oʞɾoƃ Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 A ne nisu nikako LOL. I ja ih obozavam, ali cinjenice stoje. Pa nije ni Kosovo Srbija, pa to svejedno ne sme da se kaže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Upravo si rekao da je In Flames pederast. Prepare to die. LOL, naravno da to nisam rekao. Rekao sam na onu sliku Keep of Kalessina sa gore pomenutog linka, gde su nasminkani i nose one uzane majce XD. "jbt ona Warmonger usrana sa onim emo vokalima.." Na ovo sam mislio kad sam rekao imitiraju In Flames . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Rekao si da su In Flames emo. Prepare to die. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 In Flames su metalcore. (ovo sam morao da kazhem samo zato shto znam koliko mrzish to ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 evo ga Kolossus http://rapidshare.com/files/116570965/Keep...rtal_by_Jho.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Hvala za link! Evo slušam novi album, opet ništa, nikakav naročit utisak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Hvala za link! No problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Posle prvog slushanja, moram priznati, vrlo zanimljivo shtivo, trebace mu varenja dosta, ali ostaje i ostace zamerka na zvuk. "Armada" je imala neverovatan zvuk, kao jebeni Titan koji gazi sve pred sobom, chvrst, masivan, siguran..ovo mi je nekako na sve strane...ne umem da objasnim, ali mi nikako ne idu zajedno ovakav zvuk gitare i zvuk bubnjeva..zashto su morali ovako drastichno da menjaju sve, nije mi jasno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ja ga vec svarila na prvo slusanje i mislim da ce se puuuuno vrteti na mojoj play listi I da - In Flames jeste gej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 I da - In Flames jeste gej Ti si gej! Pederu, voliš muškarce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 zashto su morali ovako drastichno da menjaju sve, nije mi jasno.. $ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Apsolutno mi se ne svidja,na istu foru je album snimio bend Miclantecuhtli jos pre 2 godine tako da me smorilo posle prve pesme.Dao sam mu sansu ali su moje impresije ravne nuli.Delete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 In Flames су голо говно. Скинућу албум сутра кад се вратим са дербија, ваљда ће бити слободних термина. Судећи по ономе како звучи Ascendant, албум ће бити фантастичан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 mnogo se nadas,iskreno jedno od losijih izdanja ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 na prvo slushanje nishta posebno videcemo za par dana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 mene iskreno ni ta Armada nije nesto posebno odusevila. kvalitetan album, ali ne kapiram cemu toliko cum shoot-ova kad se spomene isti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 mene iskreno ni ta Armada nije nesto posebno odusevila. kvalitetan album, ali ne kapiram cemu toliko cum shoot-ova kad se spomene isti. to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 mene iskreno ni ta Armada nije nesto posebno odusevila. kvalitetan album, ali ne kapiram cemu toliko cum shoot-ova kad se spomene isti. album je ok,ali nista za dizanje u nebesa.smatram da oni imaju jos leba da jedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 ovo im je, koji? 3 il 4 full lenght? racunam da su vec dali svoj maksimum do sad. dobar bend, dobri albumi, ali nista revolucionarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 4. Rekao bi neko da su ultra zajeban bend,no susta suprotnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 bas su zajebani. al vratimo se na muziku, vidim ti volis da prebacas temu na outfit kad hoces po bilo koju cijenu da nadjes manu bendu. i odgovori vise zasto ti je DMDS sranje(iako je produkcijski dobro odradjen, a o kvalitetu muzike da ne pricamo), a ovamo hvalis neke pakistanske prosjecne bendove koji ni instrumente ne umiju da drze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Preslusah napokon Kolossus-a i, iskreno, ok je album, nije bolji od Armade naravno ali nije ni los - solidan je... Hehehe, ali najjace mi je sto su u Warmonger-u opet ubacili one rock'nroll ritmove! Samo mislim da bi Obsidian ipak mogao malo vise da istrazuje skale, brate, skoro sve Kalessin melodije se sviraju u istoj skali tako da i melodije i rifovi neminovno lice jedni na druge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 Скинух га малопре, утисци сутра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Bash dosadan album..ne mogu vishe ni do pola da izdrzim..Warmonger je ok..ne znam..josh jedno razocharenje za ovu godinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 27, 2008 Author Report Share Posted May 27, 2008 (edited) Одличан албум, једино је продукција могла бити боља. Мени се свиђа зато што на моменте звучи као они албуми пре прошлог, а онда улети део који као да је са Армаде испао. The Rising Sign, на пример, је предивна песма управо због те мешавине старог и новог. Диван албум, мирнији и спорији, али не и неквалитетнији. Edited May 27, 2008 by Куруз Фердинанд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts