Goxy Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Sabbat.Najveci bend koji je Japan ikad imao,i jedan od najlegendarnijih svetskih metal sastava svih vremena.Bend koji je na sceni vise od 20 godina i koji se za sve te godine nije ni za trunku promenio.Onako kako su svirali na prvim demoima,tako zvuci i "Karmagmassacre" poslenji album.I dan danas imaju turneje po svim kontinentima i snimili na desetine live albuma,ali verujte svaki vredi slusati,iako sam ja imao prilike samo nekoliko da slusam.Bend koji za sve ove godine nije uspeo da snimi prosecan album,bend koji vec 20 godina fura isti imidz(kao rani Venom),bend koji 20 godima peva o istim stvarima(uglavnom satanizam). Inace,da kazem da sviraju mesavinu tradicijonalnog heavy metala i thrash-a,koji zvuci fenomenalno.Neke pesme vise naginju heavy metalu,dok su neke sasvim u thrash fazonu.Solaze su im neopisive.Ponekad veoma duge i melodicne(npr.Harmageddom).Majstori solaza! Sta reci o albumima."Envenom","Kharisma","Satanasword","Evoke",...i ostala remek dela.Pesme kao sto su "Devil Worship","Evil Nation","Satan Bless You","Kharisma","Japanese Revolution","Samurai Zombi","Gok Kan Ma"...su neprejebive,ali meni omiljene"Bloody Cauntess","Mion's Hill" i "Black Fire" oduzimaju dah.Takodje u njihovoj ogromnoj diskografiji da se primetiti dosta kompilacijskih izdanja.Fazon je sto se na svakoj moze naci nesto izuzetno zanimljivo:drugacija verzija neke pesme,produzena verzija,zanimljiva obrada,live snimak i sl.,tako da je svaka kompilacija vredna para(ja bas juce jednu prisvojio u Mordoru:)) ... a mogao bih o njima da pricam do sutra... Znaci-SABBAT zauvek-!!! SATAN BLESS YOU!! 1 Quote
... Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Стицајем околности, имам један албум. Наравно, сматрам да су шунд. Quote
Pringler Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Ma ja imam neki Sabbat i oni su thrash ali mislim da su englezi. Quote
RNA Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Мени је најјачи 7" сингл "Satan's Sperm Is Cold". Дакле, тотални дебилизам од назива и никад јача музика! Мислим, ако причамо о Јапанцима, мада ја преферирам енглески бенд истог имена! Quote
Pharmaceut Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Још увек не могу да раскртим који је који Sabbat али један свакако нисам чуо,али судећи по називима албума то је вероватно овај бенд...тај који нисам чуо...од истоименог бенда имам албуме History Of A Time To Come и Dreamweaver,јел то тај Енглески Sabbat? Quote
Grobodan Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Наравно, сматрам да су шунд. Sund? Ne razumem,zli nije ni bitno. Ja sam tek poceo da istrazujem diskografiju ovih careva,i mogu reci da ih u poslednje vreme dosta slusam,pravi elitni Thrash/Heavy zvuk,svaka jebena nota je na svom mestu. Quote
Goxy Posted August 22, 2005 Author Report Posted August 22, 2005 Sund? Ne razumem,zli nije ni bitno. Ha, rece deckic-sund! Vidis i sam da na takav debilizim nisam ni odgovarao. A najvise mi se svidja ovo iz jedne recenzije za "Satanasword": "As always, fucking unbelievable! The Japanese pride and leader of the black/thrash bands have returned to unleash yet another eight menacing tracks of pure rage and ferocity. I'm sure that I don't really need to inform Sabbat fans how great this is, since they already own it, AND IF YOU DON'T LIKE THE BAND, EITHER YOUR PARENTS ARE SISTERS OR YOU'RE A FUNCTIONAL RETARD BECAUSE THERE IS SIMPLY NO OTHER EXPLANATION. Gezol's loyalty to his fans is undying and these guys have and always will play solely for the love of the music. " Sabbat zauvek!!! Quote
RNA Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Да те сад Кинези чују, не верујем да би ти опростили поистовећивање са Јапанцима. За њихове бендове ћемо тек чути, пазите шта вам кажем. Quote
