Jump to content

Recommended Posts

Posted

zadnji album se preslusavao pre sto godina icon_rolleyes.gif iznosili smo utisaka koliko oces , ali album nije los, nego sta kazes za blad baund jednostavan? aA? mozda , a mozda i ne ali dobro!

Posted

mislio sam na nove utiske, posle duze degustacije. pa koja je fora u spotu, oni sve vreme pizde na onom cekicu, jedino sto je stvarno doyaya trip ona ruka sa hammerom! respect! a pogledaj ostale spotove...nijedan ozbiljan. pogotovo hearts of fire!

Posted

ma daj...tebi su stvarno ok oni kosturi iz hearts of fire? mislim, neka je ideja ok ali brate izgleda decije. a renegejd bolje da ne pominjem...mada ajd mozda si i u pravu, ima i gorih spotova. valjda...

Posted

Pre sam voleo Krimzn Tandr, ali veceras kada sam uzeo opet da ga slusham..ne znam, uopste mi nije legao nekako,a pre toga sam orbnuo malo i prva dva 'buma...Renegade isto ne podnosim.

Posted

Renegade ne podnosis? Meni je to najjaci album! Ali u stvari svi su dobri! CT je meni najvise u power stilu dok je GTTB najvise heavy!

Posted

Crimson Thunder im je vrhunac. Svaka pesma je super. Iako je Hammerfall bas onako deciji bend, moram da priznam da taj album uzmem ponekad da slusam, u glavnom onda kad sam raspolozen za veselje icon_biggrin.gif

Posted

Ma,dobra je Grmljavina,a i Odmetnika,ali nista ne moze da prevazidje prva 2 albuma.

Secam se kako me Legacy of Kings oborio sa nogu '99 za vreme bombardovanja...Bas se to slusalo dok smo blejali u sklonistima + BG - Nightfall in Middle Earth.Eh,uspomene... icon_smile.gificon_rockdevil.gif

Posted
Crimson Thunder im je vrhunac. Svaka pesma je super. Iako je Hammerfall bas onako deciji bend, moram da priznam da taj album uzmem ponekad da slusam, u glavnom onda kad sam raspolozen za veselje icon_biggrin.gif

Ista situacija i kod mene. icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Guest dZoNiVaJsMiLeR
Posted

Chovece...pa mi smo 99-2001 samo HammerFall i slushali...a posle...hmmm...

Stvarno nisam imao utisak da ce CT toliko da se svidi ljudima...meni je posle Renegadea bio ultra dosadan...Mislio sam da ce svi deliti moje misljenje da su Chekicpadi propali...al eto, ljudima se dopada... Zadnji album ne smem ni da pomenem kakav je utisak ostavio na mene...no, opet...ljudima se svidja... Ok, ja vise tu ne mogu da se nadjem, nekima je to tek vrhunac...rispekt..sta drugo reci...

Posted

Cini mi se da sad kad se pogleda, makar meni, ipak legacy of kings ostavlja utisak kao najkompletniji album sa najboljom obradom od svih koje su uradili...

Mada mi je renegade svojevremeno bio neprevazidjen album...

Mislim da se CT nemoze porediti sa ova dva albuma, a ni sa prvim albumom