GothicWraith Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 aaa jebo te.... priznajem tvoj je odbratniji od mog al moj je lepsi!
Doug Bradley Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 aaa jebo te.... Trazhili ste gledajte
GothicWraith Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 mnogo ti je tanko, neuhranjeno. moje je socnije!
Vitamin K Experience Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Predlažem vam himnu: Strapping Young Lad - Shitstorm. Ko nema tu pesmu na hardu ne sme da postuje na ovoj temi. Poz
Doug Bradley Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 mnogo ti je tanko, neuhranjeno. moje je socnije! Nije bilo dovoljno materijala a i radio sam u zhurbi...bice bolje sledeci put
mrtva Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 ma gdje je KRANG the sickest one kad nam treba... @frajeru pokazi ti njima shta je ponos...al' ne onaj ti bratov...
GothicWraith Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Predlažem vam himnu: Strapping Young Lad - Shitstorm. Ko nema tu pesmu na hardu ne sme da postuje na ovoj temi. Poz ne znam ti ja sta ti je to...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 1, 2005 Author Report Posted September 1, 2005 mnogo ti je tanko, neuhranjeno. moje je socnije! to, prijatelju, samo napred, predlazem da dj lesi bude degustator u novoj kategoriju 'ukus govneta' posto je podjednako uspesan i u produkciji i eliminaciji govana....
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 1, 2005 Author Report Posted September 1, 2005 Predlažem vam himnu: Strapping Young Lad - Shitstorm. Ko nema tu pesmu na hardu ne sme da postuje na ovoj temi. Poz ne, nego Type - origin of the feces....
Doug Bradley Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 predlazem da dj lesi bude degustator u novoj kategoriju 'ukus govneta' posto je podjednako uspesan i u produkciji i eliminaciji govana....
GothicWraith Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 MOOOOREE FEECEEEEEEESSSS!!!!!!!!!!!!! pa ajde pederi samo ja i prijatelj dag smo postovali kandidate... picke...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 2, 2005 Author Report Posted September 2, 2005 niko nece da prizna da sere....
mrtva Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 stefane majt u never know...when nature calls... chek ozbiljno sad na osnovu chega zakljuchujete chije je bolje...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 2, 2005 Author Report Posted September 2, 2005 nisi strucna, ne mesaj se tu, zajebana su to sranja....
Ivan_Creed Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Od sad zvanicno otvaramo takmicenje, i da se ucesnici prijave kod mene, a ja cu odrediti kome koja solja pripada...
GothicWraith Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 quote na zadnja dva posta HAAHAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!
GothicWraith Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 pa ja i dag smo dali linkove. idi na prethodnu stranu i uzni! a ostale picke neka postuju. a mogao bi i ti. twiggy postuj pupu!!
The Plague Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ona je zensko!! Ona nema rupa.....!!!!!?! "Bila je tako lepa, bas leeepa....... kad sam je prvi put video, mislio sam to nit pisa nit sere, kad ono busno ko sito!!..."
mrtva Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ja sam zensko i imam jednu rupu zlatnu... no neka hvala na ponudi...prije bih postovala dupe no to...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 6, 2005 Author Report Posted September 6, 2005 picka zlatna.... helerias bradr.... ajde twiggy lepo ti katzu seri i posalji govno demistifikuj se potvrdi da si obicno ljudsko bice....
Ellenora Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 naravno da mozes! Woo Hoo, znacHi moram dobro da se napucam suvih sHljiva.... *BVD posHto me i dalje ignorisHes ovu pijesmu posvecujem tebi.... ''Oda govnu'' Kada sijednem na moju tutu i zapocnem muku ljutu prvo pustim vodu zutu a zatim govno u tutu.... Pustit govno nije sala ako ti je rupa mala dok je meni moje tute prezivjet cu sve muke ljute.... Muci mojoj nema kraja ako jedem kuvana jaja pa se govno pusta tvrdje pa se cak i prdi grdje.... Dobro jutro moje govno odavno mi ne bi bolno kreni sada zivo zivo dok citam iz novina stivo.... Sad si tu sad si moj za te dajem zivot svoj oj govno moj junace zvekni ti o tutu jace.... Sada me malo oci peku ali drzim se za mesing steku pade suza govno pade i tu moje sranje stade! E sad reci da nije majstorski napisano, brate!
mrtva Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 hehehe...dukata vredna... hellarious ble... dragi moj druze stefane ja kao student medicine tj. patholog imala sam chast da radim na tome...mislim nije toliko loshe kako smo predpostavljali kad nam je profesorka rekla danas chemo da uradimo potrebna biochemical testiranja plus da identifikujemo koji antibiotic je najefikasniji za tretman infekcije il' bolesti dotichnog pacijenta...i dala nam 'stool sample'... no nije onakvo kako normalno izgleda... tako ako te zaboli nekaj obrati se teta twiggy da ti odradi tretman... zaobidji ono teta... isuvishe sam ja zelena za tetu...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 7, 2005 Author Report Posted September 7, 2005 e, pa nije u redu da na mojoj temi pises textove, otvori za to posebnu temu....
Recommended Posts