Jump to content

Hammerfall

Narsil

Recommended Posts

Pa, dobro, majku mu, valjda ja znam koju su pesmu pustali na snimanju spota i na sta je Kans otvarao usta? Bila je to 'Natural High'!

Evo vam i Morgan da potvrdi, ako neko hoce da ga pita, posto se on slabo krece ovuda.

Edited by RNA

Nevezano za spot, meni je ovaj Threshold sasvim pristojan, cak i dobar album! Sto me iznenadilo, vecina moje ekipe pljuje po njemu, te ovakav, te onakav, te nema hitova... Prvih 5 pesama sve hit do hita, distorzija i produkcija bas kako treba, manje gay momenata nego na proslih par... bas definicija heavy metal albuma ako se ja pitam...

Eeeejj...ne diraj mi "gej" momente :)...mada iskreno i meni se svidja, cini mi se kao da je "Natural Heights" mnogo teza od predhodnih njihovih radova...u neku ruku da kazem mracnija, uglavnom zbog blage, ali pozitivne promene Joacimovog vokala...nisam cuo ceo album ali ako je kao Natural onda moze i da mi se svidi...

Slushah album i bez 'prateceg vokala'..i ostajem pri istom utisku..sasvim solidan album..7.5/10 ocena.

Najbolji deo je Carved In Stone/Reign Of The Hammer/Genocide! Odlichne pesme..s tim sto CISu malo smeta onaj predugi intro..al ajd..Reign of the Hammer je totalni Running Wild tribute! Od ostalih dobrih pesama, Threshold je podobra, Rebel Inside veoma zarazna..pa i Titan prolazi kao dosta solidna..Natural High mi se jebeno smuchila..kao i Fire Burns..

Jeste Natural High previse catchy. Howling With The Pac je bash nekako netipicna HammerFall ali je zanimljiva.

Gore pomenuti intro jeste predugacak i taman kada sam pomislio da je instrumental krece Cans. Bolje da su se odlucili za jedno. Threshold stvar odlicna. Dark Wings, Dark Words, mi se takodje bash svidela, kao neka mracna non-typical-HF epic balada.

Ja bih mu dao 8-8,5/10.

Pogresno si shvatio koncepciju. Ovo nije niz koji treba slediti, vec su albumi koje sam naveo njihovi najbolji do sada i dao sam neke ocene (po mom neko mnjenju, naravno) koje bi trebalo da sluze za poredjenje.

Ista stvar sa novim Maidenima. Onaj album ni pod razno ne moze da dobije vise od 8, jer da bi dobio vise treba da bude bolji ili bar u rangu sa "The Number Of The Beast", "Powerslave" i "Somewhere In Time", a nije im ni blizu.