Bata Trokrilni Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Da, Never Ever sam zaboravio, extra balada. Upravo to fali Threshold-u, nema srceparajuću baladu, ima samo polubaladu - Rebel Inside. Quote
RaVeN Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Jebo sve te balade sem Glory to the Brave....Hammerfall gotivim zbog "brzih" pesama !! "Can you feel The autumn wind blowing Ravenlord is coming to stay Can you hear The passing bell tolling Ravenlord - takes you far away" Mnogo dobra obrada HF-a !! Quote
_powerslave_ Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 (edited) Always Will Be je vrhunska balada kao klinac sam se mnogo lozio na tu pesmu... Inache chinjenica je, da je najbolja HF pesma upravo ona koja otvara njihov prvi album, nadam se da znate o kojoj pesmi govorim...tako neshto je neponovljivo. Come across to the Promised Land Close your eyes, I will take your hand Through the river of steel we'll go When the dragon lies bleeding Edited August 20, 2008 by power slave Quote
Sandman Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 The Dragn Lies Bleeding je nad-kult. Kad pomenuste balade,kako ste propustili odlichnu Remember Yesterday. Quote
Bata Trokrilni Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 (edited) Sa albuma Glory to the Brave, Stone Cold je mnogo veći kult od The Dragon Lies Bleeding. Što se balada tiče, I Believe je zakon sa tog albuma, a Glory to the Brave uopšte nisam računao među balade, jer je to najbolja pesma HammerFall-a uopšte i kao takva van konkurencije. Edited August 21, 2008 by Prince of Darkness Quote
NatashaNS Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 The Dragn Lies Bleeding je nad-kult. Kad pomenuste balade,kako ste propustili odlichnu Remember Yesterday. Da, to je fantasticna balada. Ma sve njihove balade su zakon! Remember Yesterday, Always Will Be, The Fallen One, Dreams Come True, I Believe (e nju nisam dugo cula), Never Ever, i naravno, Glory To The Brave. Ja volim i "A Legend Reborn" koja nije balada, al' je sporija pesma (nesto kao Rebel Inside, rekla bih). A Thresholdu definitivno fali neka balada. Bilo bi lepo videti i cuti ih opet. Quote
Angelystor Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Ja bih HammerFallu zabranio da pravi balade. Quote
Bata Trokrilni Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Što? Zato što su mnogo dobre, pa ti preti srčka od njih? Quote
NatashaNS Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 HammerFall ima sjajne balade i treba na svakom sledecem albumu da ima bar po jednu. Quote
Angelystor Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Što? Zato što su mnogo dobre, pa ti preti srčka od njih? E upravo. Bravo. Zameram na jebenim tugaljivim warrior power baladama. Dno dna. Quote
NatashaNS Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Htela sam samo da pitam, je l' ima neko mozda slike iz BG-a sa koncerta HF-a? Quote
Elldamar Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 ajoj, koncert HF u bg, jedan od koncerata za kojima necu prezaliti sto nisam otisao... secam se da sam odvojio 2000 din bas za kartu HF, i par dana kasnije saznam da dolaze Maideni a naravno zna se sta je prioritet. Tako da su te pare usmerene na kartu za maiden. A tad nisam mogao da priustim oba koncerta na zalost... i tako dodje taj februar i koncert Hf , mada i nisam bio mnogo sjeban jer me drmala predmejdenska euforija pa je HF ostao u senci... al sledeci put se ide obavezno... Quote
Grobodan Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Nadajmo se, prosli put su bili dobri, cak veoma, ali ja sam ocekivao malo vise... Najbolje bi bilo da nas pogodi neka Greatest Hits turneja (ako im je to u planu uopste). Quote
crusader84 Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Izgleda da su u Legacyju rešili da rade samo sigurica isplative koncerte. Quote
Bata Trokrilni Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 HammerFall i jeste isplativ, kad ga uporediš sa mnogim drugim bendovima. Mada, ja sam kad je bio koncert očekivao da će biti rasprodat. Quote
MASTERofDISASTER Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Ma HammerFall jebe kevu... nisam upucen, jer sam nov ovde, da li se vodila diskusija o HammerFallovim instrumentalima? mrzi me da gledam sad svaku stranu... Quote
NatashaNS Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Ja sam procitala mozda polovinu ovih postova i mislim da nigde nisu spominjani instrumentali, al' bolje da ti na pitanje odgovori neko ko je pratio temu od pocetka il' bar procitao sve postove. U svakom slucaju, instrumentali su im odlicni! Quote
Bata Trokrilni Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Instrumentali su im smor. Ako su već morali da ih snime, mogli su barem da propuste da ih sviraju uživo. Da su ih preskočili u Beogradu, čuli bismo Stone Cold. Quote
:matija Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Ja sam propustio prosli HF-ov koncert, zato sto sam izgubio kartu na putu do SKC-a ili mi je neko ukrao. :) Ali dobro, prezalio sam i sad mi se i ne gledaju nesto posebno. Quote
MASTERofDISASTER Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Instrumentali su im smor. Ako su već morali da ih snime, mogli su barem da propuste da ih sviraju uživo. Da su ih preskočili u Beogradu, čuli bismo Stone Cold. Meni se instrumentali svidjaju, mada nisu bas nesto posebno... "In memoriam" sa crimsona je po meni najbolji instrumental... Quote
Imrahil Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 11. aprila u SKC-u, pa ko voli... Quote
Mita Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 (edited) naravno da smo tu weeeeeeeeeeeeeeeeee raaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa a aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjddddddddddd Edited October 27, 2008 by Mita Quote
Recommended Posts