oʞɾoƃ Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Ovaj Mita prvo čeka da se nešto ukiseli i usiri trideset puta, pa onda skida Quote
Mita Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 na prvo slusanje mi ne leze jbg ovo je kao prog mora sto hiljada puta da se slusa hm ali poslednja pesma ownuje Quote
Josif Visarionovič Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 to se slazem,zadnja je jedina dobra,ostale su prosek Quote
Sisus Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Meni su sve odlicne. U zadnjih mesec-dva, samo Armadu i Kolossus vrtim. Nikako da mi dosade. Veoma su mi inspirativni albumi. Quote
ursus arctos Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Armada / Kolossus - tehnicki super, ali smaraju... stvarno treba vremena da se slegnu... mark of power je najjaca epska a Reclaim im dalje vazi kao najbolje ostvarenje... po meni Quote
Nemethor Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Armada / Kolossus - tehnicki super, ali smaraju... stvarno treba vremena da se slegnu... mark of power je najjaca epska a Reclaim im dalje vazi kao najbolje ostvarenje... po meni Zakljucno sa Reclaim, jedan od ubedljivo najkvalitetnijijih opusa u black metalu ikada... Armada josh pije vodu... Kolossus im nije trebao. Quote
Sisus Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Hm, koliko su ukusi razliciti. Ja kad sam cuo Reclaim, izgubio sam zelju da cujem bilo sta od starijih radova. Quote
morbid god Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ja vise volim pre-Armada period. Sama Armada mi je dobar album, obrnem ga tako s vremena na vrijeme. A Kolosus me konstantno smori. Quote
kuruz Posted May 11, 2009 Author Report Posted May 11, 2009 У курац, јопе сам се навукао на Армаду. Quote
Grobodan Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Haha, sad cujem da je KoK svirao sledece pesme na Exitu: New empire's birth Crown of the kings Winged watcher Ascendant Wealth of darkness i to je to. A seticemo se da je Kuruz rekao da nje hteo prva 2 puta da ih gleda jer su bili predgrupa i da ce da ide na Exit, a kao openeri su svirali 6 i 9 pesama respektabilno :) :) koji pwnage :) Quote
dimmu1 Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 (edited) stvarno je ispala ipo.dobro pa nisam ni otisao na exit..u decembru su svirali malo pesama,a ovo sad je bas uzas.. Edited July 9, 2009 by dimmu1 Quote
Grobodan Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Kuruz je warnovan pa neko vreme nece moci da izrazi svoju srceu povodom ove ekskluzive jer svi znamo da on ide samo na hepeninge show him some love! Quote
kuruz Posted July 11, 2009 Author Report Posted July 11, 2009 Најсмешније од свега је то што је крајем треће песме Маја изјавила да јој се пије сок, па смо отишли да купимо, рек'о свираће сат времена, ај да јој учиним. Кад смо се вратили имам шта да видим... Quote
kuruz Posted July 11, 2009 Author Report Posted July 11, 2009 Zaboravih da kažem da je zvuk bio očajan. Vokal se jedva čuo, bar na ove tri pesme koje sam video. Doduše, stajali smo daleko od bine, ne znam kako je bilo napred. Quote
Nemethor Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Zvuk jako los, malo sam slusao pa sam pobegao u backstage da locem, bukvalno je sa monitora bilo bolje nego u publici. Ipak je u SKC-u bilo mnogo kvalitetnije, a Kataklizam i Death Angel su izuli za sve pare... Quote
RaVeN Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Stvarno steta...nisam ih do sada gledao ni jednom...a ovo je bilo stvarno tuzno na Exitu....jbg-a Quote
Angelystor Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Најсмешније од свега је то што је крајем треће песме Маја изјавила да јој се пије сок, па смо отишли да купимо, рек'о свираће сат времена, ај да јој учиним. Кад смо се вратили имам шта да видим... Kako te je samo lako istrenirati...uzasno Jebiga, izabrao si najskuplju i najgoru varijantu da ih gledas. Quote
kuruz Posted July 11, 2009 Author Report Posted July 11, 2009 Istrenirati? Realno, bili su dosadni, ispadali su, a vokal se nije čuo dobro. Quote
oʞɾoƃ Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Sad idi stiskaj decembarsku Adidas trenerku i slušaj kako epično šuška Quote
Mita Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Zaboravih da kažem da je zvuk bio očajan. Vokal se jedva čuo, bar na ove tri pesme koje sam video. Doduše, stajali smo daleko od bine, ne znam kako je bilo napred. u prvom redu bilo do jaja ne znam meni su bili skroz ok ono kratko ali jebitacno Quote
behemoth Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 iako je u skcu bilo bolje bili su skroz dobri bili su daleko od hedlajnera i toliku su satnicu imali, a svoje vreme su maximalno ok iskoristili Quote
Recommended Posts