ajsha69 Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Tu majcu ne bi smeo mnogo ko da ima... a kamoli da se do ove mere merchandizuje: ''..neka se obrate svi zainteresovani...'' So much about underground.. Slobo Pješčić bi na ovo samo odmahnuo glavom i otišao.... ZAUVEK... Jedini bi Najmladji deda Nedja ostao E-moon... I svaka mu se chast dala na to... Nego, ko će meni da meri obim grudi za tu majcu!?
Vladan Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ja sam zainteresovan, samo ako nije zajebancija.... Za utakmicu smo svi mi uz kluba uzeli majice sa natpisom Teska Situacija (Front), Strasno (Back), i placali smo 7 km, i kvalitet majica je bio takav, da su se nakon znojenja bukvalno istopile.... Svabmasta pazi kakve majice uzimas....
gruban Posted November 21, 2005 Author Report Posted November 21, 2005 Tu majcu ne bi smeo mnogo ko da ima... a kamoli da se do ove mere merchandizuje: ''..neka se obrate svi zainteresovani...'' So much about underground.. Ajsh, OVOLIKIM sam slovima napisao ONLY A FEW LEFT IN STOCK!!! majica, pored onih koje idu clanovima benda, ima 7!!! evo sa Vladanovom ostaje 6, pa se vi zajebavajte!!! P.S. kakav obim, tebi ide XXS!
ajsha69 Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Lamky... Mislim da Butcherian Vibe ima ozbiljnog konkurenta u progresu... Ovo svet i metal_ama josh nisu videli!!! http://llamabutchers.mu.nu/ - KLIK Ne znam, ali chini mi se da su ovo neke brzine jache od brzine svetlosti... Neshto tipa RUM40...
gruban Posted November 21, 2005 Author Report Posted November 21, 2005 a ja linAka a ja znoja iznenadnog! TI MORAS ICI U RUMUNIJU!!!
ajsha69 Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Jig... grdno se varash... moj obim je skoro kao Pamelin... ... Nekih 92.... J**bi ga... Nekom na sise, nekom na lepezu...
gruban Posted November 21, 2005 Author Report Posted November 21, 2005 pa zato i kazem!!!! ubila si svaki tracak razuma (Laki ni jedne) u meni onim GORKIM LISKTOM!!!
ajsha69 Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 No shit!! I kako sad stoji stvar... ??! Tebi razum -------> Lazi radijator.... Nema ga da se oglasi... izgleda da stoji... (da kucnem u drvo, da ne chuje zlo) Gorki List je praktichno druga rech za alkohol! (a RUM prva )
gruban Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 No shit!! I kako sad stoji stvar... ??! Tebi razum -------> Lazi radijator.... Nema ga da se oglasi... izgleda da stoji... (da kucnem u drvo, da ne chuje zlo) Gorki List je praktichno druga rech za alkohol! (a RUM prva ) NE KUCAJ, IMA DA SPADNE!!! ne priznam alkohol, ako u sebi nema pelina!!! eventualno rumunsko vino iz tetrapaka (tzak ce da me podrzi, kad god da se pojavi)
Čupavi Sir Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Švabmasta moze i meni majica Bjecki Djecki.Placam u siru unaprijed.Samo javi kolicinu. Imas li jos filmova slicnih Casshern?
vlad Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ja ne bih htio majicu! Mogle bi npr. čarape! BTW, za Ignju samo gaće dolaze u obzir!
gruban Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 Švabmasta moze i meni majica Bjecki Djecki.Placam u siru unaprijed.Samo javi kolicinu. Imas li jos filmova slicnih Casshern? 'cu da ti dam 3 samo nosi komplet svoju kuhinju, iz koje nikad nista normalno nije izaslo, od mene!!!!!!!!! svi moji filmovi kinesko\japansko\korejske produkcije su kod soul reaper-a (vjerovatno ga zato nema)
ajsha69 Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 ne priznam alkohol, ako u sebi nema pelina!!! A ja ne priznam choveka, koji tako ne misli!!!
Čupavi Sir Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 pa mogle bi i papuce neke a za ignju specjalne gace
vlad Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 A pupka i zla, k'o da je baš njega uslikalo! Kolut naprijed!
gruban Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 A pupka i zla, k'o da je baš njega uslikalo! Kolut naprijed! mladicu zapitaj se zasto si ti na toj slici prvo pupak pogledao!!
ajsha69 Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Svinja je, posle Lame, moja ubedljivo omiljena zivotinja!! Krava je na trećem mestu!! A Svinja u Krava-patofnama je previše za moje slabo srce!!
vlad Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 mladicu zapitaj se zasto si ti na toj slici prvo pupak pogledao!! Zato što izgleda kao mogući hibrid fenomena crne rupe u Trnu, pred kraj novembra, ne računajući sve prethodne kolutove naprijed! Jesi l' skontao?
gruban Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 ove rasprave bi se i pukovnik\bioenergeticar odrekao... samo odabrani (caitaj: PROKLETI) su bili prisutni za vrijeme te price!!! Vlad, pitaj zenu i ona je bila tu!!!
ajsha69 Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 @Hairy Cheese To su te mogućnosti L plana u makroblokovskom sistemu izgradnje! @SvabMasta Ovo ti cho'ek pred oči stavlja, a ti se misliš da li da upisuješ arhitekturu!!
gruban Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 evo da udarim post broj 1400 pa odoh da spavam!!! @Ajsha - da, pomogao mi je....sad znam sta da ne upisujem
Apeiron Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 evo da udarim post broj 1400 pa odoh da spavam!!! @Ajsha - da, pomogao mi je....sad znam sta da ne upisujem Ovaj nije normalan, ode da spava pre sat vremena sa 1400 postova, a odakle mu onda vec 1500 i kusur...??? Btw, ruski film, Nocna Straza... apsolutno razocarenje.
Recommended Posts