Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

E, skinem ja ovaj promo-demo šta već sa one nove teme specifično za to otvorene, pa poslušam malo.

Prva i tamo negdje kasnije šesta il' sedma, sve se mislim kako je tanka linija između Snežane Mišković i Lejna Stejlija.

Na drugim mjestima i ne.

Inače, kad zatvorim oči dok slušam, premalo vunenih čarapa i sisatih seljanki vidim, za moj ukus. Neveselo.

Posted
E, skinem ja ovaj promo-demo šta već sa one nove teme specifično za to otvorene, pa poslušam malo.

Prva i tamo negdje kasnije šesta il' sedma, sve se mislim kako je tanka linija između Snežane Mišković i Lejna Stejlija.

Na drugim mjestima i ne.

Inače, kad zatvorim oči dok slušam, premalo vunenih čarapa i sisatih seljanki vidim, za moj ukus. Neveselo.

jebaga, kod nas pichke vishe ne nose vunene charape no su u goth emo tripu... i ima ih na kile...

druga je klima...

• 1 month later...
Posted
chmarjane, mogli ste makar do NS, daleko su kikinda i bechej :)

bice i to uskoro, i bice mozda i bg

nego, koncert zakazan za petak u Terrarossi na kom bi nastupili Tiarah i In Her Embrace je OTKAZAN.

Otkazao ga je klub a ne mi, tako da nas nemojte pitati za razlog.

Koncert zakazan za subotu (sutradan) u Molu u Annuski ce se ODRZATI, pa ko zeli moze da skokne preko i provede se ko covek uz mjuzu Tiarah i In Her Embrace!

VIDIMO SE U MOLU!

• 8 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...