Jump to content

Recommended Posts

Posted
ali najviše At the end of the rainbow. Šta mislite, da li bi mogli da opiče ovu poslednju na koncertu? Mislim da bi se baš pevalo u publici.

Here we stand, bound forever more

We're out of this world, until the end

Here we are, mighty, glorious

At The End Of The Rainbow

With gold in our hands

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

kako je jaka ta pjesma,ja je obozavam,i ja ih slusam ovih dana.prave iskrenu muziku ti momci

Posted
Elem, pesma i nije nesto !! Previse blago...

Previse blago?

Pesma je jako dobra (kao i spot :da: ), a vi pricajte sta 'ocete! :rockdevil:

E sad, sto se tice gej vokala... Dok peva, glas mu jeste visok (i to nije gej), al' kad prica, jako mu je cool glas, nije piskav (to je gej - piskav glas).

U ovoj pesmi mu je glas stvarno malko drugaciji, moram se sloziti sa Prince-om, al' mu nije prvi put da peva ovako.

Posted

Dosadnjikava je pesma, mada refren ulazi u usi brzo. Ako su oni nasi snimali spot sto su radili i za Kamelot i za SyX onda je isti kalup kao za Set the world on fire od SyX-a.

Posted

Spot je previse „virtuelan”. Sci-hi-fi-3D-i-ostale-moderne-zajebancije.

Pjesma – onako. Svidja mi se sto je sporijeg tempa, ali refren jeste neubjedljiv i dosadan.

Osrednji utisak nakon par slusanja.

Posted

The contest is now over and here are your lucky winners, each getting two free tickets to a show of their own choosing:

Sarah Blake, Mitch Woodruff and Vesna Vukanović

Congratulations once again, and thanks to all of you for participating!

/HF

Posted (edited)

:rockdevil:

Devojka je iz Bosne, ja je znam i rekla mi je za to pre par dana (da je dobila nagradu). :bigblue:

Jos sam i pozvana u Barselonu na njihov koncert (posto je dobila 2 karte), al' jbg, ne mogu. Bice dosta putovanja ove godine, tako da to, nazalost, otpada.

Edited by NatashaNS
Posted

nasao sam na netu download spota:

http://www.mediafire.com/?jgmeu02zjjw

evo i pesme :)

http://rapidshare.com/files/187708659/HammerFall_-_A_M_N__New_Track__By_www.keepersofmetal.ipbfree.com_up_J.Leite.rar

1rxgtv.jpg

nisam siguran da je ovo dozvoljeno na ovom forumu, prelistavao sam pravila ali nisam nasao nijednu odredbu vezanu za ovo sto ja radim, ako je zabranjeno izbrisacu :)

Posted

Zabranjeno je samo za domace bendove...

Gledam spot na youtube, verovatno najbolji spot HFa do sada, nije kao da im spotovi pucaju od kvaliteta, ali svidja mi se, samo pesma je.. onako, nije losha, ali nije bash krem HF radova.