Nagaroth Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Mene jos uvek drzi ceo Legacy of Kings!!Naj album!! Quote
Vampirka Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Zbog spota, jel Spot im je odlican, jeste i zbog toga . Ali najvise zbog toga sto je mi je pesma nenormalno usla u glavu jer mi je melodicna. Gledala sam pre neko vece na Metropolisu intervju sa Magnusom i, boze mili, kakav mu je glas... Zamalo ne umreh od smeha. Quote
StarbreakeR Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Hehe...ja sam pricao licno sa njim...ludak... Quote
Vampirka Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Nemoj da lazes... sta bih ja dala da sam usla u backstage Nisam imala predstavu do sada o tome kako zvuci. Ne znam kakvi su ostali, ali on mi se cini kao neko ko je najbolji od svih njih (mislim kao covek mada sta ja znam). Quote
Telcontar Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ma svi su skroz kul, al najveca faca tamo je Andreas Johanson definitvno... Nekako je najopusteniji, najvise se zajebava. Quote
Bata Trokrilni Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Mene jos uvek drzi ceo Legacy of Kings!!Naj album!! Taj album je najslabiji, tj. najmanje jak. Quote
KinSlayer Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Taj album je najslabiji, tj. najmanje jak. Quote
Grobodan Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Evo ga Prince, ponovo blista. A koji je najjaci po tebi? Da pogodim - Threshold? Quote
RaVeN Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 xaxaxa....e stvarno Prince....no comment !! Quote
Vampirka Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Nesto sto me bas nervira jeste kad ljudi kazu ''Ta pesma je odvratna...'' ili evo sad ''Taj album je najslabiji'' kao da govore generalno, u ime svih. Bolje kad se kaze ''Mislim da (ili po meni) je taj album bljak...'' ili sta god. Svi mi imamo svoja misljenja koja se nekad i razlikuju. Quote
WindrideR Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 (edited) E ovaj Princ je stvarno postao zesca legenda za vrlo kratko vreme Edited June 8, 2007 by windrider Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Nesto sto me bas nervira jeste kad ljudi kazu ''Ta pesma je odvratna...'' ili evo sad ''Taj album je najslabiji'' kao da govore generalno, u ime svih. Bolje kad se kaze ''Mislim da (ili po meni) je taj album bljak...'' ili sta god. Svi mi imamo svoja misljenja koja se nekad i razlikuju. Ма, то се подразумева, немо' да си таква цепидлака! Quote
DragonHeart Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Prince, kad ti kazes, onda ti moramo vjerovati Quote
StarbreakeR Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Nemoj da lazes... sta bih ja dala da sam usla u backstage Nisam imala predstavu do sada o tome kako zvuci. Ne znam kakvi su ostali, ali on mi se cini kao neko ko je najbolji od svih njih (mislim kao covek mada sta ja znam). Ma jok bre, sreo sam njega i Stefana u Knez Mihajlovoj oko 3-4 izjutra, vracali se sa "afterpartija", ukocili se kao sladoledi...i ja sta cu, nego do njih i trazim Autogram...a oni se tresu jadni... Quote
Vampirka Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ma jok bre, sreo sam njega i Stefana u Knez Mihajlovoj oko 3-4 izjutra, vracali se sa "afterpartija", ukocili se kao sladoledi...i ja sta cu, nego do njih i trazim Autogram...a oni se tresu jadni... Ja ocigledno nikad nisam na pravom mestu u pravo vreme... Quote
Bata Trokrilni Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 To traženje autograma je toliko besmisleno. Ako se neko loži na bend, trebalo bi da mu bude dovoljno da porazgovara malo sa muzičarima, a ja ni na tome nisam insistirao, jer sam u startu video da mnogo više vole da ćaskaju sa ženskama - što bih im ja kvario provod. Quote
Vampirka Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Nisam uspela da porazgovaram ni sa jednim od njih, jedino sto sam uspela jeste da mi Oskar da trzalicu i nista vise. Mada i to bi kao trebalo da bude dovoljno... Quote
StarbreakeR Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Oooo...oces sa mnom da porazgovaras...hehe Inace, danas je Magnusu rodjendan... Quote
Vampirka Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 (edited) Oooo...oces sa mnom da porazgovaras...hehe Inace, danas je Magnusu rodjendan... Pa ne znam bas... Magnus puni valjda 46 ili tako nesto koliko se ja secam... A Joakimu znam da je bio rodjendan 2 dana posle koncerta. Edited June 10, 2007 by Vampirka Quote
Sakato Momce Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Taj Magnus ima tako seljacku facu da je to nesto nevidjeno, ali je ok lik skroz!!! Quote
Mia Tallica Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Chapter V je odlican... mada ne mogu da izdvojim koji je naj... Quote
Sakato Momce Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Chapter V je odlican... mada ne mogu da izdvojim koji je naj... Crimson Thunder , Legacy of kings... Quote
StarbreakeR Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Zavrsio sam Chapter V Digipac E da, i meni je to najbolji album BTW... Quote
Recommended Posts