Invictus Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Roud Hanter of the night... Daj ga po macketini!
Buddha Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 09.11.2005. Krepala Suada s trećeg a Enterprajsa još nema Juće je krepala Suada.Nako.Samo bila i krepala.Moram reć da je svima u haustoru drago pa i meni.Ćudno je što ona nije baš stara pa da krepe od jednom.Ona je garant imala neku bolešćugu.Ja mislim da je to mogla bit neka ptičja gripa.Jedini problem je što Suada nije ptica.Al je koza pa je možda krepala od kozje gripe.A jes vala bila nekakva još ofirnija u zadnje vrijeme.Ja sam vama več rekla da je ona pravo ružna samo je bila postala još ružnija. Mi smo skontali da je ona krepala tako što je došo Hazim i lupo joj na vrata i govorio:Kurvooooooooo otvoriiiiiiiii.a ona nije otvorila al to se ćesto dešava.Al obično ona otvori poslje jedno 15 minuta.Al sad nije.Pa je Hazimu puko film i on je njoj razvalio vrata.Pa je našo krepanu.Ne znam jel se sjebo al je zvao hitnu.Hazim je sjedio kod Suade u stanu i pio kafu.Jer su vrata bila razvaljena došlo je još nekih komšija pa su svi pili zajedno.Sve se čulo šta se dešava gore jer su mnogi od njih seljaci pa se puno dernjaju.Poslje 3-4 sata je došla hitna i odnjeli su Suada i rekli Hazimu da je ona sad krepana.Meni se čini da je njemu bilo svedno.Ne znam šta će sad bit.Sad valjda hitna treba skontat otkud to da je Suada krepala nako ničim izazvana.Mene vala zaboli. Samo da javim da u Visokom nema ni piramide ni Enterprajsa nego jedno bezvezno brdo bolje da kažem brdo govana.Sad se mogu nadat samo u onaj svoj komonikator da ću se čut s rajom.
Vladan Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Aja Ignjoholija veceras, preiskren momenat iz Kule kamare i patika na licu...
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 kakav je ovo izlet bio?!? BOG TE JEBAO! kako ga Slobo Pjescic przi.... Pozz Bgd crew!
Tzak Tzak Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Odlican trip, umjerenost na prvom mjestu, a na drugom Slobo Pjescic old !!!
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 njegova tema jos nije otvorena??? Lazo nema opravdanja!!! @Tzak - a ona povracena 'masa' od 350 dinara
Invictus Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) Vollgas! Edited November 13, 2005 by Invictus
Apeiron Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Neko je nesto rekao? KREVET 12 mr. Sulu!
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 nikad krevet, ja odoh u grad!!! P.S. deda onaj feget nas proziva na BLICu, ima da ga prebijemo!
ajsha69 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 A ja noći... A ja Slobe... (rum 13 = aaa aaa a aaa a aaa) A ja zemlje ladne... Hair balls, praktichno nove... Osecam se kao da je traktor prepun lama preshao preko mene... LAAAAM! Veliki pozdrav mojoj ultimate BL_ama ekipi... A ja Mizara.. A ja Mizerije..
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 svi znamo da je taj radiator sam pao, a ja sam se sticajem okolnosti nasao kraj njega!!! Lazzz, ako nisi dobio EVICTION NOTICE dolazimo i sutra! za kraj pitanje: KOLIKO JE GRADJEVINACA POTREBNO DA SE RE-INSTALLira RADIATOR?!
ajsha69 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 za kraj pitanje: KOLIKO JE GRADJEVINACA POTREBNO DA SE RE-INSTALLira RADIATOR?! To niko ne zna! Ali dovoljan jedan arhitekta da INSTA_Lam_IRA!
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 jedan od vrhunaca veceri je bio onaj mrtvi golub kraj mene i Burka! pticiji grip all z way!!! od sad svi u Bgd idu samo sa rukama u dzepovima i sa 30 dinara!
ajsha69 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 od sad svi u Bgd idu samo sa rukama u dzepovima i sa 30 dinara! ...i govore: Lama u Srcu! Sranje u Oku! (Slo 4ever, to eternity and beyond) P.S. Jigsaw, taj mrtvi golub je bio praktichno nov! Polovan mozda samo u teoriji...
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 svjezina mu izbijala iz onog polu-otvorenog oka!
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 put je bio vise nego inspirativan, cak smo skontali iduce izdanje KP prog\power kvlt JEDNODLAK
Buddha Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 a ja slobe intu itrniti and bijond: a-a a-a-aaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaa--AAAAAAAAAAAAAA-a-AAAAA-AAA-a-aaaa-AAAAAA, tro je ljubaaaaaaaaav toooooose voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[fadeout] BOL!!
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 a ja slobe intu itrniti and bijond: a-a a-a-aaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaa--AAAAAAAAAAAAAA-a-AAAAA-AAA-a-aaaa-AAAAAA, tro je ljubaaaaaaaaav toooooose voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[fadeout] BOL!!
Branislav Stankovic Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Brate, juche je bilo extremno ...+ prvi nastup Bjechkih Djechkija u BG-u! KVLT! ... TO SE VOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEFWHRWBEHIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!...
ajsha69 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Hvala, hvala... A outrow ispred akademije!!?? Reci... To je ljubav = To se voli
gruban Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 A outrow ispred akademije!!?? Reci... To je ljubav = To se voli to se nije desilo!!! (nemoj da sad neko postuje I TU sliku)
Recommended Posts