Aurora Calerva Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 PS: Imam novi piercing i veoma sam Pocelo je da me boli Ali je i dalje veoma lep
vlad Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Sad malo jače boli, ali još uvijek je lijep!!!
vlad Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Sad se malo brinem, ne prestaje da boli, a i ne sviđa mi se boja više!!!!
vlad Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Prokleti pirs, jebem im mater kretensku!!! Dabogda im se u oko zabio!!! Bacam ovo sranje u smeće podhitno!!!! Zavjesa!!!!!!!!! Nadam se da ti odgovara prophecy!!!
Tzak Tzak Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Btw, cujem da nas kolektivno obilazite 25og....
Aurora Calerva Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Nadam se da ti odgovara prophecy!!! Ne A sada sam tek sigurna da mi ne pada na pamet da ga "bacim" (pogotovo posle sinocne reakcije ljudi)
Osmi Putnik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Imam samo jedno pitanje,sta je Krv Produkcija? pozdravak?
Branislav Stankovic Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ne znash shta je krv produkcija???!!! Tz tz tz....nisi ti igleda dovoljno kvlt i tr00 za to... Inache, uskoro cje za krv produkciju izacji novi projekat frotmena jedong od vodecjih domacjih metal bendova!!! Obratite paznju!
Aurora Calerva Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Aurora, jesi li nasla mladozenju? E, ima par kandidata, ali ono..... Polako, ima vremena... @[adept] Vracas se napokon na put iskrenosti?
Tzak Tzak Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 da,da.... E ovko se postuje poslije odsustvovanja (ne opravdanog) sa teme od tisucu ljeta !!!
gruban Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 E ovko se postuje poslije odsustvovanja (ne opravdanog) sa teme od tisucu ljeta !!! tetka teca, tetka teca...ti si vidjen u nekim diskutabilnim kafanama @Aurora - pa zar i ti majku mu
Čupavi Sir Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 tetka teca, tetka teca...ti si vidjen u nekim diskutabilnim kafanama A i u autobusima(Srpski Milanovci).....
Aurora Calerva Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) @Aurora - pa zar i ti majku mu Ne brini, mi cemo tebe da ma koliko god ti bio komercijalan Eh da... Moj novi piercing...... http://img131.imageshack.us/img131/7531/10007394wh.md.jpg Edited February 6, 2006 by Aurora Calerva
gruban Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 Eh da... Moj novi piercing...... sto se komercijale tice to je taj boy-bend momenat...jedan je komercijalan, jedan je BADASS, jedan je leprozan itd...
Aurora Calerva Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Jel' taj za moj piercing ili za nesto drugo sa slike?
Apeiron Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Jel' taj za moj piercing ili za nesto drugo sa slike? Da, najbitnije je to sto si ti sliku izrezala tako da se vidi samo pirsing Eh, taj photoshop i ko bi ga naucio koristiti. Ciljas da izrezes samo malu kockicu, a on ostavi po 30cm sa svake strane
Buddha Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 DEDDAH!!! dolazis na charon? znas li koliko ce goticarki doci? znas li koliko se ruma mora popiti>??
Apeiron Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) DEDDAH!!! dolazis na charon? znas li koliko ce goticarki doci? znas li koliko se ruma mora popiti>?? Matori! Suvisno pitanje, naravno da sam tamo! Sto zbog njih, sto zbog gothicarki, a i domestic support actova Stari sam ti ja Charon fan Ocekujem da oduvate i ove, kao sto ste oduvali To/Die/For (i njihove predgrupe) - E sad, to za rum... malo mi se kosi sa izjavom u potpisu Moram traziti bug u sistemu Edited February 6, 2006 by Apeiron
Aurora Calerva Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ma glupa sam ti ja za te kompjutere i te programe A inace, evo ti buga... Nisi video Auroru dugo a s ozbirom da dolazis kod nje, moras joj pomoci da eliminise ovu bocu ruma sto joj stoji tu pored ostalog alkohola
Buddha Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 E sad, to za rum... malo mi se kosi sa izjavom u potpisu Moram traziti bug u sistemu ma ne brini nista, racunao sam na to! pa valjda si gledao back to the future i sve te fore? ako se dovoljno napijemo (RUM20), mislicemo da februar nikad nije ni prosao!
Recommended Posts