Blacksunray Verb Delikvent Posted September 7, 2005 Author Report Posted September 7, 2005 ovde kenjamo o mOm sranju tvoje sranje neka ima odvojen prostor....
Ellenora Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 A one slike sto su drugi postavljali ha jel i to ''tvoje licHno sranje'' ????
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 7, 2005 Author Report Posted September 7, 2005 pa nije drugi text u okviru teme ne smaraj jebo te kada je jasno....
Ellenora Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Nije mi jasno, pojasni mi jebote....
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 7, 2005 Author Report Posted September 7, 2005 ijao, ne zajebavaj sa nepotrebnim glupostima....
GothicWraith Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 kao odavanje pocasti za pesmu organizovali smo malo smrdljivo takmicenje (gde doduse nema nesto takmicara kad su picke, ali dobro sad)
NecistaKrv Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Poserem ti se na poeziju. Ovoliko sranje i ovolike sranjatore ni kanalizacja ne mere svarit, jebo majku ala ga iskenjaste do zla boga.
Dark Sonja Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) @Stefan- Ovo shvati kao moju podrsku: Kako to gordo zvuci, kad nas Stefan cuci, i kada se muci! Usran do sesira, a bez papira!!!! Edited September 8, 2005 by Dark Sonja
mrtva Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 sad che stefan da me ubije...molim te sunce nemoj me proganjash shto sam stavila na tvoju temu...u redu...jer ne postavljam vishe teme na snaga rechi...a ovo mi se nekako uklapa... znachi ovo je s bloga od jedne moje imenjakinje: *** Neka engleska obitelj provodi godišnji odmor u Njemačkoj. Za to vrijeme jedne od čestih šetnji primijete jednu ljupku kućicu u polju koja bi im odlično odgovarala za provođenje idućeg godišnjeg odmora u njoj. Upitaše tko je vlasnik i saznaše da je to protestantski pastor, te s njim sklopiše ugovor za iznajmljivanje kućice iduće godine. Na povratku u Englesku, najednom se sjeti gospođa da u kućici nije primjetila WC i zahvaljujući engleskoj pedantnosti odluči pisati pastoru i zamoliti ga za informaciju gdje se nalazi WC u toj kućici. Pismo je bilo napisano ovako: "Poštovani gospodine Pastore, ja sam ona gospođa što je s Vama sklopila ugovor za ladanjsku kućicu. Nisam pri obilasku kuće naišla na WC te vas molim da li biste me htjeli obavijestiti o tome. Uz srdačan pozdrav i poštovanje N.N." Primivši pismo, Pastor nije shvatio kraticu WC i, u uvjerenju da se radio o anglikanskoj kapelici (Walah Chapell) odgovori ovako: "Poštovana gospođo, zahvaljujem na vašem upitu. Čast mi je obavijestiti Vas da se mjesto koje Vas zanima nalazi 12 kilometara od kućice, što je poprilično nepogodno za one koji su navikli češće ga posjećivati. Tko je navikao duže se zadržavati zbog svojih poslova trebao bi ponijeti nešto za jelo tako da se na mjestu može zadržati cijeli dan. Do mjesta se može doć prema izboru: pješice, biciklom ili automobilom, ali je bolje doći ranije da ne bi ostali vani i ometali druge. U zgradi ima sto mjesta za stajanje i četrdeset sjedećih. Postoji ventilacija zraka kako bi se izbjegla neugoda loših mirisa. Sjedala su prekrivena crvenim velurom. Preporuča se da se dođe na vrijeme ako se želi zauzeti sjedeće mjesto. Djeca sjede skupa s ocem i pjevaju, svi plješću rukama i udaraju nogama. Na ulazu Vam daju jedan list papira, a tko zakasni može se poslužiti susjedovim listom. Papir se na izlazu vraća osobi za to zaduženoj kako bi se mogao koristiti barem još mjesec dana. Postoje veliki zvučnici i pojačala za zvukove da bi se mogli čuti vani za utjehu onima koju nisu mogli ući. Ono što se sakupi, podijeli se siromasima. Postoje i specijalni fotografi koji Vas slikaju u raznim pozama kako bi Vas svi mogli vidjeti pri tako humanom činu." ja sam umirala dok sam chitala...kraj mi je najjachi...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 20, 2005 Author Report Posted September 20, 2005 @Stefan- Ovo shvati kao moju podrsku: Kako to gordo zvuci, kad nas Stefan cuci, i kada se muci! Usran do sesira, a bez papira!!!! onaj part 'de kaze 'usran do sesirA' malo jebe stvar po pitanju verodostojnosti, a ne moze da se podvede pod pesnicku slobodu.....
Elly Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Da nastavim zaye8anciju s potrebnim glupostima....
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 posaljes svoju sliku dok kenjas i impresioniras ljude.... ajde ajde....
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 sad che stefan da me ubije...molim te sunce nemoj me proganjash shto sam stavila na tvoju temu...u redu...jer ne postavljam vishe teme na snaga rechi...a ovo mi se nekako uklapa... znachi ovo je s bloga od jedne moje imenjakinje: *** Neka engleska obitelj provodi godišnji odmor u Njemačkoj. Za to vrijeme jedne od čestih šetnji primijete jednu ljupku kućicu u polju koja bi im odlično odgovarala za provođenje idućeg godišnjeg odmora u njoj. Upitaše tko je vlasnik i saznaše da je to protestantski pastor, te s njim sklopiše ugovor za iznajmljivanje kućice iduće godine. Na povratku u Englesku, najednom se sjeti gospođa da u kućici nije primjetila WC i zahvaljujući engleskoj pedantnosti odluči pisati pastoru i zamoliti ga za informaciju gdje se nalazi WC u toj kućici. Pismo je bilo napisano ovako: "Poštovani gospodine Pastore, ja sam ona gospođa što je s Vama sklopila ugovor za ladanjsku kućicu. Nisam pri obilasku kuće naišla na WC te vas molim da li biste me htjeli obavijestiti o tome. Uz srdačan pozdrav i poštovanje N.N." Primivši pismo, Pastor nije shvatio kraticu WC i, u uvjerenju da se radio o anglikanskoj kapelici (Walah Chapell) odgovori ovako: "Poštovana gospođo, zahvaljujem na vašem upitu. Čast mi je obavijestiti Vas da se mjesto koje Vas zanima nalazi 12 kilometara od kućice, što je poprilično nepogodno za one koji su navikli češće ga posjećivati. Tko je navikao duže se zadržavati zbog svojih poslova trebao bi ponijeti nešto za jelo tako da se na mjestu može zadržati cijeli dan. Do mjesta se može doć prema izboru: pješice, biciklom ili automobilom, ali je bolje doći ranije da ne bi ostali vani i ometali druge. U zgradi ima sto mjesta za stajanje i četrdeset sjedećih. Postoji ventilacija zraka kako bi se izbjegla neugoda loših mirisa. Sjedala su prekrivena crvenim velurom. Preporuča se da se dođe na vrijeme ako se želi zauzeti sjedeće mjesto. Djeca sjede skupa s ocem i pjevaju, svi plješću rukama i udaraju nogama. Na ulazu Vam daju jedan list papira, a tko zakasni može se poslužiti susjedovim listom. Papir se na izlazu vraća osobi za to zaduženoj kako bi se mogao koristiti barem još mjesec dana. Postoje veliki zvučnici i pojačala za zvukove da bi se mogli čuti vani za utjehu onima koju nisu mogli ući. Ono što se sakupi, podijeli se siromasima. Postoje i specijalni fotografi koji Vas slikaju u raznim pozama kako bi Vas svi mogli vidjeti pri tako humanom činu." ja sam umirala dok sam chitala...kraj mi je najjachi... ijao.... ne moze da bude stvarno....
Helle Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 posaljes svoju sliku dok kenjas i impresioniras ljude.... ajde ajde.... Ye8iga, moracu onda da nabavim si tripod i da setiram kameru nekih 2-3 min. Ipak, evo ti nesHto u vidu samoubistvenog PMS-a! Enjoy!
NecistaKrv Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ipak, evo ti nesHto u vidu samoubistvenog PMS-a! zar toliko. Ajde udovolji jaranu, ako treba uslikat cu te dok kenjas. Prva WC skoljka izumljena je 1775, prvi WC papir izumljen je 1880. a prva cetka za WC skoljku izumljena je oko 1930.
