ostati citave glave?
Vladan Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Vladane samo za tebe NJam njam! A tek slka! kaze Belaj da nema normalne slike!
gruban Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 ovi hoce da ga lincuju...sve na aparatu ima ali slike MONUMENTa mane!
Tzak Tzak Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 ovi hoce da ga lincuju...sve na aparatu ima ali slike MONUMENTa mane! Pa jos i spomenike da slika?
Apeiron Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ode Bane... Sinoc smo ga dobro lomili kod Sheriffa McCaarc-a, sarma mu je nikad jaca (a i mirise na svadbu nekako ). Rakija, a na TVu nadrealisti, pa malo Baje... KVLT!
gruban Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 a, ovaj Carc momenat... nema je nekoliko dana i onda se pojavi sa ovakvom slikom... Ajsha, prakticno nova!
Recommended Posts