Vladan Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Pogledah slike! A ludi Belaj rece da ih je narezao, aj dodje kuci, a na disku nista!
ignjastrasni Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 (edited) "Ziv, kljakav ali ziv" sam(na moju a nadam se i vasu zalost)!!! A SADA SPEKTAKL 1. Pocetak mog kraja!!! 2. Monument + Sakrementalci +.... 3. 4. Djole Monument lize Trorera - FUJ 5. Vladan i ja lizemo jigsavove bradavice, baj d vej, ne secam se ovog momenta 6. Tzak Tzak halucinacijama (upravljajuci helikopterom) pokusava pobjeci iz stvarnosti, bola, buke tj. sakrementalaca 7. Povratak u stvarnost, (cuje sakrementalce) jadan Tzak!!!! 8. Zloglasna Ignjiholijeva kula kamara!!! 9. 10. Tzak me posipa pivom a ostali gledaju i smiju mi se, DEM JU evribadi 11. Edited November 7, 2005 by ignjastrasni
ignjastrasni Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 (edited) Homoseksualna desavanja izmedju Caca i Jigsa, jadan jigs, nebi volio biti na njegovom mestu!!! 12. MOJ KRAJ, JADAN JA Edited November 7, 2005 by ignjastrasni
Apeiron Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 (edited) Moja sreca sto sam bio organizator i sve ovo zaobisao u sirokom luku Sledeci put izricita naredba izbacivacima da Ignjaticu zabrane ulazak... ma da mu zabrane postojanje, jos bolje! Edited November 7, 2005 by Apeiron
Tzak Tzak Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Moja umjerenost je i ovog puta dosla do izrazaja. Ne postoje dokazi da sam ja bilo koga posipao pivom, pa se to i nije desilo!
ajsha69 Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 ...... Slike su ladnije od preladne supe!!!!!! Ali... Tzakov izraz lica na slici 6. ... i Carcassova kompletna poza, zahvat i izraz lica na 11. ... Praktichno, zbog ovakvih trenutaka ima smisla fotografisati! (mislim da sam se malo rasplakala... od smeha...) O da, Jigsaw, mislim da je to taj JUNGLE CORE... ... Avangarda..
gruban Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 treba da places sto si propustila naj rodjendan... OVE SLIKE SAMO PODUPIRU MOJU TVRDNJU DA NAMA NE TREBA NI APARAT NI KAMERA....
soul reaper Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 burk je stvarno pokazao koliko je umjeren!!! umjerenost izbija iz njega!!!
gruban Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 mislim da znam ko je.... @T.P.F. - ne pravi sranje ne ovoj temi, znas zasto!!!
ignjastrasni Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 OVE SLIKE SAMO PODUPIRU MOJU TVRDNJU DA NAMA NE TREBA NI APARAT NI KAMERA....
gruban Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 uzdisem na 3 svjetska i 2 domaca! P.S. Tepa jeb'o te Ignjatic koji te doveo na forum!!!
soul reaper Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) jel' znas na inglis? Edited November 8, 2005 by soul reaper
gruban Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 na rumunskom, gruziskom i tadzikistanskom...
Vladan Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Aja vas.... A slika Enriquea, jel ima iko jednu dve!?
Belaj Lama Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 jel zna iko kuda Tzak sada pilotira,ili je mozda sletio negdje u rumuniji...
gruban Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 vidis stvarno deda, mogli bi iznajmiti helish mjesto dachije!!! GRUZIJA HERE WE COME
Recommended Posts