Bzuva Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ahahah, ja sam dobio Frozen So irresistible your little eyes... Quote
Ω Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 @bzuva opet se ponasas retardirano kao u periodu kad si bio zli obucar wannabe Quote
Bzuva Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ne kontam te nishta... Ali ozbiljno... Quote
Ω Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 nisam ni ocekivao da skapiras...obucar moze da potvrdi ono sto sam rekao... ne spamuj vise Quote
Chicken Little 420 Posted December 26, 2005 Author Report Posted December 26, 2005 Marjane, sta se desava sa vama... Nema vas... Quote
Phil Schneider Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 (edited) Marjane, sta se desava sa vama... Nema vas... Treznimo se od koncerta u Mojo ( sa Green Division-om ). Momci su bili do jaja. Svaka im čast, doneli su pojačala ( Marshall JCM800, Marshall JMP 1 i za bass neku zver od Ampeq-a ) i ponudili nam da cepamo na tome kako bi uštedeli oko opreme. Zvučalo je ko da kolješ! Totalna žurka, opšti haos. Do sada najbolji naš nastup u Mojo-u, barem po mišljenju ljudi koji su nas svaki put ispratili. Lokal je bio pun do WC-a... i naravno spremamo se za Novu Godinu pošto ćemo svirati na nekoj privatnoj žurci... ima da riknemo... i ono najvažnije spremamo promo dvd sa pesmama, tekstovima, live snimcima, raznim zezalicama... a ove nedelje ćemo nasnimiti još par pesama ako se ne prepariramo od alkohola preterano... POZDRAV DOWNSTROY-u!!! Edited December 26, 2005 by Skin Manikin Quote
Ω Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 planirate li skoro neku svirku u bg? Quote
dr NIK@ Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 pa lepo vama ide.... eto sviracete za novu na nekoj privatnoj zurci samo napred.... Quote
Chicken Little 420 Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 Marjane... Hoce li onaj logo? CHEERZ!!!!!!! Quote
Phil Schneider Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Evo ljudi, radimo na novim pesmama, za sada ih ima 17 za svirke a možda uradimo i neke snimke... nove pesme će biti možda malo tvrđe... u međuvremenu ( za one koje interesuje i ne poseduju pesme ) evo još 2 od projekta CHAINROOM, koji će biti odrađen sa zanimljivom grupom muzičara. Gitaru je odradio Boban Macura (ex-Nevergreen, Green Divison) a vokale sam napevao ja (ali samo za ovaj preview) pevač za live kojeg smo odabrali je mnoogo brutalniji i iskusniji, ja ću zauzeti mesto ritam gitariste i back vocal... http://www.tiarahonline.com/music/Chainroom-Know_Me_Now.mp3 http://www.tiarahonline.com/music/Chainroo...le_and_Gray.mp3 Pozdrav... Quote
zak Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 opet nece da mi skine cele fajlove! Quote
Phil Schneider Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 A joj, pa jel koristiš FlashGet ili nešto slično? Majke mi, do sada se niko sem tebe nije žalio ( mada to ne znači da je sve bilo u redu ). Možda kenja i drugima. Ja sam probao download sad i totalno je ok. Nego, ako imaš XP možta imaš problema sa načinom merenja in-out saobraćaja ( to mi je objasnio niki lik iz provajdinga za wireless ) i treba ti zakrpa ENU_Q832483_MDAC_x86.EXE ( oko 2 MB ) koju možeš naći na Microsoft-ovom web sajtu. U slučaju da je instaliraš, ako koristiš wireless, provalićeš da ti server obračunava mnogo manji protok ( manje treba da platiš ) jer je sinhronizacija korektno podešena dok u default-u windows sinhronizuje i babe i žabe s brda s dola pa ti u nekim slučajevima možda nije dobar checksum fajla na kraju download-a... tj. ovako ispadne što mi je lik objasnio... a i stvarno mi je manji račun... ali svo ovo jebavanje bi trebao da ispravi i FlashGet ali samo u slučaju downloada!!! A se ja sad nasra.... ko da je ovo forum sveta kompjutera... Quote
Chicken Little 420 Posted February 25, 2006 Author Report Posted February 25, 2006 DOBAR JE CHAINROOM!!!! KRLJANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Phil Schneider Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Koncertni datumi... Mart 11. - Alkatraz - Subotica w/ Ashen Epitaph w/ Anguish Sublime Mart 25. - Rin Tin Tin - Senta w/ VL45 (HU) April 7 . - Mojo Club - Senta w/ Crow Fish (BUL) ...ako nam Quote
Phil Schneider Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Ispravka, koncert u Subotici će biti održan u Domu zanatlija... isti datum... Quote
Rob Swire Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Brate, otkad mi vas je Dusan preporucio, skinuo sam sve stvari i vrtim ih k'o manijak. jos mi se nije desilo da neki nash band ovoliko zgotivim... Marjane, da si se pojavio u BG-u za weekend, da pravimo sranje posle Apocalyptice , oce Pici da pravi zurku.. Quote
Phil Schneider Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Potoji još jedna stvar, WHAT IF i može se skinuti sa MY SPACE-a www.myspace.com/tiarahonline Quote
Rob Swire Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Stvar je preiskusno odradjena. Bash sam komentarisao s drugarima juce...kapiram, najbolja stvar kod Tiare je sto ljudi znaju kad je dosta, tj. kad nesto zvuci optimalno bez nekog ne-znam-kakvog muziciranja...dok se mi ostali proseravamo u komplikovanoj svirci i cesto preteramo.Odlicna stvar. Sve zene kojima sam pustio su pale Inace, na kom Szieget stageu svirate? Quote
Phil Schneider Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Stvar je preiskusno odradjena. Bash sam komentarisao s drugarima juce...kapiram, najbolja stvar kod Tiare je sto ljudi znaju kad je dosta, tj. kad nesto zvuci optimalno bez nekog ne-znam-kakvog muziciranja...dok se mi ostali proseravamo u komplikovanoj svirci i cesto preteramo.Odlicna stvar. Sve zene kojima sam pustio su pale Inace, na kom Szieget stageu svirate? Zahvaljujem Na Szigetu cepamo na TALENTUM stage-u, datum nemam pojma, javiću vam sutra! POOOOZDRAV!!!! Quote
Branislav Stankovic Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Shteta shto niste svi doshli u BG danas...Sve u svemu, puno pozdrava, pa se vidimo, nadam se, uskoro! Quote
Phil Schneider Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 ' date='3. 6. 2006, 18:43'] Shteta shto niste svi doshli u BG danas...Sve u svemu, puno pozdrava, pa se vidimo, nadam se, uskoro! Pa tmo su moja devoka i Nikola. Ja nsam mogo, do sad smo imali probu. Sprmamo se za gigove.... sad smo već pijani ko govna. LESHINEEEE! POZDRAV SVIMA TAMO!!!! IMA DA ODEM SA GAJBOM RAKIJE PA DA VAS NALIJEM!!! \m/ mIm \m/ - METAL, FUCK IT, METAL!!!! CHEEERRRRRZZZZZZZ.... Quote
Sinstrel Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Kewl je nova stvar ali su meni i dalje favoriti "Silence" i "Turn Away". Skinuh danas i dve nove stvari od Chainroom (jos koju pesmu i imacu ceo album he he). I one su kewl mada sam skontao da su sve agresivniji i agresivniji... Quote
Phil Schneider Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 (edited) Kewl je nova stvar ali su meni i dalje favoriti "Silence" i "Turn Away". Skinuh danas i dve nove stvari od Chainroom (jos koju pesmu i imacu ceo album he he). I one su kewl mada sam skontao da su sve agresivniji i agresivniji... Evo neshto novooooo.....:::: PnM - Cut (the Essence) PnM - Dream of Life Feeling je> Meshuggah, Soilwork i neki nasi tripovi... pijani... Evo poklon ljudima, Pici (Dule iz Draconic-a) i ja, Marjan napravismo pesmice. Nije mixano, ima greshaka ali.... ko voli nek izoli.... (al sam pijan ko 3 govneta...) CHEERZ... Edited June 3, 2006 by Skin Manikin Quote
Recommended Posts