Jump to content

Hammerfall

Narsil

Recommended Posts

Pa ne može live stream da prenese atmosferu baš,ali da nema energije to se vidi.

Al' biće bolje kod nas sigurno,makar što se publike tiče.

Ja nisam uhvatio crimson thunder, ali isla je pri pocetku neka pesma, za koju nemam pojma koja je. Verovatno sa novog albuma.

To je Legion.

Evo sad ide opet sa novog.

Pa da, pre Crimson-a. Neko je rekao "pri pochetku", pa sam mislila da se odnosi na prvu...

U stvari, verovatno je ipak mislio na Legion, jer ako nije video Crimson, onda nije ni pesmu pre njega :) . Jbg, chitam postove povrshno, vishe se fokusirala na cert.

Edited by death angel

Oni su odlicno odradili posao! Super je koncert bio, al' publika je jedna velika nula!

Naravno, cast izuzecima koje sam primetila, al' ljudi u prvom redu ne znaju Natural High. Sramota!

Dobro, nisu ih ni pojacali bas, pa se zato nisu najbolje culi, al' nisu bas znali textove nit' su uzivali nesto posebno. OK, mozda jesu, al' se nije bas dalo primetiti.

Kod nas ce, verujem, tj. ZNAM, biti daleko bolje, bar sto se publike tice!!! :rockdevil::rockdevil:

A i sto je neko pomenuo, nije isto gledati live stream i biti na koncertu, tako da verujem da je atmosfera, gledano iz publike, bila ako ne fenomenalna, onda bar super!

Btw, prva je bila Punish & Enslave, pa Crimson, pa Legion.

Evo cele setliste:

1. Punish & Enslave

2. Crimson Thunder

3. Legion

4. Blood Bound

5. Renegade

6. Hallowed Be My Name

7. The Abyss/Last Man Standing

8. Heding The Call

9. Glory To The Brave

10. Something For The Ages

11. Any Means Necessary

12. Natural HIgh

13. The Way Of The Warrior

14. Between Two World

15. Riders Of The Storm

--------------------

16. Lore Of The Arcane/Trailblazers

17. Let The Hammer Fall

--------------------

18. Hearts On Fire

Edited by NatashaNS

Nista preterano...cak iz ovog ugla deluje da ce biti manje zanimljivo nego pre 2 godine !!

Setlista otprilike ista kao i na prethodnim gigovima s' ove turneje...samo malo promesan raspored. Neko iznenadjenje tipa Dragon Lies Bleeding mozemo da zaboravimo. Nove pesme, sem Any means necessary (koja kida :rockdevil:) , su ocajne uzivo...

Publika je tako gey (retardi ne mogu da ukapiraju sta je Anders pokusavao kod solo dela) i kulirala je Cansa maksimalno...kad sam vec kod njega...em sto se udebljao, em sto mu brkovi nikako ne stoje, nego mnogo jede govna izmedju pesama (SMARA OPASNO),a i glas mu je ravan na pola pesama. I publiku bi mogao manje da ukljucuje (pogotovu kad vidi da vecina njih ne zna ni refren kvltnih pesama) !

Anders je kralj...s' kakvom samo lakocom taj covek cepa bubnje...svaka cast :rockdevil: Fredrik je, kao sto sam i ocekivao, muzicki dostojna zamena Magnusu...samo nije toliko zanimljiv na bini kao on !! Uglavnom .... ok je :rockdevil: Oscar standardno...a novom gitaristi ne idu solaze bas najbolje...pogotovu sto svira na dzipsonci...pa nema taj clean zvuk kao stari dobri Stefan. Voleo bih da ga cujem na fenderu, pa da donesem i o njemu konacan sud :D

Elem, mislim da sam video u par navrata Aleksandra Sapica u Iced Earth majici :) :) :)

Nista preterano...cak iz ovog ugla deluje da ce biti manje zanimljivo nego pre 2 godine !!

Setlista otprilike ista kao i na prethodnim gigovima s' ove turneje...samo malo promesan raspored. Neko iznenadjenje tipa Dragon Lies Bleeding mozemo da zaboravimo. Nove pesme, sem Any means necessary (koja kida :rockdevil: ) , su ocajne uzivo...

Nece biti manje zanimljivo.

Mozda je tako delovalo, al' nece biti.

Naravno da je setlista slicna kao ostale, to je normalno.

Nove pesme uzivo nisu ocajne, samo ih mozda publika nije prihvatila ili nisu jos usle ljudima u usi.

Publika je tako gey (retardi ne mogu da ukapiraju sta je Anders pokusavao kod solo dela) i kulirala je Cansa maksimalno...kad sam vec kod njega...em sto se udebljao, em sto mu brkovi nikako ne stoje, nego mnogo jede govna izmedju pesama (SMARA OPASNO),a i glas mu je ravan na pola pesama. I publiku bi mogao manje da ukljucuje (pogotovu kad vidi da vecina njih ne zna ni refren kvltnih pesama) !

