Jabba the Hutt Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Odlicna igra, ali teska u picku materinu, lako je zaginuti samo tako, Fallout 1&2 su jebeni piknik u poredjenju sa ovim!
Nisko_Se_Mazim Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 AAAAAAA jebem ti arkanu vishe treci put se zaglavi u fajtu, cheka protivnika a protivnik NECE da se tuche. aman, shta se radi u takvim situacijama? izludeh. Ucitas prethodno snimljenu poziciju pa ispocetka-jbg
Jabba the Hutt Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Pa da, nema druge, inace jako cest bag, meni se desio barem 10ak puta tokom igranja..
Belegurth Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Presao danas po 3 put. Ovaj put sa tehnicarem. Moram reci da je neizbalansirano koliko je jak. Napravio sam neki tesla gun koji trosi baterije a ne metke i ispade najace oruzje u igri. Samo je zajebano za lecenje, posto moras da skupljas biljke i pravis napitke, a sa magijom samo cap i gotovo. A ofanzivne magije mi skoro nisa ne mogu hehe. Nego, jel resio neko onu foru da nadjes grobnicu onog sveca?
Satyr Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 ja ovo imam original, ali se ne snalazim bas mnogo u igri
voodoo_ Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 E da, izašao je high-resolution patch. http://drog.terra-arcanum.com/highres.html
ÆSTROPHOBOS Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Igra je keva!! Jel ima jos nekìh takvih steampunk RPGova?
Recommended Posts