Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajoj,al` je ovde pochelo hvalisanje na sve strane! icon_uhoh.gif

E pa da vam se pridruzim: icon_biggrin.gif

1.Imam sva 3 DVDa icon_cool.gif

2.Idem na koncert icon_cool.gif

3.Imam photo pass za koncert icon_cool.gif

4.Ako neko hocje DVDe moze ih dobiti tek pred polazak na koncert icon_cool.gif

Ajd` zdr icon_cool.gif

Posted

za telcontara> ok, s obzirom da cu te upoznati kad budemo isli na koncert 01.12. raspravicemo se oko srpskog jezika i gramatike, a dotle nastavi sa svojim sherovati, stajling, luk, spika i ostalim sranjima...

pozz

p.s. pivopije.gif

p.p.s. icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

E..upravo se razocharah u HammerFall...

Mlogo mi se svidjala "Angel Of Mercy" sa CTa...ali tek sad sam saznao da je to u stvari obrada CHASTAINa!

A to chak nigde ni ne pishe..

A da ne pricham kako je Leone bolje otpevala pesmu..

Posted
E..upravo se razocharah u HammerFall...

Mlogo mi se svidjala "Angel Of Mercy" sa CTa...ali tek sad sam saznao da je to u stvari obrada CHASTAINa!

A to chak nigde ni ne pishe..

A da ne pricham kako je Leone bolje otpevala pesmu..

vidis ja nisam znao da to nije njihova stvar ali igrom slucaja to mi je najgora njihova pesma pa se i ne brinem mnogo icon_mrgreen.gif

Posted

Pa ima zenski ima sve.Pa jest u pravu si ako izuzmemo HIM i jos milion homoseksualnih bendova koji ceo zivot pokusavaju da se probiju na MTV metal scenu(satro). HF i nije tolka komercijala.Ma vise su mi takvi kriterijumi izmedju underground bendova i ovih iznad zemlje dokurcili!(ma sve ce to narod pozlatiti icon_mrgreen.gif )

Posted
za telcontara> ok, s obzirom da cu te upoznati kad budemo isli na koncert 01.12. raspravicemo se oko srpskog jezika i gramatike, a dotle nastavi sa svojim sherovati, stajling, luk, spika i ostalim sranjima...

pozz

p.s. pivopije.gif

p.p.s. icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Sto, ne svidjju ti se moji tr00 izrazi... bas su extra icon_mrgreen.gif

( Refresh, Forward, Sherovanje, rula...)

Uostalom kad mi nadjes nekog ko ima manje od 45 godina i ne koristi izraze kao sto su OK ili Cool, onda mozemo da pricamo o engleskim izrazima...

( P.S. Ako i nadjes nekog takvog, u najavi je smarac icon_wink.gif )

Posted (edited)

auuuuffff.....kakav odgovor na temu.....ljudi jel zna neko kakve majice ce biti u prodaji????ja bih kupio jednu zajednicku strata i hf-a biggrin.gif

Edited by belgarat
Posted
ajde da tugujemo zajedno,,,mozda nam se neko od ovih burzuja sazali pa nam kupi kartu i povede nas!

Oce li neko???

Evil Spirit je postao moj najomrazeniji lik na yu metalu! Prevazisao je cak i onog debilnog stefana! Decko nije rekao ni jednu pametnu stvar!

Posted
Tehnicki po prilicno slabasan bend ako ga svrstavaju u prog.mada puno melodike standardnih rokackih rifova.Moje misljenje

ALi ih niko ne svrstava u prog...

Posted

Ma ja imam samo zadnje dve pesme... drug kome sam rekao da skine ceo album zapalio za Egipat ... ove nedelje cu da cujem - ali deluje kao dobar heavy.