Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma, nazalost nema jos karata... Davno je uradjena priprema i trebale su ici u prodaju, ali moramo udariti jos koju meru zastite. Cim budu u prodaji, javicu, malo smo usporili zadnja dva-tri dana( jebi ga, morao se Guardian ispostovati)

Pozdrav!

Posted

Elderan,ima jedno pitanje...

Kao sto znas,u novembru i decembru ide brdo svirki,pa kapiram da cu kartu moci sebi da priustim tek pocetkom januara.Do kada ce cena biti 2000?Nece skakati posle nekog vremena kao za Gardijane?

Posted (edited)

Ne. Do pocetka februara nece sigurno, a gledacemo da ne bude ni tada. Inace, da ponovim i na ovoj stranici, karte su zvanicno u prodaji!

Edited by Elderane
Posted

Daleko bila hala 2 sajma i njen odvratni zvuk! Tamo se nesto culo tek kad zapusis usi, inace je bila gomila nerazaznatljive buke.

Posted
Pa to sam naveo samo kao primer, zbog velicine prostora. Malo je 1000 karata za HF

Kod nas nista nije malo. Mada mislimda ce se to taman prodati i da ce taman toliko ljudi i biti.

Posted
Hoće li biti plakata, ili računate na to da će koncert biti rasprodat i bez njih, što je nemoguće?

AKO nije moguce zasto su gardijani rasprodati bez plakata?

Posted (edited)

Hoće li biti plakata, ili računate na to da će koncert biti rasprodat i bez njih, što je nemoguće?

Bio rasprodat ili ne bice plakata, naravno. Samo je jos malkice rano za njih, ipak je tek oktobar, a koncert je sredinom februara. Inace, ovaj Threshold mi je sve bolji i bolji, ima tu finih melodija, i starog Hammerfalla, mada bih u sustini bio najsrecniji da cujem celi Legacy of kings...

Edited by Elderane
Posted
Još nisam čuo novi album, ali ako nije bolji od Chapter V, jebeš ga!!!!

ja ne zelim da slusam novi osecam da cu vise povracati nego kada sam slusao fire will burns forever wallbash.gif