Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prokleti pirs, jebem im mater kretensku!!! Dabogda im se u oko zabio!!! Bacam ovo sranje u smeće podhitno!!!!

Zavjesa!!!!!!!!!

Nadam se da ti odgovara prophecy!!!

icon_smile.gif

Posted

Ne znash shta je krv produkcija???!!!

Tz tz tz....nisi ti igleda dovoljno kvlt i tr00 za to... no.gif

Inache, uskoro cje za krv produkciju izacji novi projekat frotmena jedong od vodecjih domacjih metal bendova!!! Obratite paznju! icon_cool.gif

pivopije.gif

Posted
E ovko se postuje poslije odsustvovanja (ne opravdanog) sa teme od tisucu ljeta !!!

tetka teca, tetka teca...ti si vidjen u nekim diskutabilnim kafanama ph34r.gif

@Aurora - pa zar i ti majku mu icon_cry.gif

Posted
Eh da... Moj novi piercing......

icon_rockdevil.gif

sto se komercijale tice to je taj boy-bend momenat...jedan je komercijalan, jedan je BADASS, jedan je leprozan itd...

Posted
Jel' taj icon_rockdevil.gif za moj piercing ili za nesto drugo sa slike? icon_redface.gif

Da, najbitnije je to sto si ti sliku izrezala tako da se vidi samo pirsing icon_biggrin.gif

Eh, taj photoshop i ko bi ga naucio koristiti. Ciljas da izrezes samo malu kockicu, a on ostavi po 30cm sa svake strane icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Posted (edited)

DEDDAH!!!

dolazis na charon?

znas li koliko ce goticarki doci?

znas li koliko se ruma mora popiti>??

Matori!

Suvisno pitanje, naravno da sam tamo! Sto zbog njih, sto zbog gothicarki, a i domestic support actova icon_smile.gif

Stari sam ti ja Charon fan icon_redface.gif

Ocekujem da oduvate i ove, kao sto ste oduvali To/Die/For (i njihove predgrupe) - icon_rockdevil.gifpivopije.gif

E sad, to za rum... malo mi se kosi sa izjavom u potpisu no.gif Moram traziti bug u sistemu icon_mrgreen.gif

Edited by Apeiron
Posted

icon_redface.gif

Ma glupa sam ti ja za te kompjutere i te programe ph34r.gif

A inace, evo ti buga... Nisi video Auroru dugo a s ozbirom da dolazis kod nje, moras joj pomoci da eliminise ovu bocu ruma sto joj stoji tu pored ostalog alkohola icon_da.gificon_da.gif

Posted
E sad, to za rum... malo mi se kosi sa izjavom u potpisu no.gif Moram traziti bug u sistemu icon_mrgreen.gif

ma ne brini nista, racunao sam na to!

pa valjda si gledao back to the future i sve te fore?

ako se dovoljno napijemo (RUM20), mislicemo da februar nikad nije ni prosao!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...