gruban Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 kako je deda ispio MOUNT-GAY rum za vikend, kao da je vec imao kontakta sa istim
Aurora Calerva Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Sta se desava sa labudom iz tvog potpisa? Ja moram da menjam dioptriju pod hitno.....
Branislav Stankovic Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 E, ima par kandidata, ali ono..... Polako, ima vremena... @[adept] Vracas se napokon na put iskrenosti? Ne, ne...izdaja do kraja sa moje strane...necju da kazhem chiji je projekat u pitanju josh...ali da je iskren-iskren je! Mada, ako uzmemo u obzir feshtanje koje cje se odvijati ovih par nedelja, mozhda i ja dobijem neki opasan projekat...
Aurora Calerva Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Strasno! Prvo izdaja, zatim odbijanje povratka na put iskrenosti!
Apeiron Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ako se dovoljno napijemo (RUM20) Ako mi postignemo RUM20, to je i poslednje sto cemo ikad u zivotu postici, jer sledeca stvar (tacnije, kad stignemo do RUM 14 ili RUM16 max) jeste da odaberemo ko nam svira na funeralu
gruban Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 Ako mi postignemo RUM20, to je i poslednje sto cemo ikad u zivotu postici, jer sledeca stvar (tacnije, kad stignemo do RUM 14 ili RUM16 max) jeste da odaberemo ko nam svira na funeralu zar postoji dilema?!? AKO TE ODVEDUUUUUUUU....
Tzak Tzak Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Borojevic je svojevremeno postizao takve rum brzine, da se znao probuditi u paralelnoj dimenziji (na psihijatriji, na dnu Une ...), a tebi predstavlja problem RUM-20.
Apeiron Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ne preterujmo. Borojevic nije bio ni na RAKIJA 5 brzinama tada. RUM 20 je neizvodljivo, cak bi se i Yoda Master slozio i rekao: trust in the force you must, but however, inevitable the death is...
soul reaper Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 mislim da je Rum20 nedostizan! ali mislim da i ako bi se laki malo potrudio ipak uspio dostici Rum20! deda przi ga po rumu! @jigsaw Sve ce da se srusi
Aurora Calerva Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Meni i dalje nije jasno sta se desava sa labudom iz tvog potpisa....
gruban Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 Meni i dalje nije jasno sta se desava sa labudom iz tvog potpisa.... penzionisani DOOM labud....
gruban Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 Kad ces i ti put Bga? niko me ne zove vjerovatno tek za koji mjesec, kad BjDj budu imali izlet u Rumuniju!
gruban Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 Dracula tour? venericne bolesti tour.... oticemo i do Vlada, ako nam bude usput! CRNO MORE, HERE WE COME!
vlad Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 venericne bolesti tour.... oticemo i do Vlada, ako nam bude usput! CRNO MORE, HERE WE COME! Ne spominji uzalud ime "komšije" svoga!!!!!!
gruban Posted February 8, 2006 Author Report Posted February 8, 2006 More je tako komercijalno crno more - crna muzika
Tzak Tzak Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 RUM 20 je neizvodljivo Ovo mi vuce na izgovor !!! Vecem dijelu BjDj je svojevremeno bila mjera kila ruma za noc kad se ne pije.
Invictus Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Borojevic... trans rum brzine... SRKIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apeiron Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Opet rum, majku mu. Dosta mi je vise zivota. p.s. U pakao sa zenama i ko ih izmisli.
Recommended Posts