StarbreakeR Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Pa jel da svi kazu da je sniman spot za Fire Burns Forever? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 (edited) Pa, dobro, majku mu, valjda ja znam koju su pesmu pustali na snimanju spota i na sta je Kans otvarao usta? Bila je to 'Natural High'! Evo vam i Morgan da potvrdi, ako neko hoce da ga pita, posto se on slabo krece ovuda. Edited November 12, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Nevezano za spot, meni je ovaj Threshold sasvim pristojan, cak i dobar album! Sto me iznenadilo, vecina moje ekipe pljuje po njemu, te ovakav, te onakav, te nema hitova... Prvih 5 pesama sve hit do hita, distorzija i produkcija bas kako treba, manje gay momenata nego na proslih par... bas definicija heavy metal albuma ako se ja pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Eeeejj...ne diraj mi "gej" momente ...mada iskreno i meni se svidja, cini mi se kao da je "Natural Heights" mnogo teza od predhodnih njihovih radova...u neku ruku da kazem mracnija, uglavnom zbog blage, ali pozitivne promene Joacimovog vokala...nisam cuo ceo album ali ako je kao Natural onda moze i da mi se svidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Nazovite me pedercinom,ali ja obozavam svaki HammerFall album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Yeah...Chapter V mi je bio slabiji na privih nekoliko slusanja ali posle mi je bio mnogo mocniji... Natural High...a ja se tripujem sve da je Natural Height... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tempo Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 ma hammerfall je betonn....DREAMLAND Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Ovaj Threshold uopste nije los!! Jeste da je u pitanju HammerFall ali je ovo za mene iznenadjenje. Mislio sam da su oni presli svoj limit kvalitetnih izdanja pre par albuma. Narocito mi se svidja Cans-ov glas koji je nekako drugaciji nego pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Ja rekoh meni se bas njegov vokal sada svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 ja i dalje taj novi album nisam poslusao Vala mogo bi majku mu jos malo pa ce koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pa i trebao bi! Ja sto ga vise slusam sve mi se vise svidja. Po meni mu je jedina mana to sto mu je prva polovina znatno bilja od druge. P.S. ije ni ova zdebcfeva krv sto je bila, odoh da bacim peglu. Ajd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ja sam slushao sam promos, i meni je bila druga polovina daleko bolja od druge.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pa eto, onda se iz nasih misljenja moze zakljuciti kako su obe polovine dobre a to mu dodje ceo album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 P.S. ije ni ova zdebcfeva krv sto je bila, odoh da bacim peglu. Ajd. Dobar avatar,by the way. jos nemam album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Auuu...respect za avatar...ja imam takvu majicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Hvala, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Slushah album i bez 'prateceg vokala'..i ostajem pri istom utisku..sasvim solidan album..7.5/10 ocena. Najbolji deo je Carved In Stone/Reign Of The Hammer/Genocide! Odlichne pesme..s tim sto CISu malo smeta onaj predugi intro..al ajd..Reign of the Hammer je totalni Running Wild tribute! Od ostalih dobrih pesama, Threshold je podobra, Rebel Inside veoma zarazna..pa i Titan prolazi kao dosta solidna..Natural High mi se jebeno smuchila..kao i Fire Burns.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Jeste Natural High previse catchy. Howling With The Pac je bash nekako netipicna HammerFall ali je zanimljiva. Gore pomenuti intro jeste predugacak i taman kada sam pomislio da je instrumental krece Cans. Bolje da su se odlucili za jedno. Threshold stvar odlicna. Dark Wings, Dark Words, mi se takodje bash svidela, kao neka mracna non-typical-HF epic balada. Ja bih mu dao 8-8,5/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Sad kad premotam, definitivno mi je instrumental najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Najgore je sto je ja mislim neizbezno da ce svirati Natural i Fire Burns..kao "hitove" jel'te..a ja se bash nadam Reignu i Genocide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Pa, 'Natural High' im je i noseci singl za album, neozbiljno je ocekivati da je ne sviraju. Uostalom, pesma je bas dobra, pogotovo kad se cuje na dobrom ozvucenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Pocetak pesme Threshold je, mislim, jedan od najjacih pocetaka neke HF pesme. Preslusao sam jos jednom: 9/10 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Preterujes! Ako je "Glory To The Brave" bio 10/10, a jeste, onda je "Legacy Of Kings" 9/10, "Crimson Thunder" 8,5/10... ovaj novi je losiji od sva 3 nabrojana! Znaci, u najboljem slucaju 8/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Posle Chapter V... ovaj zasluzuje 9/10! Vratili su se posle pada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Pogresno si shvatio koncepciju. Ovo nije niz koji treba slediti, vec su albumi koje sam naveo njihovi najbolji do sada i dao sam neke ocene (po mom neko mnjenju, naravno) koje bi trebalo da sluze za poredjenje. Ista stvar sa novim Maidenima. Onaj album ni pod razno ne moze da dobije vise od 8, jer da bi dobio vise treba da bude bolji ili bar u rangu sa "The Number Of The Beast", "Powerslave" i "Somewhere In Time", a nije im ni blizu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts