Mita Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Dobra je pesma a i spot su extra uradili Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Dobra pesma. Sviđa mi se što je Cans muški pevao, nije mu gej glas kao po običaju. Quote
Angelystor Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Da li sam skoro cuo dosadniji refren ne secam se... I da, za malo da zajebu DragonForce kol'ko je tuzan spot... Quote
hypnos Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 ali najviše At the end of the rainbow. Šta mislite, da li bi mogli da opiče ovu poslednju na koncertu? Mislim da bi se baš pevalo u publici. Here we stand, bound forever more We're out of this world, until the end Here we are, mighty, glorious At The End Of The Rainbow With gold in our hands :rockdevil: kako je jaka ta pjesma,ja je obozavam,i ja ih slusam ovih dana.prave iskrenu muziku ti momci Quote
NatashaNS Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Elem, pesma i nije nesto !! Previse blago... Previse blago? Pesma je jako dobra (kao i spot ), a vi pricajte sta 'ocete! E sad, sto se tice gej vokala... Dok peva, glas mu jeste visok (i to nije gej), al' kad prica, jako mu je cool glas, nije piskav (to je gej - piskav glas). U ovoj pesmi mu je glas stvarno malko drugaciji, moram se sloziti sa Prince-om, al' mu nije prvi put da peva ovako. Quote
RaVeN Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Da...previse blago i dosadno !! Nadam se da ovo nece biti na koncertu !! Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Ja bih baš voleo da bude. Moćan rif ima. Quote
NatashaNS Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Naravno da ce biti! Mis'im, to se vec i podrazumeva, da se svira pesma sa novog albuma za koju je snimljen spot! Quote
hypnos Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 evo sad odslusao ovo.svidja mi se,jednostavno ali fino Quote
Nerevar Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Dosadnjikava je pesma, mada refren ulazi u usi brzo. Ako su oni nasi snimali spot sto su radili i za Kamelot i za SyX onda je isti kalup kao za Set the world on fire od SyX-a. Quote
Moody Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Do jaja je pesma, spot je kao i svi metal spotovi snimani na ovaj fazon, nisam fan takvih spotova, ali je do jaja! Quote
Runner Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Spot je previse „virtuelan”. Sci-hi-fi-3D-i-ostale-moderne-zajebancije. Pjesma – onako. Svidja mi se sto je sporijeg tempa, ali refren jeste neubjedljiv i dosadan. Osrednji utisak nakon par slusanja. Quote
Grob Bez Dna Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 (edited) dobra pesma, al je refren sranje.solo jebe. Edited January 19, 2009 by Milenko Tepic Quote
Grobodan Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Meni je pesma bas dosadna na jedno slusanje, ali videcemo kako ce se uklopiti u album... Quote
:matija Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ni meni se nije nista posebno svidela pesma. Quote
Telcontar Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 The contest is now over and here are your lucky winners, each getting two free tickets to a show of their own choosing: Sarah Blake, Mitch Woodruff and Vesna Vukanović Congratulations once again, and thanks to all of you for participating! /HF Quote
NatashaNS Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 (edited) Devojka je iz Bosne, ja je znam i rekla mi je za to pre par dana (da je dobila nagradu). Jos sam i pozvana u Barselonu na njihov koncert (posto je dobila 2 karte), al' jbg, ne mogu. Bice dosta putovanja ove godine, tako da to, nazalost, otpada. Edited January 23, 2009 by NatashaNS Quote
Bokee Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 nasao sam na netu download spota: http://www.mediafire.com/?jgmeu02zjjw evo i pesme http://rapidshare.com/files/187708659/HammerFall_-_A_M_N__New_Track__By_www.keepersofmetal.ipbfree.com_up_J.Leite.rar nisam siguran da je ovo dozvoljeno na ovom forumu, prelistavao sam pravila ali nisam nasao nijednu odredbu vezanu za ovo sto ja radim, ako je zabranjeno izbrisacu Quote
Sandman Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nije zabranjeno,štaviše,poželjno je. Quote
Telcontar Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Zabranjeno je samo za domace bendove... Gledam spot na youtube, verovatno najbolji spot HFa do sada, nije kao da im spotovi pucaju od kvaliteta, ali svidja mi se, samo pesma je.. onako, nije losha, ali nije bash krem HF radova. Quote
Bata Trokrilni Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nešto nisam video da je zabranjeno i za domaće. Možda za novije bendove, ali što se tiče starih (iz 80-tih), linkovi su se delili na kilo. Quote
Bokee Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 e super spot je dobar,nista preterano, sto kaze Telcontar, nije da im spotovi pucaju od kvaliteta Quote
Imrahil Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Spot i nije nesto, a pesma, pa refren nije los, ostatak dosadan. Quote
NatashaNS Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 nasao sam na netu download spota: Ja sam ga fino skinula sa youtube-a odmah taj dan kad je izasao. Quote
Recommended Posts