kuruz Posted June 9, 2006 Author Report Posted June 9, 2006 Ja slush'o IN..valja,al' Armada je bolji album. Quote
Grobodan Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Skini,ako ti se ne svidi,pljuni me u facu kad me vidis.Mada,nema sta da se uporedjuje,IN je Black/Thrash. A textovi su,chini se,fini...Dosta je razgovetan vokal,pa se lepo chuje...Samo mi se ne svidjaju delovi kad se dere,zvuci mi malo metalkoricno...Ili to ja samo trazim dlaku na jajima. Quote
Angelystor Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Trazish ti dlake medju brijanim mudima prijatelje.. Meni se bash svidjaju ti delovi..refren na "Crown Of Kings" sa tim clean-astim dernjavim vokalom zvuchi extra mocno a i donosi barem neku diverziju u vokalima, bilo bi glupo da samo rezi ceo album, zar ne? Quote
Grobodan Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Pa jeste,slazem se,lepo su vokali odradjeni,ali samo kazem...vuce malo na...Ma nije bitno,muda su izgleda stvarno obrijana,Armada rula. Quote
Craft Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 @ grave na koga te asocira vokal, bas me interesuje? Meni je gospodin sa ovim albumom izbio na sam vrh norveskih vristaca, nisam do sada slusao nikoga ko je ovoliko verno uspeo da mi docara dinamiku tekstova i ko ima ovako savrsenu dikciju dok peva... Pravi genijalac... A Armada je zaista remek delo... Quote
einherjar Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 So true. Ubedljivo najautenticniji vokal koji se pojavio na Norveskoj BM sceni u poslednjih nekoliko godina. Obsidian C. ocigledno zna milion ljudi, a toliki kvantitet morao je iznedriti kvalitet... I bubnjar Vyl je jedan od trenutno najboljih na sceni... Bojim se i da mislim gde ovaj bend moze otici sledecim albumom... Quote
militant Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Meni se na prvo slusanje Armada uopste nije svidela. Pustio sam ga jos koji put i ne ide mi nesto...nijedna pesma mi nije ostala u glavi. Ne znam kako ovo ispade kad ste ga svi nahvalili, a ja ocekivao... Doduse, sad sam i nekom melodic elementu, mozda nije pravi trenutak. Quote
einherjar Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Meni se na prvo slusanje Armada uopste nije svidela. Pustio sam ga jos koji put i ne ide mi nesto...nijedna pesma mi nije ostala u glavi. Ne znam kako ovo ispade kad ste ga svi nahvalili, a ja ocekivao... Doduse, sad sam i nekom melodic elementu, mozda nije pravi trenutak. Samo ti slusaj i dalje... I otvorice ti se... Quote
militant Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Verovatno, za sad totalno ne lezi. Mislim da sam propustio nesto. Quote
Grobodan Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Pokleknuh i ja pred silom Armade.Preslusao sam album jedno 100 puta,i moram priznati da je ovo definitivno album godine.Original se mora imati. Quote
Angelystor Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Heheh...tako treba! Al stvarno..uz Virgin Steele novi, album godine! Quote
Angelystor Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Heheh...tako treba! Al stvarno..uz Virgin Steele novi, album godine! Quote
urs Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 nista posebno... doterivanje black/war metal zvuka... sto neko rece, ne ostaje u glavi dugo, sto bi u principu trebalo... moze li neko da navede jedan bend ovog zanra koji je ubacio nesto novo? Quote
Grobodan Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Cekaj bre,Urse...Kad se kaze "war metal",zna se sta je to - BLASPHEMY,BLACK WITCHERY,CONQUEROR,REVENGE i slicni usisivaci KoK je black metal sa naginjanjem ka melodiji,ali ne ljigavoj. Quote
urs Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 e jebiga ja za war bm smatram bas te melodicnije varijante one direktno ( i ponekad totalno indiskretno ) koketiraju sa tehnickom stranom death metal -a, sto im daje "polet" & ratnicku snagu... joj koja recenica sve mi ostalo dodje samo bm... ne bih zalazio toliko da sortiram black po tome po o cemu oni to tacno zapevaju.... zapravo, bendove je sve teze klasifikovati ( ali ne i lepiti zanrovske odrednice ) zavisi, jeli, kako gledas na sve to... da li te prvo pogodi muzika ili lirike... ovo drugo, smatram, i ne moze prvo da te strefi jerbo je dovedeno na nivo nekoherentne grmljavine a da i ne filozofiramo bas mnogo, ceo bm zanr bi i trebao da bude ratnicki, agresivan... tako da mu "war" dodatak dodje kao pleonazam Quote
Grobodan Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 I ne slazem se bas,ali,ko sto si rekao,nije ni bitno. A ti poslusaj malo Armadu,daj albumu vremena...I meni je trebalo par spinova,ali kad se navuces - gotovo. Quote
urs Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 dobro... evo, stavljen Keep posle Nehemah na PL... cim preslusham ( jos jednom, u celini ), dajem komentare... Quote
kuruz Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 Pokleknuh i ja pred silom Armade.Preslusao sam album jedno 100 puta,i moram priznati da je ovo definitivno album godine.Original se mora imati. Mislim da ima u Mordoru da se kupi,ja sam hteo da uzmem,al' precha je nova lopta.. Quote
Angelystor Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ja dobio za rodjus plavo-crnu kosharkashku..steta sto je nike..ali nebitno zakon je a i ovo mi omiljene boje, i za sada mi je lucky A na taj original bih mogao da spustim shape ako uskoro dodjem u bg.. Quote
kuruz Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 Ja u BG idem 22.-og da se smejem Berluskonijevim pichkicama. Quote
Grobodan Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ima u Mordoru,svrsozovan digipak za 1500 kinti Quote
urs Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 preslusao sam Armadu... ima momenata, lepih pasaza, rifova itd. ali kao celina ( mi-jos-uvek ) zvuci kao hiljade istih bendova... mozda su energicni, brzi i zli i da sam ih cuo pre par godina sigurno bi mi bili vrh, ali nisu... ni blizu inace, podrzavam ih u svakim daljim naporima da iznedre nove i mnogo bolje albume, zasluzuju to mnogo vise od vecine ciji su napori, izgleda, usmereni ka profitu i unistavanju scene svojim skrnavostima... Quote
urs Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 (edited) evo da se ispravim... upravo sam preslusao/pregledao neke njihove snimke sa sajta ( za koje je btw potrebno skinuti licencu, jer se mogu odgledati samo 10x )... sto ce reci da ni oni nisu bas operisani od komercijale, ali nema veze bolje za njih... bubnjar, ili svira na dva dupla basa ili je zivotinja sveukupno, brzi su... mislim da bih trebao da preslusam album na nekim boljim zvucnicima, jer imam osecaj da ne cujem nesto sto vi ljudi cujete Edited August 3, 2006 by urs Quote
urs Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Reclaim mi se vise svidja... nema sta, dobri su mnogo stvarno teze ulaze u sistem, ali kad se covek navikne.... Quote
Recommended Posts