Aurora Calerva Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) Bella Naravno!!!! E, momci, da upoznate najsladju i najlepsu devojku u Bgu... I ona je samo moja!!! Edited January 31, 2006 by Aurora Calerva
Ywan Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ... I ona je samo moja!!! ... ali ... ali ... kako sad to ... ... ja ... ja ... ... ...
Apeiron Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 E, momci, da upoznate najsladju i najlepsu devojku u Bgu... Znas kako su jednom mudri ljudi iz Nadrealista rekli: DOKAZI NAMA TREBAJU!
Aurora Calerva Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) ... ali ... ali ... kako sad to ... ... ja ... ja ... ... ... @Apeiron Hehe... ce vidis! Ma dovlaci se bwe i ti kod mene Edited January 31, 2006 by Aurora Calerva
Tzak Tzak Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Znas kako su jednom mudri ljudi iz Nadrealista rekli: DOKAZI NAMA TREBAJU! Ja sam neophodan za ocjenu tvrdnji koje plasira Aurora.
Aurora Calerva Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Pa mislite li vi da bih zbog icega manjeg od najlepse devojke u BGu ja kupovala novi krevet?
Apeiron Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 manjeg od najlepse devojke u BGu Nije valjda toliko niska?
Aurora Calerva Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) E moj crni Laki... Ja tebe mnogo Inace, JA MORAM DA SE UDAM STO PRE, tako da sada trazim muza...Sve sto trazim od njega jeste da moze da mi pomogne da premestam namestaj u stanu kada je to potrebno, da zna da kuva (posto to nekada mene mrzi da radim) kao i da zna da mi izmasira vrat kada me zaboli. Ja inace imam lep stan sa jos lepsom terasom u centru BGa (na Slaviji), frizider mi je redovno pun piva i raznih kolaca, a ormarici u kuhinji prepuni cokolade i raznog zestokog pica. Redovno mi u stan svracaju neke sexy cice a i ja sam dobra u krevetu - mogu da spavam satima! Jedino sto u mojoj kuci ne sme da se pljuje po Moonspellu i In Cold Silence-u, ali bilo koji drugi oblik svadje je vise nego dobro dosao Pa, ko je zainteresovan, neka se javi Edited January 31, 2006 by Aurora Calerva
Apeiron Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Inace, JA MORAM DA SE UDAM STO PRE, tako da sada trazim muza...Sve sto trazim od njega jeste da moze da mi pomogne da premestam namestaj u stanu kada je to potrebno, da zna da kuva (posto to nekada mene mrzi da radim) kao i da zna da mi izmasira vrat kada me zaboli. Ja inace imam lep stan sa jos lepsom terasom u centru BGa (na Slaviji), frizider mi je redovno pun piva i raznih kolaca, a ormarici u kuhinji prepuni cokolade i raznog zestokog pica. Redovno mi u stan svracaju neke sexy cice a i ja sam dobra u krevetu - mogu da spavam satima! Jedino sto u mojoj kuci ne sme da se pljuje po Moonspellu i In Cold Silence-u, ali bilo koji drugi oblik svadje je vise nego dobro dosao Pa, ko je zainteresovan, neka se javi Ko bi prao sudje?
Aurora Calerva Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ko bi prao sudje? Ma i to radim....
Aurora Calerva Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ima li tu kakvog miraza u kesu ? Ne, ali ja placam sve racune sama i drzim lisice pord kreveta
Tzak Tzak Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 drzim lisice pord kreveta Zanimljivo !
vlad Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ovakve ponude još dugo neće biti!!!!! Nego kakav je ovo komercijalizam-Bječki na domestic!!!???!!!!
Guest Bella Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Pivo u frizideru?!!!!??? alo bre!? zovi!!!! i ovde cu JA da odlucim ko ce da me gleda a ko ne i da ocenjuje! Elem....Elvira ti znas da je meni bitno samo jedno misljenje, od samo jednog decka
Guest Bella Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 e jebem mu mater kako se stavljaju ova srca!?
Aurora Calerva Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Pivo u frizideru?!!!!??? alo bre!? zovi!!!! Ae kod mene... Oma sada oma...............
Vladan Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Laki je idealan ovom tvom opisu, i josh uz to ako ti treba muz koji trenutno uci sociologiju, to ti je savrseno!!!
Apeiron Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) trenutno uci sociologiju Zavrsio sam sa tim za danas. EDIT: Mogao sam provesti vreme mnogo zanimljivije - 4 sata da gledam u plafon. Edited February 2, 2006 by Apeiron
vlad Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Ili u flašu PUMA-mislim da ti je ovaj logo poznat!!!!
Aurora Calerva Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 EDIT: Mogao sam provesti vreme mnogo zanimljivije - 4 sata da gledam u plafon. Mogao si da svratis do mene i pomognes mi da praznim ove flase sa alkoholom koje mi kampuju ovde Btw, ne bih da se ponovo razvodim od Lakija. Ipak ja njega mnogo a verujem da drugi razvod nikako ne bi povoljno uticao na to
Aurora Calerva Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Pa ja bih se razvodila po drugi put od Lakija (u slucaju da se ponovo udam za njega) Btw, cujem da nas kolektivno obilazite 25og....
Apeiron Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Ko se po drugi put razvodi ? Jesi primetio kako je oblacno ovih dana? A ponovo najavljuju hladnije vreme, majku mu...
Aurora Calerva Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 A meni ce sunce da sine kada mi moj Laki dodje u Bg PS: Imam novi piercing i veoma sam
Recommended Posts