Helle Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Seronja? Da, tebi se obracam! I sad ide ona ''A da ti brate malo ne seruckas....'' Blok 64....
Helle Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 E sHto nisam musko pa da budem josH vece.... Uzdravlje Sinovac, i dabome ZENE SU ZLO!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 18, 2005 Author Report Posted November 18, 2005 Valjda je to bilo pre 2 godine. Prosle godine je stadion u Pazaru bio suspendvan. Ma, bilo je svasta. Tu je pala mozda i najzesca tuca. 200 radovaca na 1000 Pazaraca Ima da se skine taj snimak valjda. nisam znao....
Helle Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Cuj, ''da ne gusHimo temu'' ama ima da ju zagusHim/o samo tako.... *BVD-od kad si to post'o HomoPoz-icHan!
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 21, 2005 Author Report Posted December 21, 2005 Moj homosexualni pozdrav.... HomoPoz....
Helle Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 sta vam je taj homopoz jebo vas on? seko Ne pitaj mene, sve mi se cHini da je BVD napokon upecao nekog frajera,pa sad ''kulira'' s tim HomoPoz-dravim.... braco.... medu!
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 kako mi upropastise temu dozivevsi je previse revnosno....
Helle Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Kako stojisH s pisanjem, kad ce koja novajlija!? Ja cHekam, i samo cHekam.... Ama niko ti nije upropastio temu, MIR! i OPET....
Helle Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Vidi ga, pa pitam samo-kako ides s writing your stuff! I....!?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 ne idem, stojim....
Мајор Гашпар Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 (edited) Kad picketine pune love traze da nam bolje bude kada zvizde i kad seru da je skopo na fax ici Zovu te da pridjes k njima, da se boris kao nekad nasi stari, '68 Nose bedzeve i svoje zastave na svakom koraku sa nekim se bore za prava studenata, za prava ljudi spremno koracaju sirokih grudi I sve intelektualci..do juce govna a sada poduceni da ti o svemu seru na svaku temu mozes sa njima otvoreno o svakom problemu Njih ceka posao a tebe go kurac probaj da lajes, pa da najebes Tvoj cale je ista picka kao i ti uclanjeni ste i volite iste boje mozda ste nekad ljudi bili ali cete pljuniti i na svoje Vi ste odlikasi i sve vam ne valja borite se da nam skinu skolarine da menza bude bolja i jeftinija da se jedu govna finija Dace vam posao i vi cete ucutati tako su radili i oni pre vas ista metoda, isti sanjari hteli su da nam obezbede spas Tako to rade jeftine kurve svakoga dana sve vise stvaraju dok ti nemas gace da obuces oni na kubi camuge karaju Za koji kurac se s njima boris da njihovo dupe sto bolje obezbedis boli te patka za sve dileme isrpi stoku i resi probleme Dobro znas ko si, nikad picka nisi bio obraz ti je cist...nisi demokrata i komunist Druze Delikventu..izvini sto sam ti usrao temu...jbg, ko zna da li bi mi onaj LDP pederas odobrio pjesmicu. Edited December 15, 2006 by Vecna Srbija
Doug Bradley Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Kad picketine pune love traze da nam bolje bude kada zvizde i kad seru da je skopo na fax ici Zovu te da pridjes k njima, da se boris kao nekad nasi stari, '68 Nose bedzeve i svoje zastave na svakom koraku sa nekim se bore za prava studenata, za prava ljudi spremno koracaju sirokih grudi I sve intelektualci..do juce govna a sada poduceni da ti o svemu seru na svaku temu mozes sa njima otvoreno o svakom problemu Njih ceka posao a tebe go kurac probaj da lajes, pa da najebes Tvoj cale je ista picka kao i ti uclanjeni ste i volite iste boje mozda ste nekad ljudi bili ali cete pljuniti i na svoje Vi ste odlikasi i sve vam ne valja borite se da nam skinu skolarine da menza bude bolja i jeftinija da se jedu govna finija Dace vam posao i vi cete ucutati tako su radili i oni pre vas ista metoda, isti sanjari hteli su da nam obezbede spas Tako to rade jeftine kurve svakoga dana sve vise stvaraju dok ti nemas gace da obuces oni na kubi camuge karaju Za koji kurac se s njima boris da njihovo dupe sto bolje obezbedis boli te patka za sve dileme isrpi stoku i resi probleme Dobro znas ko si, nikad picka nisi bio obraz ti je cist...nisi demokrata i komunist
Vresište Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Kad picketine pune love traze da nam bolje bude kada zvizde i kad seru da je skopo na fax ici Zovu te da pridjes k njima, da se boris kao nekad nasi stari, '68 Nose bedzeve i svoje zastave na svakom koraku sa nekim se bore za prava studenata, za prava ljudi spremno koracaju sirokih grudi I sve intelektualci..do juce govna a sada poduceni da ti o svemu seru na svaku temu mozes sa njima otvoreno o svakom problemu Njih ceka posao a tebe go kurac probaj da lajes, pa da najebes Tvoj cale je ista picka kao i ti uclanjeni ste i volite iste boje mozda ste nekad ljudi bili ali cete pljuniti i na svoje Vi ste odlikasi i sve vam ne valja borite se da nam skinu skolarine da menza bude bolja i jeftinija da se jedu govna finija Dace vam posao i vi cete ucutati tako su radili i oni pre vas ista metoda, isti sanjari hteli su da nam obezbede spas Tako to rade jeftine kurve svakoga dana sve vise stvaraju dok ti nemas gace da obuces oni na kubi camuge karaju Za koji kurac se s njima boris da njihovo dupe sto bolje obezbedis boli te patka za sve dileme isrpi stoku i resi probleme Dobro znas ko si, nikad picka nisi bio obraz ti je cist...nisi demokrata i komunist Druze Delikventu..izvini sto sam ti usrao temu...jbg, ko zna da li bi mi onaj LDP pederas odobrio pjesmicu. Da se vi školovani nešto pitate...otišla bi i Srbija i Srbi u k***c još odavno!
