Bzuva Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 To po meni ne vazhi za Violent intentions, a i ima neke male promene ritma... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 ne, to je tipican fazon 95% rock i metal bendova, i ko je rekao da mora pred kraj da bude laganica, uopste i ne mora da bude laganica u pesmi, ali mora da bude par promena ritma, inace je pesma dosadna ma mora da bude promena ritma al ne mora to sve da bude tako predvidivo... (btw ne mislim na Tiarah jer ih nisam ni cuo nikad, nego 'nako uopsteno) Quote
Phil Schneider Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Sledeći nastup benda TIARAH 8. Oktobar 2005. Bečej - FLOYD Quote
Phil Schneider Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Sledeći nastup benda TIARAH 8. Oktobar 2005. Bečej - FLOYD OTKAZAN!!! Quote
Bzuva Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 E, mogu li tekst pesme Frozen da dobijem? Quote
Phil Schneider Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Novosti u vezi TIARAH: Uradjen spot za numeru SILENCE, možete ga download-ovati direktno sa sajta www.tiarahonline.com Uradjen novi dizajn za sajt... Novi koncertni datumi: decembar 13. - JATE Klub - Segedin / Madjarska w/ Zanzibar (HU) - www.zanzibar.hu + decembar 17. - Mojo Club - Senta w/ Green Division (HU) - www.greendivision.hu Što se tiče koncerta zakazanog za Apatin, 25. Novembra, nije siguran pošto je lokal zatvorila finansijska... al` šef će nam još javiti... Quote
Chicken Little 420 Posted November 18, 2005 Author Report Posted November 18, 2005 Skinuo sam spot. Svaka cast. Svetski izgleda i zvuci. Tiarah je najbolji domaci NU Metal bend. Quote
Ω Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 pogledao sam spot...odlican spot, odlicna pesma, odlican bend... imam samo jednu zamerku, a to je clean lika koji stenje u mikrofon trudeci se da imitira corey taylora... (ne znam da li je u pitanju glavni ili prateci vokal) Quote
zak Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 a jel moze neko da mi kaze zasto koju god vasu pesmu pokusam da skinem sa download.com skine mi trecinu i onda zavrsi download i imam fajl koji je prva trecina pesme? to mene brine od jutros... tako imam nekih 1:30 od Frozen i 2:07 od Silence Slience je odlican! (ovo sto imam) Quote
Phil Schneider Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 a jel moze neko da mi kaze zasto koju god vasu pesmu pokusam da skinem sa download.com skine mi trecinu i onda zavrsi download i imam fajl koji je prva trecina pesme? to mene brine od jutros... tako imam nekih 1:30 od Frozen i 2:07 od Silence Slience je odlican! (ovo sto imam) Evo direktni linkovi: Tiarah - Silence Tiarah - Frozen Tiarah - Turn Away Tiarah - Just ( Live At Mojo Club ) Ako treba još koja samo javi... Quote
Phil Schneider Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 (edited) Upravo smo saznali od vlasnika lokala Zona Sumraka da Tiarah koncert u Apatinu NEĆE biti održan, pošto je lokal zatvorila finansijska inspekcija... Edited November 19, 2005 by Skin Manikin Quote
Vuk Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 koja ti je, marjane, to svirka po redu koju ti otkazuju? Quote
Phil Schneider Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 (edited) Prva... pošto je lokal puko. Prethodnu smo otkazali. Ako mi čovek ponudi 6000 dinara, i ja prihvatim iz prve i obećam da ću doneti full opremu. Nemoj dan pred koncert da mi kenja kako je puko i da može da mi plati samo 1000 din (pošto nije izreklamiro) a da nemam ni piće ni klopu ni prevoz a oprema me košta 35 EUR. I još kad saznam da je pozvao lokalini bend (neke svoje ortake) da se izdrkavaju na mojoj opremi pa zato mi možemo da sviramo samo 45 min, a svi dobijamo istu kintu... pa znaš šta? Edited November 20, 2005 by Skin Manikin Quote
dr NIK@ Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 nego, dobro vam je isproduciran ovaj spot Quote
Bzuva Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Hehe, ima par kadrova koji su nepotrebni, a spot u celini je odlichan! Quote
zak Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Evo direktni linkovi: Tiarah - Silence Tiarah - Frozen Tiarah - Turn Away Tiarah - Just ( Live At Mojo Club ) Ako treba još koja samo javi... e hvala za linkove skinuo sam silence, frozen i turn away, just nisam jer mi ue bezveze da prvi put cujem pesmu sa live snimka anyway ove tri pesme vrtim non stop, odlicne su! samo nastavite tako. valjda ce biti neka svirka u bg... Quote
Bzuva Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 I jedna stvar... Moze li da se otvori i guestbook na srpskom, posto stvarno ne znam ko od nas zna madjarski... Quote
Bzuva Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Joj, mrzi me da ti objashnjavam Ma to je ono sranje u kom ostavljash komentare na sajt itd. Quote
Phil Schneider Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 I jedna stvar... Moze li da se otvori i guestbook na srpskom, posto stvarno ne znam ko od nas zna madjarski... Guestbook NIJE mađarski, znam da ima dosta i na mađarskom, al šta ću kad nas slušaju malo i preko grane pa se upisuju. U stvari, samo vi škrabajte u taj guestbook, inače je zamišljen kao univerzalni zato u formi za popunjavanje sve piše na engleskom. Ako je baš neophodno staviću posebno i na srpskom... Quote
Bzuva Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Pa ono, ja sam samo madjarski video na poslednjoj strani, al ok... Inache, hocje li se nekad raditi spot za Frozen? Quote
OCTOJA Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 jer mi ue bezveze da prvi put cujem pesmu sa live snimka whaj, pa samo zamisli da si na koncertu i sve ce biti u redu! Quote
zak Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ako treba još koja samo javi... treba, koju god da imate i ako nije problem textovi... aj poz Quote
Recommended Posts