Bzuva Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 E, mogu li da se dobiju tekstovi svih pesama nekako na mail? [email protected] Quote
Sinstrel Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Evo neshto novooooo.....:::: PnM - Cut (the Essence) PnM - Dream of Life Feeling je> Meshuggah, Soilwork i neki nasi tripovi... pijani... Evo poklon ljudima, Pici (Dule iz Draconic-a) i ja, Marjan napravismo pesmice. Nije mixano, ima greshaka ali.... ko voli nek izoli.... (al sam pijan ko 3 govneta...) CHEERZ... Aha znaci to su te grozne stvari o kojima sam slusao sinoc. Ajde sad cu da cujem... Quote
Rob Swire Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Ok, word of stupid: svaki link koji je postvaljen za Chainroom meni aktivira Quicktime extenziju i onda samo mogu da slusam stvar u streamu. Kako da je skinem , BREEEEEEEE???!!! Quote
[MechanicalAnimaL] Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Ok, word of stupid: svaki link koji je postvaljen za Chainroom meni aktivira Quicktime extenziju i onda samo mogu da slusam stvar u streamu. Kako da je skinem , BREEEEEEEE???!!! ovo bi trebalo da radi posao. mada, nisam josh probao. https://addons.mozilla.org/firefox/2390/ Edited June 4, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Ok, word of stupid: svaki link koji je postvaljen za Chainroom meni aktivira Quicktime extenziju i onda samo mogu da slusam stvar u streamu. Kako da je skinem , BREEEEEEEE???!!! Opici desno dugme misa i izaberi Save Link As.. Quote
Sinstrel Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Skinuh PnM... cekaj sta je PnM? Kewl su pesme... nisu bas hitovi ali su skroz dobre! Good job! Kad sam vec spomenuo job... jel znate vi za ovaj job?! (billboard u Budimpesti). Skin Manikin ti znas madjare tu. Sta je Legjobb?! Btw upoznao sam jednu madjaricu sinoc, necija devojka iz Tiarah. Mozda tvoja?! Quote
Branislav Stankovic Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Pa tmo su moja devoka i Nikola. Ja nsam mogo, do sad smo imali probu. Sprmamo se za gigove.... sad smo već pijani ko govna. LESHINEEEE! POZDRAV SVIMA TAMO!!!! IMA DA ODEM SA GAJBOM RAKIJE PA DA VAS NALIJEM!!! \m/ mIm \m/ - METAL, FUCK IT, METAL!!!! CHEEERRRRRZZZZZZZ.... Ako je to ona rakija ili barem kavliteta blizu iste kao ona koju smo juche probali, zheljno ishchekujemo tvoj dolazak! E da, stvarno, samo da se malo prolepsha ovo vreme pa da organizujemo neku bleju i sviranje! Pozdravi celu ekipu! Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Skinuh PnM... cekaj sta je PnM? Kewl su pesme... nisu bas hitovi ali su skroz dobre! Good job! Kad sam vec spomenuo job... jel znate vi za ovaj job?! (billboard u Budimpesti). Skin Manikin ti znas madjare tu. Sta je Legjobb?! Btw upoznao sam jednu madjaricu sinoc, necija devojka iz Tiarah. Mozda tvoja?! Legjobb = Najbolje To da, upozno si Maritu. To je moja riba! Quote
Sinstrel Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 A da Marita. Fino devojche. Legjobb najbolje? Stvaaarno najbolje! Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Ej, upravo uploadujem najnoviju stvar od Tiarah. Snimio sam je danas. Nedelja, mamurno jutro... čudan je ovo dan... Quote
Branislav Stankovic Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) @Sinstrel Grozan si! E da, Marita je totlano ql osoba! Pozdrav za nju! Nego, super su stvari koje ste ti i Skool radili! Podrshka! Edited June 4, 2006 by [adept] Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 A da Marita. Fino devojche. Legjobb najbolje? Stvaaarno najbolje! Ej, evo je kod sad mene. Pozdravlja vas sve! Quote
Sinstrel Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Pozdravi i ti nju i baci link za novu stvar. Gori ste od mene, shtancate te pesme ko blesavi! Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Pozdravi i ti nju i baci link za novu stvar. Gori ste od mene, shtancate te pesme ko blesavi! Tiarah - Wake Me Up! Evo nova stvar, laganija je od What if, ali... jebi ga... komercijala!!! Quote
