Routasydän Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Gde li se denuo ujka Nurg, nema ga sto godina..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 a da nisi to ti...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 a da nisi to ti...? Nisam Dersu..... a mogu ti iskreno reci da me malo brine sto ga tako dugo nema........... Inace, jesu li ponovo bile u ponudi Silvija i Arija ili neka njihova atraktivna koleginica iz branse? Steta je propustiti tako nesto..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Nije tvoj ujka neki strucnjak, ali voli da se exponira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sixstringer Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Naleteh pre par dana na neke likove koji zovu sebe Wood guerilla, naši ljudi, prave neke sulude instrumente... Oduševljenje je bilo tim veće što je domaće... Al' nemaju website, samo ih ima na myspace-u, što je malo bezveze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Steta je propustiti tako nesto..... Ta prica je 'svrsena' do daljnjega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Naleteh pre par dana na neke likove koji zovu sebe Wood guerilla, naši ljudi, prave neke sulude instrumente... Oduševljenje je bilo tim veće što je domaće... Al' nemaju website, samo ih ima na myspace-u, što je malo bezveze... Da, videh par slika...nisam imao prilike da ih cujem, ali mi se oblici ekstremno nisu svideli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ...ali mi se oblici ekstremno nisu svideli... same here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sixstringer Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Ma, ni meni, ali, mislim da bih mogao da se pomirim sa oblikom da mi dopadne šaka jedan od njihovih modela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Lice na oklagije. Mada, ako bi pao jedan endorsment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreader Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Jel moze neko da me posavetuje kako da toniram gitaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Neznam da li sam vec jednom pitao. Ko je najbolji majstor za gitarsku elektorniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 ne znam ko je najbolji ali Sale doktor iz maricevog muzickog servisa odlicno radi posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 DA u pravu je divljak ,inache to vishe i nije servis rade samo elektroniku i proslo je stvarno dosta ljudi kod njih sredice ti elektroniku samo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sander Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Koze da vam koristi sledeca knjiga o pravljenju el.gitara> http://rapidshare.com/files/1602077/Guitars_Design.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Jel zna neko ovde nekoga ko je swirlovao dzitru? Neka iskustva, boje i sl. , a idealno bi bilo kad bi mogao da platim da mi to neko odradi Ne da mi se da se bavim 6 meseci necim sto nikada posle necu raditi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Ау, што то лепо изгледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clairvoyantt Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Au matori ala ovo perverzno izgleda, tesko ces ti naci nekoga kod nas da ti to odradi, mada pitaj ove nase majstore koji servisiraju gitare: Zana, Mirka ili Gorana, ako ti trebaju brojevi samo reci pa cu da ti ih ostaviti... Nego sta je uopste ono neki Ibanez Custom Made ili nesto budzeno? Ima oblik Satrianija, ali maple neck i ovaj opaki svicrl... Ludilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Letva Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Verovatno glupo pitanje, ali opet malo znam o tehnici... Elem, da li je moguce ugraditi tremolo mehanizam na djitru, koja jelte, nema tremolo, ako neko konta sa ocu pitam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Sve je moguce prijatelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoksi Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Zna li neko koliko otprilike kosta izrada vrata gitare i ko to radi kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoksi Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jel zna neko ovde nekoga ko je swirlovao dzitru? Neka iskustva, boje i sl. , a idealno bi bilo kad bi mogao da platim da mi to neko odradi Ne da mi se da se bavim 6 meseci necim sto nikada posle necu raditi... Ko je vlasnik te gitare?Opasno izgleda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J.Jesa Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Da li znate nekoga ko bi bio voljan da mi uradi prohromsku plocu za stratokastera? Znaci da isece oblik, tako da ide preko celog tela, sa sve rupama za magnete, potove, srafove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Pa probaj recimo u gvozdjarskim radnjama da pitas dal znaju nekog ko bi ti uradio takvo jedno parce posto uglavnom su to pogoni koji rade sa prohromom mozda i neki limar bi mogao Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J.Jesa Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Razmisljao sam vec o toj varijanti, ali je veliki znak chudzenja da li bi sve isekli kako treba. Takodje interesuje me i varijanta da uradim neki tribal, tatoo ili nesto slicno na samoj gitari. Cek, sad cu da bacim fotku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts