Blacksunray Verb Delikvent Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 na zahtev nekih koji su mi se zalili shto ne radi link ka ovom remek delu trasha, opet pejstujem staru pesmicu.... U klonji ima puno avantura Ponekad govno mora mehanički da se kroz šolju progura Pustih vodu, govno ode Osetih miris slobode (winston) Sada sam lagan k'o pero Zato što sam lepo ser'o Uzvik olakšanja - ijao Zato što sam lepo srao Krenuh sada brisati dupe Kada osetih bol u dubini svoje analna rupe To jedva uradih, pa onda krenuh dalje A bol iz muda mi se u nervne centre šalje Treba mi neko jajca da mi titra A imam i drugu muku jer mi je propala djitra Krenuo sam sada pišati Klonja poče šuštati Podiže se para i zamagli mi oči I konačno se sva tečnost iz kite istoči Sada smrdim kao cigan crni I levo mudo mi trni Poče sada sapun da se peni Smrad postaje prošlost meni Medjutim, prisra mi se zbog proliva Bulja me peče k'o da neko ulje na vatru doliva Čovek opet mora da se sekira Jer sada nemam toalet papira
blondie Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 prodaj tu pjesmu. domaci rokeri ne pisu nista bolje ni pametnije
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 21, 2005 Author Report Posted August 21, 2005 samo gore, posebno milic koji je seksualno opterecen/poremecen, ja sam zato fekalno poremecen.... pesmu znas, zato nemo' da seres....
Helle Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Aaaaaaaaaa!!! Ovo ti nikad necu zaboraviti! BVD you're the legend-nevijerovatno najacHi rad ikad postavljen....podrzavam!
Doug Bradley Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 (edited) na zahtev nekih koji su mi se zalili shto ne radi link ka ovom remek delu trasha, opet pejstujem staru pesmicu.... To care..sad nema problema uradio sam jedan copy/paste tako da ce rech daleko da stigne i ispravi sad putanju za taj link u potpisu Edited August 21, 2005 by Doug Bradley
mrtva Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Čovek opet mora da se sekira Jer sada nemam toalet papira al' seresh...ne seri.... drugi put manje kenjaj i bit che papira milutine crni sine... ma shalu na stranu...ovo je zaista shiting gut... i meni je sad muka na sam pomisao...
tovar Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 da li je neko gledao onu divnu emisiju zvanu moj minut na stankomu? ovo me je blago asociralo na jednog dementa koji se tamo pojavljuje.
GothicWraith Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 EEEHEHEHEHEHEHEHE HAHAHA!! kolko dobro!! heheheheheeee
Some_girl Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Kao shto rekoh, ljudi ce ovde pocheti da opisuju jedan jutarnji odlazak do wc-a...
GothicWraith Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 (edited) pa dobro ajde ja da pocnem, malo pre sam iskakio pupu od 30ak santimetara i jedva sam je potopio al stvarno! zbunio sam se kad sam ga video. hteo sam da ga slikam al reko aj necu mogli bismo da slikamo svoj minuli rad i da postujemo na ovoj temi... da joj damo jos vise duha! Edited August 21, 2005 by GothicWraith
Doug Bradley Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Pesma je... Tako zivotna... Pesma je iz stvanoh zhivota...svakome mozhe da se desi da ostane bez toalet papira
Public Animal no. 1 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 pa dobro ajde ja da pocnem, malo pre sam iskakio pupu od 30ak santimetara i jedva sam je potopio al stvarno! zbunio sam se kad sam ga video. hteo sam da ga slikam al reko aj necu mogli bismo da slikamo svoj minuli rad i da postujemo na ovoj temi... da joj damo jos vise duha! A Sunray za pesmu, do jaja. . Iako sam jhe video i pre .
Doug Bradley Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Iako sam jhe video i pre . Ja je nisam video zato sam mu juche i trazhio da je ponovo okachi
en-a-dva-es-o-4 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 na zahtev nekih koji su mi se zalili shto ne radi link ka ovom remek delu trasha, opet pejstujem staru pesmicu.... U klonji ima puno avantura Ponekad govno mora mehanički da se kroz šolju progura Pustih vodu, govno ode Osetih miris slobode (winston) Sada sam lagan k'o pero Zato što sam lepo ser'o Uzvik olakšanja - ijao Zato što sam lepo srao Krenuh sada brisati dupe Kada osetih bol u dubini svoje analna rupe To jedva uradih, pa onda krenuh dalje A bol iz muda mi se u nervne centre šalje Treba mi neko jajca da mi titra A imam i drugu muku jer mi je propala djitra Krenuo sam sada pišati Klonja poče šuštati Podiže se para i zamagli mi oči I konačno se sva tečnost iz kite istoči Sada smrdim kao cigan crni I levo mudo mi trni Poče sada sapun da se peni Smrad postaje prošlost meni Medjutim, prisra mi se zbog proliva Bulja me peče k'o da neko ulje na vatru doliva Čovek opet mora da se sekira Jer sada nemam toalet papira He wants to be loved and he wants to belong...And he was a stupid baby who turned into a powerful freak( You're so fuckin' special) !
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 21, 2005 Author Report Posted August 21, 2005 da li je neko gledao onu divnu emisiju zvanu moj minut na stankomu? ovo me je blago asociralo na jednog dementa koji se tamo pojavljuje. onda je dobro zato shto je to bila poenta.... i ovako je dubokoumnije od svakog doom/goth i ostalih textova....
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 21, 2005 Author Report Posted August 21, 2005 He wants to be loved and he wants to belong...And he was a stupid baby who turned into a powerful freak( You're so fuckin' special) ! hell of a baaaad quoting....
GothicWraith Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 el bre ocete stvarno da slikamo svoje kake i postujemo ovde? bas bi bila fora!
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 21, 2005 Author Report Posted August 21, 2005 htedoh reci, al' zaboravih, bilo bi dojajno upotpunjavanje, al' da bude domacinsko govno....
Doug Bradley Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 ja chim iserem neku vecu kobasicu stavicu sliku
WoI Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 bas sam danas isro jedan poveci komad.da sam znao ranije pa da ga slikam Inace pesma je vrh nase knjizevnosti
Recommended Posts