Apeiron Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 kad su svi postali penzija pa moram da nadoknadim i za druge!!! Bolje da ne pricamo na tu temu... nikad vise.
gruban Posted June 11, 2006 Author Report Posted June 11, 2006 (edited) ma gorite u paklu svi....mene iznervirao onaj lik sto me je prozivao na studentskom a ovdje me neko drugi proziva MODERATORSKI EDIT >> rekoh, necemo na tu temu vise nikad! Edited June 11, 2006 by Apeiron
gruban Posted June 11, 2006 Author Report Posted June 11, 2006 kao sto Boro jednom rece, napustam ovaj tuzni skup.... sto se mene tice mozes zatvoriti ovu temu.
Tzak Tzak Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Tebi hitno treba shaman i jedno dva sata u japanskom buretu!
Vlaja Buraz Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 kao sto Boro jednom rece, napustam ovaj tuzni skup.... sto se mene tice mozes zatvoriti ovu temu. Die with Your Hard-on.
Apeiron Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Hehe, domaca internet scena se sve vise razvija... ako, ako, tako treba: PusiGaKucko - http://www.pusigakucko.com/ Nevaljalica - http://www.nevaljalica.com/ Pozdrav za webmasterku Ivanu, to je podrska sceni
Aurora Calerva Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Bječki na drugoj strani... E, momci, dolazim 96% u BL na Sisterse! Kad se naspavam će iskucam lep pp Lakiju
Tzak Tzak Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 E, momci, dolazim 96% u BL na Sisterse! Kad se naspavam će iskucam lep pp Lakiju Koje taj Laki ????
Aurora Calerva Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) Ma neki starac kome uspeh nekako i bez spavanja da pošaljem pp EDIT Želim da vidim Bječke u punom sastavu kao i fanove i da se usudim da ih možda čak i uvredim moldbom za jedan komercijalni photo session! Edited June 15, 2006 by Aurora Calerva
Apeiron Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Tesko da ce tu biti Bjecki u punom sastavu... Jedan u Becu, drugi lud, treci umesto da pije sa ekipom, crta u Autocadu i na to gubi mladost... ccc... Ali zato ce Interfector + ex clan Invictus minus Bane (osim ako i on ne dodje ) biti u sili i slavi taj dan.
Aurora Calerva Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Oli Carc A Bječki Razočarala sam se A sa nama će da pije mlađani Ben Christo, jedna od mojih novih omiljenih osoba iz severne Evrope
Apeiron Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Pa vidis da je i ova tema propala... nema clanova da se jave. Razmisljam o zatvaranju, ili da vec jednom objavim da sam JA Bjecki Djecki.
Tzak Tzak Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Bjecki su sveprisutni. Samo smo trenutno zauzeti (valja poloziti i poneki ispit pa lagano u Rumuniju). Ti kad dodjes samo se javi za taj photo session da se na vrijeme izdepiliramo itd. Konacno da nekog od ekipe iz Bg vidimo na nasem terenu (Bane se ne racuna posto je on vec nas)!
Tzak Tzak Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) Zaboravio sam reci: Ova tema je nova prakticno !!! Edited June 15, 2006 by Tzak Tzak
Aurora Calerva Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Bjecki su sveprisutni. Samo smo trenutno zauzeti (valja poloziti i poneki ispit pa lagano u Rumuniju). Ti kad dodjes samo se javi za taj photo session da se na vrijeme izdepiliramo itd. Konacno da nekog od ekipe iz Bg vidimo na nasem terenu (Bane se ne racuna posto je on vec nas)! Ja sam tu koliko već sledeće srede! Očekujem crveni tepih posut ružinim laticama!
Apeiron Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 ružnim laticama? Bice tu jos BG ekipe kako mi se cini... javile se tri đevojke
Aurora Calerva Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Ali ipak se zna ko je prioritet... Elita Starac, hoćeš ti reći ili jig da ti objasni?
Invictus Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Sistersi otkazani. Moje shamansko Ja je duboko pogodjeno. Ono sto je medjutim pozitivno je da ce mi Roud konacno isplatiti gajbu piva koju mi duguje. Aaaarrrggghhh!!!
Apeiron Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 To je ta Banjaluka... Nego, gde su ove BG zene, nisu se jos javile? Uh, kako ce tek biti njima kad saznaju da je otkazano (a verovatno su vec i saznale...)... @ Najstariji - tu gajbu dobijas zahvaljujuci meni, stoga hocu svoj deo, neces me prevariti!
Aurora Calerva Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Nego, gde su ove BG zene, nisu se jos javile? Uh, kako ce tek biti njima kad saznaju da je otkazano (a verovatno su vec i saznale...)... Ja sam im poslala poruke... Ne znam koja od njih je ponela mob... Valjda su sve.. Srećom pa sam ja htela tek sutra ujutru da krenem........ A ništa i od mog photosessiona sa Bječkim... Morala sam da slikam neku vunicu http://i6.tinypic.com/153ma11.jpg
Apeiron Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Bitno je da su me one pitale gde su goth i metal shopovi u BL Podjednako smesno kao i pitanje kolike su cene hostela Ja im rekoh da je bolje da idu u Budimpestu za iste pare, a one nisu poslusale, i eto rezultata...
Aurora Calerva Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Joooooooj, što ću da ih zajebavam kad se vrate... Ajooooooooj.... A Laki, komentariši fotku.. Oma sada oma
Shamandalie Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Dobro vas dvoje, da li ste vi normalni? Oboje ste u Banjaluci i komunicirate preko yu metala? A ti, laki, kakav si to kad takvoj lepotici dozvoljavas da placa hostel????
Recommended Posts