furija Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Odakle ti pare, zemljakinjo? U moju kolekciju metal originala ulazi 10 CD-ova i 1 DVD. Planiram da u narednoj godini pridodam još koji. PS Nemam ništa na originalu od HammerFall-a. Paa, malo dilam pa opet dilam i tako do CD.a P.S. Dilaj, pa ćeš imat' Quote
enclave Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 A shta ti kao kupujesh sve albume koji te interesuju ? A ti ne kupujes originale? Kad smo kod originala ja imam One Crimson Night i Chepter V sa potpisom Dronjaka i Johansona. Quote
furija Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 A ti ne kupujes originale? Tako mu je smiješno i uvrnuto pitanje da ne znaš šta ćeš odgovorit' :) Kad smo kod originala ja imam One Crimson Night i Chepter V sa potpisom Dronjaka i Johansona. Quote
_powerslave_ Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 A ti ne kupujes originale? Ne. Quote
_powerslave_ Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 (edited) Edited January 1, 2008 by -powerslave- Quote
furija Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 E jbg. sad, đe ćeš meni srednji prst, ne znaš ti ko sam ja, i nekulturan si Quote
~MaX~ Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Jbg, ode i Stefan iz benda.. ode on u pilote.. Quote
Mita Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 (edited) Stefan leaves HammerFall Body: Hello Everybody. I have decided to leave Hammerfall, the reason is that I have been offered a job as a pilot within an airline. My interest in aviation has been growing very strong, and now I feel its time for me to take a step and be a pilot on a professional level. We have been discussing the possibility of combining the work with HF and both me and the rest of the band realized that it would be very hard indeed. It has been a great journey with lots of great memories that I will carry with me for the rest of my life, I would like to give a big thanks to all the wonderful fans, its has truly been a pleasure to meet and perform for you all during these 11 years. I still love to play the guitar so you might hear from me again someday somehow. I would like to wish who ever is taking my place and the rest of the band good luck in the future. Take care everybody!! Stefan Elmgren Preuzeto sa bulletina koji je poslan sa space-a jbt realno ono doci ce mozda neki bolji lik ko zna Edited April 2, 2008 by Mita Quote
Naragoth Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Blaaaah...ne znam sta da kazem..... Al zato ce putnicima stalno pustati HammerFall.... :) Quote
Mita Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 da li bi voleli da neki bend svira Ravenlord? molim vas da sto pre odgovorite? Quote
AstralliS Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Pa nisam siguran, ali ajd... Voleo bih. Quote
Mia Tallica Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Da, da, da! Ta pesma je do jaja bre!!!!! Ko oce da svira? Quote
RNA Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 da li bi voleli da neki bend svira Ravenlord? molim vas da sto pre odgovorite? 'Dragon Lies Bleeding' или ништа! Quote
Aces High Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 'Dragon Lies Bleeding' или ништа! Tooooooooooo carino................... Quote
Bata Trokrilni Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Ravenlord? To beše neka bonus pesma... Nisam je čuo. Quote
WindrideR Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Pa izgleda da Bruce nije jedini koji pilotira u svetu metala. Inace, steta za Stefana. Bio je u bendu od pocetka. Quote
Mita Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 (edited) jbg imamo veoma mladog bubnjara pa ovaj jos nije sa duplom naucio da se koristi (u prevodu ne zeli da svira sa duplom a moze-nebitno) ovaj ima ko oce da svira tu pesmu da bonus je pesma ali je bas strava Edited April 3, 2008 by Mita Quote
~MaX~ Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 ? ? Inache meni uvek bude zhao kad ode iz benda neko ko je tu od pochetka... Quote
AstralliS Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Pa nema veze da li je od početka, dobro se uklapao u bend... Quote
Recommended Posts