Telcontar Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 E upravo pogledah to, i bash sam se spucao kao shta bre bi sa starim sajtom, sad gomila bendova vise ni nema normalne sajtove, nego ono sajt dve strane i link za myspace lol. Quote
DBrave Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 jeste gledali ono sa snimanja spota, kako vam zvuci nova pesma? A 6-ti dan je totalni debilizam :) human tetris Quote
NatashaNS Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Pesma se cini da je jako dobra, a verujem i da jeste. A u tom snimku mi je najjace ono u 1:00 - stvarno je lik taj Joacim. Mada, sad slusam refren pesme i nije nesto posebno, al' necu nista da pricam dok ne cujem celu pesmu. Mis'im, zvuci mocno refren, al' ne znam... Videcemo kakva je pesma u celosti. Quote
angel84 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 ja upravo vristim od smeha za taj sesti dan evo linka i onima koji nisu videli http://www.tv6.se/content/blogcategory/0/1167/ Quote
NatashaNS Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) A u tom snimku mi je najjace ono u 1:00 - stvarno je lik taj Joacim. Ovime sam mislila na snimak snimanja spota, da ne dodje do zabune. A sto se tice onog drugog snimka (6. dan), samo mogu da potvrdim ono sto je angel84 napisala. Likovi nisu normalni!!! Edited December 6, 2008 by NatashaNS Quote
angel84 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 znaci kraljevi totalni :) i naravno,zna se ko je pobedio Quote
NatashaNS Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/HammerFall Ovo je sa sajta koji je parodija na wikipediju. Znaci, jako dobro uradjen sajt! P.S. Savetujem da pogledate text o Srbiji na srpskom. Quote
Dunkelheit Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 jel istina da su snimili spot u bg-u? Quote
NatashaNS Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Aha. Za pesmu 'Any Means Necessary', dan posle 'meet & greet-a'. A i za 'Natural High', pre neke 2 godine otprilike, krajem 2006, kol'ko sam ja upucena. Quote
Bata Trokrilni Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 E, vidiš, a ja sve mislio da je spot Last Man Standing taj koji su snimali. I iznenadilo me što je na njemu Elmgren, a on je valjda otišao iz benda. Quote
NatashaNS Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Da, pa Stefan je snimio spot ('Last Man Standing') sa njima, pa je onda otisao. Al' jednostavan je spot, i bas je ok. Pesma je vrh, tako da... Ni ne treba ne znam kakav spot. Mada, meni nikad ne smeta ako je spot jednostavan. Quote
NatashaNS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Opa, Jens svira klavijature (naravno, sta bi drugo? ) u jednoj od novih pesama HF-a. Zove se 'Between Two Worlds'. Evo ga i link. http://www.metal-hammer.de/Hammerfall_NO_S...on_English.html Obratiti posebnu paznju na ovaj deo: The organ was recorded in Timo Kotipelto's kitchen. Quote
Totamealand Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 (edited) Pre neki dan sam krenuo da slušam Hammerfall, jer, kad već imaju koncert, što ne bih otišao. A kad već idem, što ne bih znao šta sviraju? I tako sam ja dobro prostudirao Glory to the brave i Legacy of kings... MNOGO jake stvari. Posebno The Dragon lies bleeding, Legacy of kings, Back to back, I believe, The Metal age, ali najviše At the end of the rainbow. Šta mislite, da li bi mogli da opiče ovu poslednju na koncertu? Mislim da bi se baš pevalo u publici. Here we stand, bound forever more We're out of this world, until the end Here we are, mighty, glorious At The End Of The Rainbow With gold in our hands :rockdevil: Edited January 16, 2009 by Totamealand Quote
Mita Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 posle krimsona ide razocarenje cisto da znas Quote
Night Prowler Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Ma, Glory To The Brave do groba Meni bi bilo dovoljno da ceo taj album spice.... Quote
Sandman Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 posle krimsona ide razocarenje cisto da znas Pa i ne baš,Chapter V je solidan dosta,no dobro,zaključno sa Crimson Thunderom su bili baš sila. Quote
Bata Trokrilni Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 posle krimsona ide razocarenje cisto da znas Posle Crimsona ide najjači album. I najjače pesme - Secrets, Bloodbound, Hammer of Justice, Never Ever, The Templar Flame, Take the Black... Quote
NatashaNS Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Šta mislite, da li bi mogli da opiče ovu poslednju na koncertu? Mislim da bi se baš pevalo u publici. Here we stand, bound forever more We're out of this world, until the end Here we are, mighty, glorious At The End Of The Rainbow With gold in our hands Aha, mogli bi. Ta pesma je dusu dala za publiku i sjajna je! Posle Crimsona ide najjači album. I najjače pesme - Secrets, Bloodbound, Hammer of Justice, Never Ever, The Templar Flame, Take the Black... Fury Of The Wild, Born To Rule, Threshold, Natural High, Shadow Empire... To (+ one sto je Prince nabrojao) su dobre pesme sa naredna 2 albuma, a videcemo kakav je novi album. Btw, danas premijerno izvode 'Any Means Necessary' u Svedskoj, a sutra ce osvanuti i spot na spejsu. Quote
WindrideR Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Threshold je fenomenalan album! Quote
_powerslave_ Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Zadnji album koji su HammerFall napravili, da zasluzuje ocenu 10 zove se "Renegade". Posle toga nijedan album ne prelazi ocenu 6, 7... Quote
NatashaNS Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Kako kome... Meni se 'Chapter V' svidja. Ima bas dobrih pesama na tom albumu. Znam da mnogi ne vole bas poslednja 2, 3 albuma, al' meni su skroz ok. Quote
Totamealand Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Nije loš ni ovaj Renegade, baš ga vrtim danas. Zadovoljan sam. Quote
NatashaNS Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Pesma je dosta dobra, a nasi su bas lepo odradili spot! Mocno izgleda i mocno zvuci! Quote
RaVeN Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Pesma je dosta dobra, a nasi su bas lepo odradili spot! Mocno izgleda i mocno zvuci! Da ne videh koja je grupa...po pocetnom rifu bi is stopa rekao Primal Fear !! Elem, pesma i nije nesto !! Previse blago... Quote
Recommended Posts