Skelturoth Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 sad che stefan da me ubije...molim te sunce nemoj me proganjash shto sam stavila na tvoju temu...u redu...jer ne postavljam vishe teme na snaga rechi...a ovo mi se nekako uklapa... znachi ovo je s bloga od jedne moje imenjakinje: *** Neka engleska obitelj provodi godišnji odmor u Njemačkoj. Za to vrijeme jedne od čestih šetnji primijete jednu ljupku kućicu u polju koja bi im odlično odgovarala za provođenje idućeg godišnjeg odmora u njoj. Upitaše tko je vlasnik i saznaše da je to protestantski pastor, te s njim sklopiše ugovor za iznajmljivanje kućice iduće godine. Na povratku u Englesku, najednom se sjeti gospođa da u kućici nije primjetila WC i zahvaljujući engleskoj pedantnosti odluči pisati pastoru i zamoliti ga za informaciju gdje se nalazi WC u toj kućici. Pismo je bilo napisano ovako: "Poštovani gospodine Pastore, ja sam ona gospođa što je s Vama sklopila ugovor za ladanjsku kućicu. Nisam pri obilasku kuće naišla na WC te vas molim da li biste me htjeli obavijestiti o tome. Uz srdačan pozdrav i poštovanje N.N." Primivši pismo, Pastor nije shvatio kraticu WC i, u uvjerenju da se radio o anglikanskoj kapelici (Walah Chapell) odgovori ovako: "Poštovana gospođo, zahvaljujem na vašem upitu. Čast mi je obavijestiti Vas da se mjesto koje Vas zanima nalazi 12 kilometara od kućice, što je poprilično nepogodno za one koji su navikli češće ga posjećivati. Tko je navikao duže se zadržavati zbog svojih poslova trebao bi ponijeti nešto za jelo tako da se na mjestu može zadržati cijeli dan. Do mjesta se može doć prema izboru: pješice, biciklom ili automobilom, ali je bolje doći ranije da ne bi ostali vani i ometali druge. U zgradi ima sto mjesta za stajanje i četrdeset sjedećih. Postoji ventilacija zraka kako bi se izbjegla neugoda loših mirisa. Sjedala su prekrivena crvenim velurom. Preporuča se da se dođe na vrijeme ako se želi zauzeti sjedeće mjesto. Djeca sjede skupa s ocem i pjevaju, svi plješću rukama i udaraju nogama. Na ulazu Vam daju jedan list papira, a tko zakasni može se poslužiti susjedovim listom. Papir se na izlazu vraća osobi za to zaduženoj kako bi se mogao koristiti barem još mjesec dana. Postoje veliki zvučnici i pojačala za zvukove da bi se mogli čuti vani za utjehu onima koju nisu mogli ući. Ono što se sakupi, podijeli se siromasima. Postoje i specijalni fotografi koji Vas slikaju u raznim pozama kako bi Vas svi mogli vidjeti pri tako humanom činu." ja sam umirala dok sam chitala...kraj mi je najjachi... О мој Боже...ово је толико добро...
mrtva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 ijao.... ne moze da bude stvarno.... vodim te ja tamo...da te krunishem... @Skelturoth Šolja i ja, prijatelja dva Trovanje stomaka.... uuu gadno. Jučer sam imala izlet u grad. Na autobuskoj stanici sam pojela pljeskavicu sumnjivog izgleda, a i godišta... Po svemu sudeći izgleda da smo bili vršnjaci. Sa pljeskom sam popapala i neku gadnu bajku (kratkosilazni akcenat na A). Poslije pola sata čudne stvari su se počele dešavati u mom stomaku. Došla sam kući i onda je počeo ulomak moje izvedbe opere rigoleto. Večer sam provela bolje se upoznavajući sa svojom WC šoljom. Onda je došlo zatišje. Oko 3 sata ujutro sam bila toliko gladna da sam morala nešto pojesti (iako su me uvjeravali da to nije pametno). 15 minuta kasnije ja i wc šolja smo bili na drugom sastanku. Situacija je bila alarmantna. Pošto su me smarali konstantni odlasci do šolje i kreveta pokupila sam dekicu i gomilu nekih jastuka i preselila se u kupatilo. I bogami na trećem sastanku ja i moja šolja provedosmo večer zajedno... Završila sam knjigu koju sam guslala već mjesec dana... Evo sada pijem nezaslađeni čaj i grickam komadić prepečenca. Bljak. A ja i WC šolja... Pa mislim da ćemo ostati samo prijatelji. hehehehe...
Skelturoth Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 @ Twigy: До јаја, мада ми се прва '' причица '' више свиђа хехе
mrtva Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 ne umijesh da napishesh na chirilici twiggy... no znam i meni je prva prichica extra... Znači, pušači - jebite se za život! tooooooo... ne pushim pa zato i podrzavam...
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 11, 2005 Author Report Posted November 11, 2005 nije mi fetis menstruacija, prezirem svE shto izlazi iz zene, a samo njoj je svojstveno....
mrtva Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 nije mi fetis menstruacija, prezirem svE shto izlazi iz zene, a samo njoj je svojstveno.... tu si u pravu... al' ova p. gore je imala trovanje stomaka...shto znachi da joj je neshto drugo izlazilo u wc sholju... ne menstrauma...al' isto sranje jelda...
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 11, 2005 Author Report Posted November 11, 2005 ipak nije sranje prikazano....
Recommended Posts