Elldamar Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Ajoj,al` je ovde pochelo hvalisanje na sve strane! E pa da vam se pridruzim: 1.Imam sva 3 DVDa 2.Idem na koncert 3.Imam photo pass za koncert 4.Ako neko hocje DVDe moze ih dobiti tek pred polazak na koncert Ajd` zdr Quote
Ocean_Soul Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 za telcontara> ok, s obzirom da cu te upoznati kad budemo isli na koncert 01.12. raspravicemo se oko srpskog jezika i gramatike, a dotle nastavi sa svojim sherovati, stajling, luk, spika i ostalim sranjima... pozz p.s. p.p.s. Quote
Ocean_Soul Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 p.s. nisam ovde da se svadjam vec da iznosim svoje misljenje... poz Quote
Angelystor Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 E..upravo se razocharah u HammerFall... Mlogo mi se svidjala "Angel Of Mercy" sa CTa...ali tek sad sam saznao da je to u stvari obrada CHASTAINa! A to chak nigde ni ne pishe.. A da ne pricham kako je Leone bolje otpevala pesmu.. Quote
Narsil Posted October 21, 2005 Author Report Posted October 21, 2005 E..upravo se razocharah u HammerFall... Mlogo mi se svidjala "Angel Of Mercy" sa CTa...ali tek sad sam saznao da je to u stvari obrada CHASTAINa! A to chak nigde ni ne pishe.. A da ne pricham kako je Leone bolje otpevala pesmu.. vidis ja nisam znao da to nije njihova stvar ali igrom slucaja to mi je najgora njihova pesma pa se i ne brinem mnogo Quote
Zli Meda Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Tehnicki po prilicno slabasan bend ako ga svrstavaju u prog.mada puno melodike standardnih rokackih rifova.Moje misljenje Quote
Angelystor Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Gramaticki jebeninstveno mishljenje Quote
Zli Meda Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Gramaticki jebeninstveno mishljenje Vaistinu jebeninstveno. Uzgred dobar je pad cekica na leba da ga mezes samo da je malko manje komercijalizovan... Quote
Angelystor Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Imash mnogo visher komercijalnijih bendova bre od HFa.. Quote
Zli Meda Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Pa ima zenski ima sve.Pa jest u pravu si ako izuzmemo HIM i jos milion homoseksualnih bendova koji ceo zivot pokusavaju da se probiju na MTV metal scenu(satro). HF i nije tolka komercijala.Ma vise su mi takvi kriterijumi izmedju underground bendova i ovih iznad zemlje dokurcili!(ma sve ce to narod pozlatiti ) Quote
Narsil Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 sve u svemu Hf je odlican bend! Mnogo ih volem! Quote
Telcontar Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 za telcontara> ok, s obzirom da cu te upoznati kad budemo isli na koncert 01.12. raspravicemo se oko srpskog jezika i gramatike, a dotle nastavi sa svojim sherovati, stajling, luk, spika i ostalim sranjima... pozz p.s. p.p.s. Sto, ne svidjju ti se moji tr00 izrazi... bas su extra ( Refresh, Forward, Sherovanje, rula...) Uostalom kad mi nadjes nekog ko ima manje od 45 godina i ne koristi izraze kao sto su OK ili Cool, onda mozemo da pricamo o engleskim izrazima... ( P.S. Ako i nadjes nekog takvog, u najavi je smarac ) Quote
Shelobina Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 blago ovima sto idu na cert....ja bih tako htela....al opet nemam para... Quote
Narsil Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 blago ovima sto idu na cert....ja bih tako htela....al opet nemam para... Ni ja! Quote
Shelobina Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ni ja! ajde da tugujemo zajedno,,,mozda nam se neko od ovih burzuja sazali pa nam kupi kartu i povede nas! Quote
dushmanin Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 (edited) auuuuffff.....kakav odgovor na temu.....ljudi jel zna neko kakve majice ce biti u prodaji????ja bih kupio jednu zajednicku strata i hf-a Edited October 31, 2005 by belgarat Quote
Narsil Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 ajde da tugujemo zajedno,,,mozda nam se neko od ovih burzuja sazali pa nam kupi kartu i povede nas! Oce li neko??? Evil Spirit je postao moj najomrazeniji lik na yu metalu! Prevazisao je cak i onog debilnog stefana! Decko nije rekao ni jednu pametnu stvar! Quote
fiction Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Tehnicki po prilicno slabasan bend ako ga svrstavaju u prog.mada puno melodike standardnih rokackih rifova.Moje misljenje ALi ih niko ne svrstava u prog... Quote
Narsil Posted November 1, 2005 Author Report Posted November 1, 2005 ALi ih niko ne svrstava u prog... Quote
ErliK Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 A je li bilo reci obde o Joacim Cans - Beyond The Gates solo izdanju? Quote
Narsil Posted November 1, 2005 Author Report Posted November 1, 2005 A je li bilo reci obde o Joacim Cans - Beyond The Gates solo izdanju? Prosvetli nas! Quote
ErliK Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ma ja imam samo zadnje dve pesme... drug kome sam rekao da skine ceo album zapalio za Egipat ... ove nedelje cu da cujem - ali deluje kao dobar heavy. Quote
Recommended Posts