"stigmata" Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) ili ??? ma kakvi, oni bas docaravaju situaciju!!! bas si forsirao ove tuzne smajlije!!! boro???? Edited August 23, 2005 by "stigmata"
Vlaja Buraz Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 mi je jedan od omiljenih... Odgovara mom karakteru.
Tzak Tzak Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Ovakvu vrhunsku promociju zasluzuju samo BJECKIDJECKI. A sad da vidimo slike, pa red je da i mi gledamo.
Apeiron Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 <Boro> a ja sam mogao kitu na hladan skener stavljati Nego, dajte slike da vidimo, nista ne verujem dok ocima ne vidim. Ovo gore je ocigledna propagandna manipulacija!
"stigmata" Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) boro, provali sto su se svi nalozili da vide skeniranog "malog boru"!!! a moje dupe niko da pomene!!! tcccccc.... PERVERZIJAAAAAAA!!! Edited August 23, 2005 by "stigmata"
Apeiron Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 boro, provali sto su se svi nalozili da vide skeniranog "malog boru"!!! a moje dupe niko da pomene!!! tcccccc.... PERVERZIJAAAAAAA!!! Ma koliko imao repsecta prema Bori i njegovom Malom, kad sam pomenuo slike, ipak sam mislio na female momenat u toj prici
"stigmata" Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) Ma koliko imao repsecta prema Bori i njegovom Malom... kako ovo samo ludilo zvuci!!! kad sam pomenuo slike, ipak sam mislio na female momenat a ti bi da das svoju ocenu,a? Edited August 24, 2005 by "stigmata"
Tzak Tzak Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ipak sam ja zaduzen za ocjene. Vjerujem da malog Boru i nije neki uspjeh, ali zato......
Apeiron Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 a ti bi da das svoju ocenu,a? Ne znam koliko si upucena u moj lik i delo, ali ja sam opste poznati kriticar i poznavalac domace scene...bilo kojih oblika! Pogotovo demo radova sa iste. Evo link npr: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=22845&st=0 Stoga, ako si za strucnu ocenu, samo se javi
Invictus Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Cccc.... svi ste nesto kao grim/nekkro, a jos niko nije otvorio temu o Mishliusu. Pa cak ni ovi iz Beca, a pricaju nesto da su fanovi. Nigdje kvlta, nigdje.Cccc...
"stigmata" Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ipak sam ja zaduzen za ocjene. Stoga, ako si za strucnu ocenu, samo se javi pa...ovaj...ko sada.....kako....sta..... dajte ljudi...organizujte se, ipak je u pitanju materijal za spot i to bend bendova "bjecki djecki"!!! i...kome sada da saljem??? Pa cak ni ovi iz Beca, a pricaju nesto da su fanovi. naravno da su fanovi, nisu dzaba iz beca
Apeiron Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) pa...ovaj...ko sada.....kako....sta..... dajte ljudi...organizujte se, ipak je u pitanju materijal za spot i to bend bendova "bjecki djecki"!!! Opusteno, sve je pod kontrolom. Da bi doslo do samog snimanja, treba pre toga da se proveri materijal, a tu sam pravi covek za to. To treba samo sad da uradis, i nikad vise. Posle toga ces potpisati ugovore, sta i kad zelis da uradis. Tako to ide na zapadu. Ako sve bude OK, materijal se prosledjuje ostatku benda, a zatim i ostatku planete posredstvom odlicnih distributerskih kanala kojem moja izdavacka etiketa (Krv Produkcija, www.krvprodukcija.tk) raspolaze. Edited August 24, 2005 by Apeiron
"stigmata" Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) Da bi doslo do samog snimanja jeb´o lud zbunjenog!!!! ljudi....pa spot je vec snimljen(hteli smo da vas iznenadimo)!!! Bice da je boro u velikoj frci pa vas nije obavestio o tome!!! Edited August 24, 2005 by "stigmata"
Apeiron Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 jeb´o lud zbunjenog!!!! ljudi....pa spot je vec snimljen(hteli smo da vas iznenadimo)!!! Bice da je boro u velikoj frci pa vas nije obavestio o tome!!! Ma, ne sumnjam da demo radovi postoje... Tako i treba, podrska, ali ovde govorimo o profi spotu za profi grupu. Taj demo rad tek treba da se sredi i updateuje/obradi novijim tehnoloskim resenjima, nista na brzinu.
"stigmata" Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 nista na brzinu. pa....i nije bilo na brzinu!!! mada...onaj vas odlazak u zadar je malo sjebao ugodjaj, ali...
"stigmata" Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 cuga se u pubu, a stigmatu niko da zove!!! tccccc.... papci!!!uaaaaaaaaaaa!!!
Apeiron Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 cuga se u pubu, a stigmatu niko da zove!!! tccccc.... papci!!!uaaaaaaaaaaa!!! A ti bi lady dosla cime? Avionom? Helikopterom? S tobom se ne druzimo dok se slike ne provere. Tacka.
"stigmata" Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 pa slike nisu uvek merodavne!!!! zar ne mislis da je LIVE verzija bolja???
Apeiron Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 pa slike nisu uvek merodavne!!!! zar ne mislis da je LIVE verzija bolja??? Podrzavam svaki vid predstavljanja sopstvenog rada. Mada kako vidim, ovde je puno price, malo konkretnoga...
Invictus Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 A zsgabajji zsdabajji zspajpajji zsgujj!!!
Vlaja Buraz Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Mada kako vidim, ovde je puno price, malo konkretnoga... Prvo lice jednine.
"stigmata" Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 dragi...a da ipak postavimo koju sliku??? naravno...spot ostaje samo nama... a, sta kazes?
Recommended Posts