Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
user posted image

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gif

e,ja tek sada skontao da se u INTERFECTOR bookletu nalazi HAIL Bjeckim ph34r.gifpivopije.gif (doduse bez mene ali to ce se ispraviti iducim albumom)

DREVNOG LI BENDA! icon_rockdevil.gif

Posted
Svet je prepun glupih ćurki... IZRIČITO MRZIM ZENE!!! VEROVATNO SAM NAJVECI SHOVINISTA KOJI JE HODAO PLANETOM... Smrt zenama!!! To samo treba jebati i u kuhinju i posle pljunuti na njih!!

Pizdarija icon_rockdevil.gifpivopije.gif

lazo, evo jedna za tebe!!

OK, but I don't understand ph34r.gif

Posted
lazo, evo jedna za tebe!!

user posted image

ZOMG!!!1!!!!!11!ELEVEN!!ONETHOUSANDONEHUNDREDELEVEN!!! Ta slika je iz StatBuilder-a!!!! Legendarni RPG!!! Sati brutalnog mucenja levog tastera misa i vezivnog tkiva kaziprsta desne ruke!!

Heh ok, sad mozete da nastavite sa offtopic-ovanjem.

Posted
icon_smile.gif

gdje ti upade na ovu temu!?!

Meh...smorio sam se. Ali ne toliko da procitam sve strane, naravno. A i prepoznao sam sliku iz ovog kultnog RPG-a pa rek'o da se oprobam u necemu novom. Izbor je pao na humor, naravno, ali mi se ucinilo nakon post-ovanja da je veoma lame pokusaj kako humora, tako i skretanja paznje. U svakom slucaju, to bese moj post, a evo ga i novi se sprema i to bi bilo to od mene.

Posted

Sutra, beogradske lame ce ponovo biti na okupu!!!!!

Tzak Tzak i ja cemo se ukazati u sili i slavi na Mizar koncertu! Od 3 posle podne pocinje se sa alkoholom. Nema izdaje!!!

user posted image10, mr. Sulu !!!!!!!!!!!!!!!

Ajsha, be ready!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

Jaooooj majko!!!!!!!!!!!!

RUUUUUUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jebena Roda i sav rum ovog svemira!!!!!!!!!

Umesto da spavam, vidi mene na forumu... a za 4 sata za Beograd treba da se krene... sunce mu jebem.... ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RUM 4!!!!!!! Veceras sam postigaop raznorazne momente sa tom brzinom...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...