Tzak Tzak Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Ima li neko od banjaluckih, motorizovanih, skrsheva dovoljno hrabar (lud) za prilicno dugo putesestvije u cilju visednevnog (intenzivnog) druzenja sa arhitekticama ? Primam samo ozbiljne ponude neozbiljnih ljudi !!! Svabo, pa sve je jasno napisano!
Vlaja Buraz Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Rođak mog rođaka je i moj rođak. Neprijatelj mog rođaka je i moj neprijatelj.
Tzak Tzak Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Rođak mog rođaka je i moj rođak. Neprijatelj mog rođaka je i moj neprijatelj. Zena mog rođaka je i moja zena !!!
Apeiron Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 (edited) Przite ga nistarije! I dovedite mi te arhitektice u Beograd, cekam vas (EDIT: zene, naravno)!!! Edited May 17, 2006 by Apeiron
Tzak Tzak Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Pa da me tvoja zena ubije. Podmetnucu ja ledja umjesto vas ozenjenih ljudi!!!
Vlaja Buraz Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Kru ti jebem. Ustanem ujutru i onda mi se čitav dan diže.
Tzak Tzak Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Da li je Svabo jos na nogama? Ne racunam noge na stolu u hitnoj !!!!
gruban Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Da li je Svabo jos na nogama? Ne racunam noge na stolu u hitnoj !!!! svabo napusta bend! ajde sto se ova propalica nije pojavila, u Srbiji je ali sto se TI nisi pojavio?!?!?
Tzak Tzak Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Mozda zato sto si rekao da ces biti u parkicu prije 7, ja sam prosao parkic 32,4 puta i sva mjesta na kojim se moze aplicirati pelinkovac, ali tebe nije bilo !!!
gruban Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 ja sam u gradu bio od 5....u parku smo se pojavili oko nekih 10 do 7..... CCCCCCCC
Vlaja Buraz Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 <Dado_mirojanjanin_Glisic> http://img.photobucket.com/albums/v246/Bor...cne/sl1copy.jpg <Dado_mirojanjanin_Glisic> to je kako otprilike izgledam <Dado_mirojanjanin_Glisic> mislim <Dado_mirojanjanin_Glisic> slika je stara dve godine <Dado_mirojanjanin_Glisic> ali to je to <bl_ondie> lazes ko pas <Dado_mirojanjanin_Glisic> <Dado_mirojanjanin_Glisic> zasto to kazes? <bl_ondie> zato <bl_ondie> sto mi je kos rekao kako izgledas <bl_ondie> majmune jedan <Dado_mirojanjanin_Glisic> ahahahahhaha <Dado_mirojanjanin_Glisic> kako izgledam? <bl_ondie> drugacije <Dado_mirojanjanin_Glisic> molim te ko ultimativnog plavokosog boga <Dado_mirojanjanin_Glisic> daj opis <bl_ondie> nabildan neproporcionalno, kao kinez <bl_ondie> eto <Dado_mirojanjanin_Glisic> ahahahhahahahahhahahahahhaha <Dado_mirojanjanin_Glisic> tanke noge, siroka ramena? <bl_ondie> ne <Dado_mirojanjanin_Glisic> sta je neproporcionalno onda? <Dado_mirojanjanin_Glisic> <bl_ondie> ne znam <bl_ondie> pitaj kosa
Tzak Tzak Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Opravio sam klavijature iz 70-tih i sad su funkcionalne (jedne, a ubrzo i druge). Samo jos da ih usminkam.
Recommended Posts