mrtva Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 mislish ovako neshto http://www.shitfreaks.com/
Skelturoth Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 (edited) mislish ovako neshto http://www.shitfreaks.com/ Мрзим те ( ништа лично хехе )... БТВ : драго ми је да ти се свиђа сиг Edited November 11, 2005 by Skelturoth
Helle Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 +VRSTE GOVANA+ GOVNO DUH Znas da si se israo! Ima govana na toalet papiru, ali nema u wc skoljci! TEFLONSKO GOVNO Kad se iseres, tako si cist i ti i toalet papir da ne mozes da povjerujes! Moras da se zadubis u WC skoljku da se uvjeris da si uopce srao! LJEPLJIVO GOVNO Podsjeca na vruc katran! Obrises dupe 12 puta i jos uvijek nije cisto! Na kraju gurnes papir u gace da ih ne zamazes! Ovakvo govno ostavlja trajne tragove na WC skoljki! NEODLUCNO GOVNO Taman si obrisao dupe, kad shvatis morat ces opet! TVRDOGLAVO GOVNO Ovakvo govno je sigurno ubilo Elvisa! Ne izlazi sve dok se ne oznojis i pocrvenis od silnog naprezanja! GOVNO - UTEG Kad se iseres, laksi si za 5 kila! NESTRPLJIVO GOVNO Bolje bi ti bilo da si stignes do WCa u narednih 10 sekundi! Obicno promoli glavu jos prije nego sto sjednes na skoljku! KING - KONG GOVNO Ovo govno je toliko veliko da nece da potone, osim ukoliko ga ne izlomis u sitne komadice, ruke su kao stvorene za to! Ovo se obicno desi u tudjoj kuci! GOVNO KOJE VOLI DA SE KUPA Kada ovo govno padne u vodu napravi ogroman pljusak i obicno ti smoci dupe! GOVNO - ZELJA Sjedis sav napregnut, prdnes par puta, ali govna nema! GOVNO - ZMIJA Ovo govno je prilicno mekano debelo kao tvoj palac, i dugacko barem pola metra! GOVNO - PLOVAK Cak i nakon treceg pustanja vode jos uvijek pluta! Covjece! Kako da ga se otarasim? Ovo se obicno desava u tudjoj kuci! GOVNO OD MEKSICKE HRANE Znas da ponovo mozes da jedes kad prestane da te pece dupe! GOVNO - KORNJACA Ovakvo govno samo uplaseno proviri iz dupeta i brzo se vrati unutra! BUNGEE GOVNO Ovakvo govno visi neko vrijeme iz tvog dupeta, prije nego sto padne! SPORO GOVNO Moras da sedis na skoljki toliko dugo da ti se ukoce noge od struka na dole! GOVNO - DZEK TRBOSIJEK Ovakvo govno se zalijepi za dlacice na dupetu, a onda ih naglo iscupa! GOVNO SA ZABAVE Ogromno govno koje iseres na zabavi! Onda pustis vodu i uzasnut gledas kako nivo vode u skoljki lagano raste! PRASKAVO GOVNO Govno koje izlijece u milion dijelica po sekundi! Podsjeca na lavinu sa raketnim pogonom, i isprska cijelu WC skoljku! VIJETROVITO GOVNO Ono nastaje kada sjednes na skoljku i prdis toliko dugo i jako da ti se vise ne sere! SRANJE Seres tako brzo, i brises dupe tako bijesno da ti nestane toalet papira, i onda kazes: SRANJE! GOVNO BEZ KRAJA Ovo govno curi kao ludo, i taman kad zavrsis, i pocnes da brises dupe, stomak zakrci, i jos govana pocne da ispada!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 citacu neki drugi time.... kada pricamo o govnima fasovah diareu manjih razmera srecom....
Dark Sonja Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 kada pricamo o govnima fasovah diareu manjih razmera srecom.... baktisuptil konza...
mrtva Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 TVRDOGLAVO GOVNO Ovakvo govno je sigurno ubilo Elvisa! jbsh mi sve...elle di nalazish ovolika sranja... @Skelturoth mrzim i ja tebe...to se podrazumjeva... ma lipo utipkala na google ' people who love shit'... hehehe...
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 baktisuptil konza... da li su mozda u tvom potpisu sise subliminalno il' je to negativan uticaj infantilnig milosa na mene.... il' ipak ochi.... inace, linex konza, slicno k'o linux.....
