gruban Posted March 5, 2006 Author Report Posted March 5, 2006 "Ovih dana vršimo pregovore sa menadžerima grupe System Of A Down o mogućnosti njihovog nastupa na Osmom Jazz and Rock Festivalu Zelenkovac 06¨. Zahvaljujući prijateljima u Danskoj, Beogradu, Los Anđelesu i Jermeniji,uspjeli smo doći do adresa ljudi, sa kojima upravo, vršimo pregovore. Ovih dana očekujemo konkretne odgovore sa Zapadne Obale Pacifika. Nadamo se pozitivnim vjestima, i da ćemo, naš festival, osvježiti, sa ovim, zaista, velikim, muzičkim imenom. Svoje učešće na festivalu potvrdili su nam bendovi iz Novog Sada, Kopenhagena, i Beča. Kao što vidite, pripreme za ovaj festival su već počele. Pozivamo sve zainteresovane ili one, koji imaju, neku, zanimljivu informaciju, neka nam se jave." da,da... @Tzak - moramo se i mi uvaliti na Zelenkovac ove godine!!! sad imamo i predgrupu!
Tzak Tzak Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Prvo da potvrde predgrupu, pa da se pregovara.
Tzak Tzak Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Evo odgovora na pitanje iz Apeironovog potpisa !
Apeiron Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 To nisam ja na slici, nego gitarista Charon-a!
Buddha Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 (edited) zenice sve govore matori! a kako tek objasniti onaj tvoj fenomen da si se na svakoj sledecoj slici slikao sa jednim okom zatvorenim? Edited March 7, 2006 by slowdiver
Apeiron Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 zenice sve govore matori! a kako tek objasniti onaj tvoj fenomen da si se na svakoj sledecoj slici slikao sa jednim okom zatvorenim? Apsolutno neobjasnjiv fenomen... nisam najbolje siguran sta se tu desavalo, i zasto
Vladan Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Starac budi ponosan na sebe! Zbario si gitaristu Charona!, nije to mala stvar! Sad je na tebi da odrzavas vezu!
Vlaja Buraz Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 MATERIJAL ZA PROJEKAT. *6*6*6* P.S. Vladane, jesi ogulio naljepnicu?
Tzak Tzak Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 BjDj su povodom skorasnjeg probijanja granice od sto strana naYum-u odlucili da snime prvi spot. Spot je sniman na vise lokacija sirom Evrope. Bice to najskuplji spot na UG sceni. U prilici ste da prvi vidite par scena iz spota!
gruban Posted March 8, 2006 Author Report Posted March 8, 2006 ZANIMLJIVO slon, kojeg imate priliku vidjeti je bio inspiracija Disney-u za lik Damba! majka mu je alkoholicarka, a on je rodjen sa tjelesnom manom.... u ranoj mladosti je eksperimentisao sa raznim halucinogenima!
Invictus Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 A sta je pticurina sa drugog stila? Prepostavljam metaforicno vidjenje Tzakove dushe. Cuo sam da se nesto prica i o probi? Da ne mislite da je to malo izdaja???
gruban Posted March 9, 2006 Author Report Posted March 9, 2006 u DIRECTORS CUT verziji se pojavljuje i niko drugi do Ivan Trojana
gruban Posted March 11, 2006 Author Report Posted March 11, 2006 bas kad smo svi mislili da u BL nikad nece svirati stariji bend od ***********a prevarimo se salu na stranu, umorni starci su bili prestrasni veceras..... a i APARTMAN je bio dobar!
Tzak Tzak Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Svabo sada mi je jasno zasto tvoje poruke putuju po nekoliko dana. Veceras je ipak Dragelj bio najjaci i preciznost mu je bila neupitna.
Aurora Calerva Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Meni Apeiron vec nedostaje Vratite mi i Baneta
Recommended Posts