Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je taxno al zato smo mi tu da ih otvorimo...idi posle odgovorili su ti na temu....videces jednog''brata'' koji je otvorio slicnu...inace zele nam dobrodoslicu..hehe

Posted

ko da smo mu mi klali narod pa nas mrzi.... odnosno ne mrzi ali se vidi da nas bas ne gotivi previse...ma ko ga jebe necu da mislim o njemu ima tamo dobrih ljudi...

Posted

Sad bilo par live pesama na Rocktagonu na TV Pančevo. Čini mi se da ja to sa One Crimson Night DVD-a! Mnoooogo dobra svirka (a ja k'o da nisam slušao audio icon_smile.gif ), red bi bio da pribavim taj 'cert već jednom. icon_rockdevil.gif

Posted

Kao sto rekoh, ja imam The Templar Renegade Crusades DVD.... ko hoce nek' mi javi....

vec windrideru treba da posaljem ali nikako da kupim jebeni dvd-r od 9 megabajta icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

kakve sad ovo veze ima nemam pojma, ne obazirite se....

Posted

belgarat Posted on 11. 11. 2005, 01:25

Standard......ali nema veze bolje se nerviras i izbacis iz sebe nego da gutas.... 

yeeeeees, istinu zborish.....

kakve veze ovo sa joakimom i druzinom ima, nemam pojma, ali posto niko nista ne pise, moramo mi malo da kenjamo....

pivopije.gif

Posted (edited)

The Templar Renegade Crusades DVD....

Imam i ja taj, ali na DIVX-u, kao i onaj prvi, The Templars Of HM: The 1st Crusade...

Al' ovaj novi nikako da pribavim! wallbash.gif

Najjači fazon na 1st Crusade kad sviraju Breaking The Law, i to na način koji itekako ima veze sa naslovom pesme. Ko je gledao zna o čemu govorim. icon_wink.gif

Edited by crusader84