Čupavi Sir Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Daj par primjeraka Babi na pijaci.Reci joj da je to nova Maiden majica.
Aurora Calerva Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Dakle, poklanjate mi jednu, ili dve majice (kad mi se jedna istrosi)? I jos koju da mozes da njih poklanas devojkama umesto tangi
Invictus Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Mislim, stvarno, sta je sljedece!?!?!? Demo snimak?!?!?! Distribucija!?!?!?! Proboj?!?!?! Slava?!?!?! Pozeri!
Apeiron Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Lamky... Ako mene pitash tebi tri majice!!! One for R Two for U Three for M Kakvo brilijantno razmisljanje! Apsolutni respect! @ Aurora - pa znas kako, nekad tange, nekad brushalteri, nekad Bjecki majice... ne treba biti predvidiv po tom pitanju A sto se Bjeckih tice, dobro je rekao Najstariji - PRODAJA!
Vladan Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Prodaja nego sta, ali mislio sam majica!
vlad Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 I meni isto! Može i XXXL ako ima! A ako nema nijedna, onda mogu i vunene čarape!
Aurora Calerva Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 @ Aurora - pa znas kako, nekad tange, nekad brushalteri, nekad Bjecki majice... ne treba biti predvidiv po tom pitanju A jel'? Lol Ja se slazem sa Invictusom i predlazem da mi ostavimo ove prodane duse i idemo u KST na 80ete da djuskamo
ajsha69 Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 A sto se Bjeckih tice, dobro je rekao Najstariji - PRODAJA! E pa zato Ajsha i kaze sa majicama pazljivo!! Mislim da suva elita, jednocifrenog broja oko 5, koja gravitira oko Bjeckih Djeckih, treba da ima BjDj majice! To bi po meni dodatno stabilizovalo neprikosnovenost i sveprisutni underground duh ove stvari!! Mrtva sam ozbiljna.
Čupavi Sir Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Pa mogli bi ko hoce da kupi majicu da ima deset kvalifikacionih pitanja.Ako odgovori dobija je. Pitanja bi bila tipa da nabroji deset vrsta čupavih sireva.
Apeiron Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Da li je to dole u cosku Jigsaw sklupcan nakon gledanja nekog kvaliteta od japanskog filma? A majice - receno je! Ajsha bi trebala biti alfa ovoga benda, jer izgleda da jos jedino nju nije ponela prica o slavi i prodaji... Ovi ostali, sve lazno! I posle kaze zasto ih nema na Krv Prod... gde staviti ovakav bend, kad polako izdaje sve za sta se ja borim godinama... Pre neki dan mi je Invictus predlozio da objavimo neki singl Interfectora za Krv. Naravno da sam mu rekao da to ne dolazi u obzir. Nema veze sto ja sviram u tom bendu, neke stvari su svete i ne sme biti skrnavljenja! RAT!
ignjastrasni Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Ko vidi Lamino lice i prica o njemu umrece u mukama cupavog sira!!! Gery, Gery, sad ga lomi po repini!!!
Aurora Calerva Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 APEIRON RADI PROTIV SCENE!!!! Vise detalja uskoro!
ignjastrasni Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Vidi snijega jebo njega, kuku-riku kuku-riku jebo svoju sliku!!!
Aurora Calerva Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Sada kapiram zasto me Ameri redovno pitaju da li sam iz Evrope....
Čupavi Sir Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Jesil ti jebeni luđak.Šta ti meni koji kurac daješ. ŠVABO ovo je najveći znoj ikad .Takeši Mikee je Dejvid Kronenberg na stotu i Anatomy of hell zajedno. BizitaQ je bolest nemos ovo dat ,,normalnom`` covjeku kad si rekao da je pritisak nisam mislio da je ovoliki.Ovo je Sudar i Goli ručak na azijski način .Gori u Paklu budalo jedna i nek tamo puštaju Azijsku kinematografiju 24h a ti ne mogo da sklopis oko ko u Paklenoj Pomoranđi .Pati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soul reaper Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 bas zbog znoja koji proizvode ti filmovi samo posmatram ovu kesu koja je puna filmova azijske produkcije i ne pomisljam da ju otvorim,mozda nekad,sad preko zime!
Aurora Calerva Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Hocem ja ako je tebe stra'......
Recommended Posts