Aurora Calerva Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Upravo smo Apeironova buduca prva zena u haremu i ja skapirale da on na nekim promotivnim fotkama onog prodatog benda Interfectora podseca na Zdravka Colica.... Ne znam zasto sam vam ovo rekla, ali ne moze da skodi
Tzak Tzak Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Upravo smo Apeironova buduca prva zena u haremu i ja skapirale da on na nekim promotivnim fotkama onog prodatog benda Interfectora podseca na Zdravka Colica.... Ne znam zasto sam vam ovo rekla, ali ne moze da skodi Vise lici na Slobu Pjescica!!!
Čupavi Sir Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 (edited) Ne znam koju sliku da ti dam Ogi.Onu ljespsu ili onu bolju. Edited January 4, 2006 by Čupavi Sir
ignjastrasni Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 SRETNA NOVA I SVE NAJBOLJE SVIM PROPALICAMA KOJI NEMAJU NISTA PAMETNIJE U ZIVOTU DA RADE NEGO PROLUPAVAJU NA OVOJ TEMI Jebali vi konju mater nova godina je tek za 8-9 dana, koji vam je kurac!!! baj d vej a sada "spekatakl"
ignjastrasni Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) Edited January 6, 2006 by ignjastrasni
Aurora Calerva Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 jao, molim te... mozes da editujes taj post? moja mama se zvala danica jovanovic..... molim te skloni to, molim te...
ignjastrasni Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 jao, molim te... mozes da editujes taj post? moja mama se zvala danica jovanovic..... molim te skloni to, molim te... e jebga, sorry
Aurora Calerva Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ma u redu je, nego, nisi ni mogao da znas..... Hvala ti.....
Apeiron Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 HRISTOS SE RODI, A NAJMLADJI PROBUDI! Spavao sam 5 sati puta... pa bio budan isto toliko, pa spavao 16 sati... pa sad budan oko 2, 3 sata... sta ce dalje biti, niko ne zna, ja ponajmanje... Kakav gadan mesec januar, i u pakao sa onim ko ga izmisli.
vlad Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Još kad dodaš koncerte Bodoma i Helloweena-zaista progresivan mjesec!!!!!!
Čupavi Sir Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 (edited) Cura za Ogija. E bas bi ovo volio da vidim na Vikiju.Zna ta osoba na koju ja mislim. Edited January 8, 2006 by Čupavi Sir
gruban Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 od kada sam promjenio avatar,stalno me neke zene startuju po forumu!
Tzak Tzak Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 od kada sam promjenio avatar,stalno me neke zene startuju po forumu! Sad znas kako je meni na fakultetu, muka je to !!!!
Apeiron Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Dakle, Debljina je pojeo 21 sarmu kod Carcassa na slavi!!! Osim toga, jeo je kao lud sve ostalo sto se moglo jesti! I pred polazak, trazio je jos 5 komada, ali je nestalo sarme (delom zbog mene, stanovite Maje ovde na forumu nepoznate, ali jede kao i ja, umereno )... Rekord je postavljen, Debljina prosledjen na lokalno groblje! STRASNO!
soul reaper Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 bar je znao da ide u pakao ako pojede 20 sarmi! kako god,respect dedi na postavljenom rekordu!
ignjastrasni Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Dakle, Debljina je pojeo 21 sarmu kod Carcassa na slavi!!! Osim toga, jeo je kao lud sve ostalo sto se moglo jesti! I pred polazak, trazio je jos 5 komada, ali je nestalo sarme (delom zbog mene, stanovite Maje ovde na forumu nepoznate, ali jede kao i ja, umereno )... Rekord je postavljen, Debljina prosledjen na lokalno groblje! STRASNO! Jadan Oli!!!
vlad Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Jak je, jak je, nema šta!!!! Svaka čast! Valjalo bi sa njim dvoboj organizovati!!!!
Belaj Lama Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 vidim ovdje se još uvijek lomi... i šta treba da me pogodi da pročitam zadnjih 20 strana... znači oliju prevrću stomak na paprikovcu!! vrh!!!
Apeiron Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) AJSH!!! Sta, ova slika iznad te asocira na Ajshu? Nego, Debljina je ziv i (ovo je vec upitno) zdrav! Nije pao, nije povracao, nije isao u WC sat vremena posle prezderavanja... nije ljudsko bice... bar ne nakon ovoga. Da li je bice uopste, pitanje je. RESPECT! Edited January 9, 2006 by Apeiron
Recommended Posts