Milkica Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 @Hellenoranotos: neko je malo opsednut govnima...( ) @Bleki: taman se covek ufura u sagu o lesiju...a onda promenis potpis,ne ide to tako...
Dark Sonja Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 da li su mozda u tvom potpisu sise subliminalno il' je to negativan uticaj infantilnig milosa na mene.... il' ipak ochi.... inace, linex konza, slicno k'o linux..... cccc... procisti te ova dijereja.... od ociju ti se prividjaju sise.... ili je to od LINUXA...?
Guest حسين Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 @Hellenoranotos: neko je malo opsednut govnima...( ) Pa to, kontam da se valja u govnima kada joj roditelji odu na posao. Ili stavlja prste u dupe dok priča preko telefona...
Helle Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 @Hellenoranotos: neko je malo opsednut govnima...( ) PokusHavam SAMO da se pridrzim topika! *Ti dolje, seronjo-ne zavlacHim prst u doope il' sta vec....
NecistaKrv Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 http://www.shitfreaks.com/ A jebo majku, snajko zgadila si mi za citav zivot. JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....................................@Elly
Helle Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 NK.... Dobio mali Ivica jedinicu iz pismenog sastavka! Kad je dosao kuci, mama ga pita sto je bilo! -Pisali smo sastav! Evo da ti procitam: Krenem ja jedan dan u skolu, kad naletim na govno! Govno onako zelenkasto, rekoh mora da je Markovo on jede puno graska! Idem ja malo dalje, naletim na jos jedno govno! Govno malo zuckasto kao da je Josipovo, on jede puno kukuruza! Setao sam jos malo i naletio na jedno bas veliko govno i pomislim: Mora da je Perino, on je debeo, puno jede, pa puno i sere! -Pa dobro Ivice koja je bila tema sastavka? pita Ivicu mama! -Prijatelj se u nuzdi prepoznaje!
mrtva Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Mora da je Perino, on je debeo, puno jede, pa puno i sere! jel to gox...mislim elle napravi zbirku govnara... @zete drago mi je...i drugi put...
GothicWraith Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 mislish ovako neshto http://www.shitfreaks.com/ jebem ti majku zgadi mi se sve, zamalo da povracam.. hehe sad mi smesno
Helle Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Nisam nit zalazila u taj link....zar je toliko losH!?
GothicWraith Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Nisam nit zalazila u taj link....zar je toliko losH!? idi pa ces da vidis
Helle Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) idi pa ces da vidis Ne zelim, uplasHili ste me vec na samu pomisa.... Blok 64.... Edited November 16, 2005 by Hellenoranotos
mrtva Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 jebem ti majku zgadi mi se sve, zamalo da povracam.. hehe sad mi smesno nemoj majku...bolje mene... ah' pa zao mi je al' zar nije ono tr00 sranje... nisam mogla da jedem poslje... ijuh' ne mogu da vijerujem da onakvih ljudi postoji...
Мајор Гашпар Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 mislish ovako neshto http://www.shitfreaks.com/ Bolesni zutaci..Pitacu Duke-a da mi da slike neke jebacine..japanke bez nogu razvaljuju neki tipovi
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 17, 2005 Author Report Posted November 17, 2005 otkad se ti lozis na radovce....
Мајор Гашпар Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 otkad se ti lozis na radovce.... Oduvek I koristim svaku priliku da odem na utakmice kad gostuju u blizini.
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 17, 2005 Author Report Posted November 17, 2005 bilo je gotivno valjda prosle godine kada su im u novom pazaru skandirali ovo je turska....
Мајор Гашпар Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 bilo je gotivno valjda prosle godine kada su im u novom pazaru skandirali ovo je turska.... Valjda je to bilo pre 2 godine. Prosle godine je stadion u Pazaru bio suspendvan. Ma, bilo je svasta. Tu je pala mozda i najzesca tuca. 200 radovaca na 1000 Pazaraca Ima da se skine taj snimak valjda.
Helle Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) *BVD, si ti opet mijenjo si nick!? nesto su ti omanjili postovi! Ko ti je ovaj seronja Rumenige! Blok 64.... You know it's bad when it's easy to say, "Fuck you, asshole" and feel ok! You're a super dick! Edited November 18, 2005 by Hellenoranotos
Recommended Posts