gruban Posted February 19, 2006 Author Report Posted February 19, 2006 true, true.... nego kako mozs biti u BUM-BUMu za valentinovo (ustvari za 1. srpski) i otici prije nego sto su 2 zene dobile nagradu za najduzi poljubac? starac, sta se desava?!?
Apeiron Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 nego kako mozs biti u BUM-BUMu za valentinovo (ustvari za 1. srpski) i otici prije nego sto su 2 zene dobile nagradu za najduzi poljubac? starac, sta se desava?!? To sam ga i ja pitao. Nemam pojma zasto je otisao.
Tzak Tzak Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 nego kako mozs biti u BUM-BUMu za valentinovo (ustvari za 1. srpski) i otici prije nego sto su 2 zene dobile nagradu za najduzi poljubac? starac, sta se desava?!? Ja sam otisao kod Rode sa jos dvije cure, a poznate su Rodine avanture, pa sam tako nesto mogao ocekivati i van BUM BUM-a.
azal Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 dede...dolazite na Charon? Malo fag rocka tesko da ce skoditi. mozemo i Bjecke da uvalimo kao predgrupa kad ih vec ima toliko ( i ako dobro znam da su live nastupi izdaja undergrounda) przite ga starci!
Apeiron Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Ja sam otisao kod Rode sa jos dvije cure, a poznate su Rodine avanture, pa sam tako nesto mogao ocekivati i van BUM BUM-a. Roda i avantura ne mogu u istu recenicu!! Srecom, pa sam ja bio sam sa rumom to vece, i bojkotovao taj stan. Uvek sam se divio samom sebi koliko sam otporan na pritiske A ovaj Lazar starac.... kakvo pitanje za Charon... naivno, naivno. Najavi u prodavnicama oko sebe da za period petak, subota, nedelja (5.3. je nedelja) nabave petostruku dozu ruma koju inace imaju u ponudi. Da se lepo ispostuje kraj jedne ere mog zivota.
Invictus Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Priznaj da si jedva docekao Charon.
gruban Posted February 20, 2006 Author Report Posted February 20, 2006 mislis neki reunion tour?? to ce ostati iznenadjenje!!!
Branislav Stankovic Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) kako bi mogao da im odoli! Edited February 20, 2006 by [adept]
gruban Posted February 20, 2006 Author Report Posted February 20, 2006 @Apeiron - sta onaj MOUNT-GAY rum uradi od tebe...
Apeiron Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Uvek tolerancija, uvek! Podrska gaygothu! A mozda obucem neku poluprovidnu majicu Ili pak dodjem bez ikakve majice
carcass Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 vidi sa Invictusom gdje je nabavio onu heklanu jebacku majicu za onaj koncert u Onazisu onomad mada se tvoj tapiserija ni u kom slucaju ne moze porediti sa stanovitim dlakavim bojlerom koji je probijao iz onog veza mislim da je vrijeme da ti Azal najzad obznanite svijetu svoju vezu you have to come out!!!!!!!!!!!!!
Aurora Calerva Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Uvek tolerancija, uvek! Podrska gaygothu! A mozda obucem neku poluprovidnu majicu Ili pak dodjem bez ikakve majice Providna haljina! Ja cu ti pozajmiti svoju
gruban Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 majku mu.... ako ne izadjes na naslovnici GEJZIRA nista nisi napravio!
Apeiron Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Gay je ok! Eto vidis, nisam sumnjao.
azal Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 kakva je mantra sa pticijem gripom u BL? I sta mis i pacov rade po tom pitanju?
Apeiron Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Gripa? Pa vidis labuda kod Jigsawa u potpisu, to je snimljeno kod njega pred kucom
Recommended Posts