Sinstrel Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Pa dobro treba vam i po koja pesma za sose. Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Pa dobro treba vam i po koja pesma za sose. Lale vole SOSE! (a i sve ostalo ) Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Ti nisi lala?! Ne`am pojma. Odavle sam... Sta god... Al tu su lale, koji bare sose... treba da puste nesto za njih Quote
Uros Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Marjane, Care!!! Da li si ti svestan da Glavonja (Pici, Dule, Skool, OldSkool... ) za ceo svoj zivot nije smislio sve skupa 5-6 riffova!!! a sada je za par dana sa tobom uradio cele 2 pesme!!?! + sto su pesme bas super! kako mi je opisao mislio sam da su 100% klishe... ali, nisu! bas su dobre! Bas ste sjajan tandem! a i Tiarah je bas super! doduse, meni se vise dopadaju one starije stvari... Pozdrav tebi, Maritii, Nikoli, Aniti i ostaktu ekipe!!! Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Marjane, Care!!! Da li si ti svestan da Glavonja (Pici, Dule, Skool, OldSkool... ) za ceo svoj zivot nije smislio sve skupa 5-6 riffova!!! a sada je za par dana sa tobom uradio cele 2 pesme!!?! + sto su pesme bas super! kako mi je opisao mislio sam da su 100% klishe... ali, nisu! bas su dobre! Bas ste sjajan tandem! a i Tiarah je bas super! doduse, meni se vise dopadaju one starije stvari... Pozdrav tebi, Maritii, Nikoli, Aniti i ostaktu ekipe!!! Bice brutale CARE, ali treba malo da se reklamiramo U planu je par brutalnijih stvari, ali to radimo na gigovima. Ima da ih snimim za tebe i ekipu!!! Pici je genije!!!! Samo treba da ga kontate!!! Ima brutalne ideje!!! Za 10 dana, s njim bi napravio 10 pesama ali boljih od onih koje smo odradili!!! Edited June 4, 2006 by Skin Manikin Quote
Uros Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Cvrsto drzim palceve da sve to (svirka + cirka!) ne ostane samo na prici...! Edited June 4, 2006 by Uros Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Cvrsto drzim palceve da sve to (svirka + cirka!) ne ostane samo na prici...! Pa nemoj tako. Sad si me skenjo! You don`t tust me??? E, ima da platish za ovo!!! Moracesh da exirash alkohol, a posle da rifujesh!!! Quote
Uros Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 pa verovao sam da ces doci sinoc sa tvojima na Apokaliptiku pa posle do nas na zapijanje... sada sam sumnjicav! ma, daj... nemoj me nikada shvatati previse ozbiljno! A za exiranje i riffovanje nikada nije problem! e! mogli bi da se dogovorimo za neku razmenu dobara...? neka rakija po principu litar za litar! mnoogo bre dobra bila ona od sinoc! aj o tome cemo otom-potom! Quote
Phil Schneider Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 pa verovao sam da ces doci sinoc sa tvojima na Apokaliptiku pa posle do nas na zapijanje... sada sam sumnjicav! ma, daj... nemoj me nikada shvatati previse ozbiljno! A za exiranje i riffovanje nikada nije problem! e! mogli bi da se dogovorimo za neku razmenu dobara...? neka rakija po principu litar za litar! mnoogo bre dobra bila ona od sinoc! aj o tome cemo otom-potom! Ja nisam obećo za juče. Piciju sam reko da treba da imamo probu pošto smo u kurcu. Da je do mene, VERUJ MI, ja bi bio tamo. Ja sam alkos, dosadna mi Senta a i riba mije bila tamo Ovde mi sve dosadno, a i bio bi mi trip do kolena da sam vas sve upozno pošto sam čuo puno o vama. Nemojte se ljutiti ljudi! Za 3 sata sviranja, ovde sam se smaro 8 sati bez pića i društva... nisam tako zamislio subotu dok mi buraz cepa pred Apokaliptiku a moja riba cuga sa vama u BG... (sad ću da se rasplačem)... Quote
Uros Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 ej! k'o sto rekoh, samo opusteno! niko se ne ljuti! samo sam rekao da samo te ocekivali i da bi bila loodnica da si i ti bio! nema veze... mladi smo, ima za nas vremena...! mada mi nije jasno zasto ti je Senta dosadna...? Glavonja se bas odusevio! kada se vratio, celu noc mi je pricao dogodovstine iz Sente! na stranu sto sam ja istog jutra imao obaveze na faxu! jbt. ova soba postade nas chat! jos jednom, samo opusteno... bice jos prilike! i da se svira i da se pije! ajd zdrav ti nama bio, odoh ja malo da spavam...! Pozz Quote
Recommended Posts