Pa dobro, ukljucili su se malo kod Andersovog dela, skontali su ljudi otprilike o cemu se radi, al' nije bas da su bili sjajni. Kad je ubrzavao, ispadali su iz ritma. :)

Joacim vec neko vreme ima brkove i bas mu fino stoje, tako da... ne lupaj (sorry, morala sam). :razz:

A i nije covek smarao, sta 'oces.

Bilo mi je dobro ono pri kraju:

'Grab your balls', 'Kick your ass' i onda je rekao 'HammerFall', samo ne mogu da se setim kako je t ubacio i u koju pesmu. Valjda u Hearts On Fire ili u Let The Hammer Fall.

Glas mu je OK, nije bas nesto vrhunski bio, al' meni sasvim dobar i prihvatljiv.

Divan, kao i uvek. :bigblue:

A publika stvarno ne zna textove (naravno, opet kazem, cast izuzecima :pivopije: ) kultnih pesama.

Edited by NatashaNS

E Natasha aj oladi malko :) kapiramo da ti je HF jedan od omiljenih bendova ali ako se ovde vecina slaze da je ovo sve mlako i pomalo bezveze onda je glupo da nas ubedjujes i pricas kako ce biti...

Bio sam na prvom HF certu i iskren da budem to mi je ipak najlosiji koncert na kome sam bio, a bio sam vec na puno njih... Ne kazem da je bio katastrofa ali bilo je dosta mana, los zvuk, pevac je imao problema sa grlom, totalno pogresna set-lista... A ovo sto sam video veceras je mozda i losije od tog koncerta kod nas...

Ne znam na koliko si koncerata bila do sada, ali da si recimo gledala prvi koncert Kamelota kod nas (mislim da slusas i njih pa ti recimo to navodim kao primer) ovo bi ti bilo govno...

Nadam se da ce se publika pokazati dobro kod nas jer ce samim tim koncert biti daleko bolji, ali ipak je tuzno kada publika mora da izvlaci koncert.

@NatasaNS

Ne znam...tako mi je sve delovalo veoma bledunjavo....jbt, kad pogledam onaj snimak Templars Of Steel iz SKC-a...uvek se pogubim po sobi koliko je mocno bilo !! :rockdevil:

No...valjda je sve ovo bolje live nego preko strema uz kokice i cedevitu (da,da...cak ni pivo nisam uzeo :) :) )

A ti sugradjanko stvarno svrsavas na ovaj bend...ok...postujem to...samo treba ponekad biti malo realan !! Ovaj HF i onaj od pre 2 godine mi deluju kao dva sveta.

Sto se tice brkova ... :) :) :) Nisam zensko, niti derpe...pa cu prepustiti tebi da o tome sudis da li mu slatko stoje ili ne :) :)

wtf?

zajebancija?

Lik mi je delovao pljunuti on .... mislim da je bio u prvom redu :) :)

Edited by RaVeN

Anders je kralj...s' kakvom samo lakocom taj covek cepa bubnje...svaka cast :rockdevil: Fredrik je, kao sto sam i ocekivao, muzicki dostojna zamena Magnusu...samo nije toliko zanimljiv na bini kao on !! Uglavnom .... ok je :rockdevil: Oscar standardno...a novom gitaristi ne idu solaze bas najbolje...pogotovu sto svira na dzipsonci...pa nema taj clean zvuk kao stari dobri Stefan. Voleo bih da ga cujem na fenderu, pa da donesem i o njemu konacan sud :D

Potpisujem.

Slazem se sa tvojim misljenjem o svim navedenim clanovima. :da::rockdevil:

A ti sugradjanko stvarno svrsavas na ovaj bend...ok...postujem to...samo treba ponekad biti malo realan !! Ovaj HF i onaj od pre 2 godine mi deluju kao dva sveta.

Veruj mi, trudim se. :da:

Ono od pre 2 godine jeste bilo bolje od ovog, al' veruj mi, bice izjednaceno sa 2007.-om kad ih cujemo live @ SKC! Ne vredi porediti live stream sa donekle losom publikom, i bas kad si na koncertu, a kad je super publika, kao sto cemo biti mi, nadam se!!! :rockdevil::rockdevil:

Sto se tice brkova ... :):):) Nisam zensko, niti derpe...pa cu prepustiti tebi da o tome sudis da li mu slatko stoje ili ne :):)

Zato sam i rekla.

Iz mog ugla, njemu bas fino stoje brcici. :bigblue:

nije toliko los makar je ok zbog starih pesama

mada zar im je problem da ubace neku rokacinu sa prvih albuma :rockdevil:

nove pesme su ocaj drago mi je sto sam ih sve propustio :D

u pravo vreme sam pravio sendvice i posle prao kosu :) :) :)

Edited by Mita

Meni se sada ide samo zbog bloodbounda i sabatona. Ne ulazu energiju u nastup uopste, publika ce izvaditi koncert manje vise, ali mora i bend da radi nesto. Jesu oni odradili profesionalno korektno ovaj koncert, ali kao po kalupu. Jbg. :/ Ovo od sinoc me je podsecalo na iron maiden, sa prvog koncerta kod nas. Odsvirali su sve super, ali ponasanje na bini je sve samo ne energicno. Bio sam u trecem redu i imao utisak kao da sedim kod kuce i gledam koncert, dakle 0 energije.