Ocean_Soul Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 belgarat Posted on 20. 9. 2005, 00:00 Pazi ocean oovako: pesme su dobre i ja ih licno volim, ali zaista znaju da preteraju...pogotovo sa baladama......obozavam always will be, ali je tipican n sync...da se nelazemo........al' svejedno cu se raspasti na koncertu kad je budu svirali dusane, ne seri majke ti!!!! kakav bre n sync , stvarno kenjas!!!!!! aj bar jednom u zivotu reci nesto dobro za HF, stalno nesto serendras, a ovamo se gubis uz njih po kst-u, sad ides i na koncert (dobro radije ides na stratovarius, ali opet) i da ne nabrajam jos situacija.... e, da, a da li sam mozda spomenula da mnogo seres?! p.s. p.p.s. Quote
dushmanin Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Mir Tamo....svako ima pravo da voli i da bude kontradiktoran u tome..... nek mi oni odsviraju secrets i unforgiving blade i necu ih u zivotu vise pljuvati Quote
Vic Rattlehead Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Ne sviđa mi se novi HammerFall. Quote
~MaX~ Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Novi album je sskroz ok ali nije doneo nishta novo........jebi ga,ljudi pljuju neke bendove kada unesu neshto novo u svoj zvuk ali izgleda da obrnuto takodje ne valja......ma nadam se da netje svirati mnogo pesama sa ovog albuma..... Quote
Vangelis Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Hammerfall se meni uopste ne svidja i saosecam sa belgaratom, ali kad krene gospodin Tolkki...mmmm Quote
Narsil Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 Hammerfall se meni uopste ne svidja Quote
Ocean_Soul Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 moracu da se ponavljam.... novi HF je dobar... nije kao prethodni albumi, ali je dobar i . na koncertu ce da bude do jaja... sad sam se bas naprzila jer sam kupila njihov dvd i znam da ce biti strava na koncertu... Ja volem HF Ja volem HF Ja volem HF Ja volem HF Ja volem HF i ko nema nista lepo da kaze za ovaj bend ne znam uopste koj' k...c trazi na ovoj temi..... hvala na paznji dovidjenja p.s. p.p.s. Quote
Narsil Posted October 10, 2005 Author Report Posted October 10, 2005 Ja volem HF Ja volem HF Ja volem HF Ja volem HF Ja volem HF i ja i ja i ja i ja i ja Quote
Hammy Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Jedan od najdražih bendova! Nick mi je po njima, inače me frendovi zovu Hammy zbog Hammerfall-a Quote
Narsil Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 (edited) idi!!!!!ti si neki opasna! salim se Edited October 11, 2005 by lake_bodom Quote
Narsil Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 jel si iz Smedereva??? nego jel ima neko One crimson night dvx????? Quote
Hammy Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 jel si iz Smedereva??? nego jel ima neko One crimson night dvx????? Nisam iz Smedereva i imam taj divx Quote
Narsil Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 Nisam iz Smedereva i imam taj divx ocu ga, ocu ga!!!!!!!!!!odakle si ? ajd neku razmenu ili tako nesto! Quote
Novaliis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ocu ga, ocu ga!!!!!!!!!!odakle si ? ajd neku razmenu ili tako nesto! Ne moze. Quote
Hammy Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ocu ga, ocu ga!!!!!!!!!!odakle si ? ajd neku razmenu ili tako nesto! Saznaj kolika je poštarina iz Hr. u Srbiju pa ti ga sendam Quote
dushmanin Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 @ ocean soul, jel ti bese imas one crimson night ili crusades dvd, zaboravih....? Quote
Narsil Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 Saznaj kolika je poštarina iz Hr. u Srbiju pa ti ga sendam e pa sad Quote
~MaX~ Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 I ja volem HammerFall i jedva chekam koncert......a te divx-ove sherujte...... Quote
Ocean_Soul Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 pod: 1. maximuse, ako si srbin pricaj srpski molim te... kad kazes SERUJTE dodje mi da , potseca me na one sa pinka koji koriste look i stajling i te gluposti... 2. imam dvd The Templar Renegade Crusades, pa kome treba mozemo da obavimo RAZMENU a ne da serujemo i slicne gluposti.... p.s. p.p.s. Quote
Telcontar Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Ne seri, Serujte je sasvim normalna rec kod nas da ne kazem da je default Tako da.... serovanje rulez ! P.S. Ta fora pricajte srpski, pisite cirilicom i ta govna smaraju za medalju... Ah, da idem na koncert, pa vi gledajte sta cete... Quote
Recommended Posts