Grobodan Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Goxy,hvala ti ko bratu za ovu kompilaciju ...and the Sabbatical Queen.Od sinoc sam je 5 puta preslusao.Nabavljajte ovaj bend,ljudi!!!Fantasticno!!!Perfektno!!!Metal!!! Quote
Goxy Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 Goxy,hvala ti ko bratu za ovu kompilaciju ...and the Sabbatical Queen.Od sinoc sam je 5 puta preslusao.Nabavljajte ovaj bend,ljudi!!!Fantasticno!!!Perfektno!!!Metal!!! E pa drago mi je da ti se svidelo to izdanje.Kao sto sam rekao svako njihovo izdanje je sjajno. Ali jos nisi cuo njihove najbolje stvari. Quote
Grobodan Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ali jos nisi cuo njihove najbolje stvari. DAJ MI IH!!!Placam krvlju ako treba. Ajde,preporuci nesto,mada,kao sto kazes,sve valja. Quote
RNA Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Само једна мала дигресија. Скоро је изашао лајв сплит Sabbat/Desaster. Зове се "Sabbatical Desasterminator". Quote
Grobodan Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 E,to stvarno treba imati!!! Desaster (Ger) 1. Divine Blasphemies 2. The swords will never sink 3. Profanation 4. Expect no release 5. Devil´s sword 6. Teutonic Steel Sabbat (Jpn) 7. Black Fire 8. Mc* 9. The answer is hell 10. Mc* 11. Registry of the dark side 12. Mc* 13. Demonic Serenade - Brother of Demons 14. Mc* 15. Hellfire 16. Audience* 17. Snow Woman 18. Audience* Dobar tracklist Desastera,ove pesme od Sabbata sto znam isto su super. Quote
Goxy Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 Desaster me tako ne zanima,ali kako zvuci the answer is hell uzivo,e to moram cuti.Najbolja pesma sa poslednjeg albuma sa fenomenalnom solazom.I naravno black fire kao najveci hit benda, ne moze da izostane.Snow Woman, hehe,odlicno! @grave,pa pocni prvo sa remek delima"The Dwelling","Fetishism"...pa onda krenes da slusas ultra remek dela kao "Envenom","Kharisma"...i sl. Quote
RNA Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 "Black Fire" је много јака песма, нарочито на јапанском, са првог сингла. баш је звучала као примитвни хеви метал, што су тад и били. Quote
lemmy sixx Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 jedan od najlegendarnijih svetskih metal sastava svih vremena. Nisam cuo nista od japanskog Sabbtata,ali i ovako cisto sumnjam u istinitost ove recenice. 1 Quote
kasapin Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 cuo sam samo jednu pesmu od Sabbata - Baby, Disco Is Fuck sa kompilacije EP-ova onih matorih splitova - Headbangers Against Disco Inace muzika je odlicna, mada glas mi je malo... neznam... fino je sve to sto on kresti, ali bas se oseca japanski akcenat mada necu nista vise da pricam, moram da nabavim jos nesto od njih 1 Quote
RNA Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Nisam cuo nista od japanskog Sabbtata,ali i ovako cisto sumnjam u istinitost ove recenice. Можда је погрешан избор речи. пре ће бити да је један од најкултнијих и у андерграунду најпоштованијих бендова. Quote
kuruz Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Muahaha,starke.Sudeci po ovoj slici,ovo su totalni kreteni. Quote
RNA Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Што бре? Па, ово је потпуно искрено и непатворено. Ја се никад не бих овако нити обуко нити сликао, али волим кад видим да се неко пали на то. Мислим, шта рећи за Sarcofago, тотална паљевина, али предобро. Quote
Goxy Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Pa koji se metalci sredinom '80 nisu tako oblacili.Mada Gezol i dan danas nosi na koncertima one crne gacice. Quote
Frankenchrist Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ko zna sta mu ova druga dvojica sve priredjuju... vatra, krstace, koza, lutkice, starke... a on u crnim gacama. Quote
Recommended Posts