Jedite Govna Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Kad picketine pune love traze da nam bolje bude kada zvizde i kad seru da je skopo na fax ici Zovu te da pridjes k njima, da se boris kao nekad nasi stari, '68 Nose bedzeve i svoje zastave na svakom koraku sa nekim se bore za prava studenata, za prava ljudi spremno koracaju sirokih grudi I sve intelektualci..do juce govna a sada poduceni da ti o svemu seru na svaku temu mozes sa njima otvoreno o svakom problemu Njih ceka posao a tebe go kurac probaj da lajes, pa da najebes Tvoj cale je ista picka kao i ti uclanjeni ste i volite iste boje mozda ste nekad ljudi bili ali cete pljuniti i na svoje Vi ste odlikasi i sve vam ne valja borite se da nam skinu skolarine da menza bude bolja i jeftinija da se jedu govna finija Dace vam posao i vi cete ucutati tako su radili i oni pre vas ista metoda, isti sanjari hteli su da nam obezbede spas Tako to rade jeftine kurve svakoga dana sve vise stvaraju dok ti nemas gace da obuces oni na kubi camuge karaju Za koji kurac se s njima boris da njihovo dupe sto bolje obezbedis boli te patka za sve dileme isrpi stoku i resi probleme Dobro znas ko si, nikad picka nisi bio obraz ti je cist...nisi demokrata i komunist Druze Delikventu..izvini sto sam ti usrao temu...jbg, ko zna da li bi mi onaj LDP pederas odobrio pjesmicu. svaka cast, druze...
Баба_Јага Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 prica stoji, al', malo ti se ne rimuje ovo... asociralo me na onu pesmu od marchela ('ti si taj virus' ili tako nesto)
gavrosaurus Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Govnacak u cizmama Bilo je to pre neko leto ne zima je to bila ulicama sam sam seto dok kisa je hladna lila Ni patrljak od cigare ni filera za ladan Jelen jer zubi se od kole kvare a ja jos sam mlad i zelen Nemam ni kintu za zilete i kao u senu ja sam igla koja juri sarene tablete da bi kita mi se digla Ma, jebes i zivot i sve koj kurac mi ovo treba da sam odmah reko ne ne bih ostao bez leba A napolju je zima gadna i ono je pivo bilo kvarno stopala mi mokra i ladna i usracu se stvarno Prehlada me neka steze slinaca pun mi sinus u toplo sad svi beze a ja tamo gde je minus I jebem ti ono pivo kom isteko je rok odavno psujem tako sad sve zivo jer usracu se slavno I nisu dugo izdrzala creva kapljica niz nogu klize kroz stomak mi samo seva znam da sranje sve je blize I zafali mi jedan korak ma ni santimetra pola i znoj obli gorak i okupa me do gola Al nesrece nikad dosta izlomih se u granje i blatnjavome meni osta u cizmama toplo sranje
Мајор Гашпар Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 I jebem ti ono pivo kom isteko je rok odavno psujem tako sad sve zivo jer usracu se slavno :) Ovo je jako zajebana situacija. Ko pije ispred dragstora zna o cemu je rec. Odlicna pesma druze!
Баба_Јага Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 aaa, gavrrroooo ne verujem! ulepsao si mi dan :) :) :) pesma ti je vrh!!!!!
mrtva Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 nemoj vishe srat'..gace chesh umaljat.. pozdrav za Crno sunce..ejti ejt i Dougre
Recommended Posts