Chicken Little 420 Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Skinite pesme ovog benda... Momci su iz Sente... http://www.tiarahonline.com Pevac benda ima i solo projekat ala Slipknot http://www.chainroom.com/ Quote
Ivan_Creed Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Moglo je i na Domacu, ali ajde... Quote
dr NIK@ Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 cuo sam za njih pre mozda pola godine i koliko se secam ne zvuce lose... skinucu ih opet, pa mozda malo bolje prokomentarisem... Quote
Chicken Little 420 Posted August 15, 2005 Author Report Posted August 15, 2005 Postavio sam i tamo ali mrze ljudi NU... Quote
ResurrectioN Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Fino. Valjano. U nekim delovima me pevac podseca na Dog House(?). Quote
Phil Schneider Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 (edited) Još jedna pesma za download na New Age Family Org website-u. Zove se Turn Away. i... Chainroom - Rebirth (DEMO) Cheers... Edited August 29, 2005 by Skin Manikin Quote
Chicken Little 420 Posted August 30, 2005 Author Report Posted August 30, 2005 Najbolja pesma!!! Quote
Sinstrel Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Prvi put cujem za Tiarah ali za Chainroom znam odavno i imam dve stvari od njih "Empty Cold Heart" i "Violent Intentions". Chainroom je odlican... sad cu da ispitam i ovaj bend! Naslucujem nesto dobro... Quote
Bzuva Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Violent intentions! Mnogo mi se svidja vokal... Quote
zak Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 skinuh violent intentions super je vokal, rifovi takodje, samo pesma je malo ravna, krljanje od pocetka do kraja, nigde malo da stane, da se podigne tenzija pa onda da krene opet ali kul je srecno u daljem radu... Quote
Heartless Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Dobar bend, dobar... vise mi se dopada Chainroom. A od Tiarah mi se dopada ona stvar "Turn Away". Refren ako nije maznut bas je dobar (jako mi je poznat ili samo tako zvuci ). Quote
Sinstrel Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Dobar bend, dobar... vise mi se dopada Chainroom. A od Tiarah mi se dopada ona stvar "Turn Away". Refren ako nije maznut bas je dobar (jako mi je poznat ili samo tako zvuci ). Quote
Phil Schneider Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Sledeći nastup benda TIARAH će biti održan u MOJO CLUB-u - www.mojo.co.yu u Senti 24.septembra sa bendom Flashback. Ako je neko u blizini nek uskoči... Pozdrav... Quote
Phil Schneider Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 (edited) Ne, refren nije maznut... t.j. bar nisam nameravo da ga maznem... Edited September 12, 2005 by Skin Manikin Quote
Sinstrel Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 U svakom slucaju dobra stvar! Kad cete u Beograd? Quote
Fadelow Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 De ste... Dobar matrijal...od 6 stvari,3 komada stvarno kul... "Sorry" mi je nekako na silu odradjena...tako deluje... Aee,srecno... www.nork.co.sr www.outofmelody.cjb.net Quote
Phil Schneider Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Thanx... Imamo već mnogo boljih stvari samo nisu sve snimljene... Išli bi u BG da sviramo, al nemamo pojma gde i kome treba da se javimo i sl. Ako nešto organizujete, javite nam pa će se dogovorimo za datum itd... Drage volje bi da gigujemo na sve strane Quote
Phil Schneider Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Eto, Uploadovana je još jedna pesma... Silence... Nije previše brutalna, što se tiče nu-metala. Koga interesuje može da je skine na MEDIA stranici našeg sajta... www.tiarahonline.com Pozdrav... Quote
Ω Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 odlicna pesma... momci, stvarno me odusevljavate, sve vase pesme koje sam cuo su do jaja... Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 skinuh violent intentions super je vokal, rifovi takodje, samo pesma je malo ravna, krljanje od pocetka do kraja, nigde malo da stane, da se podigne tenzija pa onda da krene opet ali kul je srecno u daljem radu... ti bas volis standardni sablon po kome svira 95% nu bendova... Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 pa iz tog tvog posta koji sam citirao.... to kao drndanje, pa neki prelaz sa laganicom, podizanje, pa ponovno drndanje i kraj je tipican nu fazon pesme... Quote
Phil Schneider Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Sledeći koncert banda TIARAH - 25. Novembar. - Zona Sumraka - Apatin Quote
zak Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 pa iz tog tvog posta koji sam citirao.... to kao drndanje, pa neki prelaz sa laganicom, podizanje, pa ponovno drndanje i kraj je tipican nu fazon pesme... ne, to je tipican fazon 95% rock i metal bendova, i ko je rekao da mora pred kraj da bude laganica, uopste i ne mora da bude laganica u pesmi, ali mora da bude par promena ritma, inace je pesma dosadna navedi mi jednu pesmu (ali da nije grind ili death) koja nije tako pravljena Quote
Recommended Posts