oʞɾoƃ Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Ionako si već rekao da je Divlji Tigar pozer. Ups. Quote
Sisus Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Meni nije bolji od Kolosusa. Ni blizu, ali ga ipak moram preslušati još koji put. Quote
kuruz Posted May 16, 2010 Author Report Posted May 16, 2010 Ionako si već rekao da je Divlji Tigar pozer. Ups. Јок и није. Quote
morbid god Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Pa nije bas da troluje covjek. Velika je misterija kako poslednja 2 albuma cine da vase gacice budu umazane od srece. Quote
Guest Pit Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 The very first vocals to be heard on 'Reptilian' remind me a lot of what Attila did on 'Reclaim'. Is this coincidal or was it something that was done intentionally? That was very deliberate. Not that we wanted Thebon to sing like Attila, but I always liked Attila's vocals because of the great atmosphere they bring. Actually Thebon has always been quite capable of doing this kind of vocals, but he didn't want to do it that much on 'Armada' and 'Kolossus' because he didn't want to come across like an Attila impersonator. Now that he has shown what he is capable of and now that people know that he has a very distinct identity, it's not a problem to explore these kinds of vocals even more. Znaći, ipak ne gostuje Atila. Pa, valjda je svakome, ko je prosle godine uzivo gledao Come Damnation i Reclaim, bilo jasno da je Thebon otpevao te vokale. Inace, posle koncerta sam pricao sa njim o tome i lik nema nista bolje misljenje o Atilinom pevanju od mene, sto znaci da je upotreba ovih vokala na Reptilian-u iskljucivo posledica Obsidian-ovog autoritarizma. Quote
Wise Owl Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Talvijevo mišljenje zanemarite, on drka na AEALO. Neću da dajem ocenu za album, ali Kuruzov koment zaslužuje 10+ Ko god može da drka na AEALO, konjma za repove! Znaš Grobo kolko te volem , ali AEALO... Quote
Talvi Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Jbg, nismo svi toliko muzicki nadareni da ga bacamo na "Dragontower". Quote
In The Flesh Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Jesu li uspjeli da se plasiraju na Evroviziju sa tom muzičkom abominacijom? Quote
Grobodan Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Jesu kurac. Što se tiča Aealo, šta znam... nisam vam ja kriv što ne shvatate prave veličine. Quote
iron will Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Аеало разбија дискографију овог бенда, иако нисам неки фан Трулог 'Риста. Quote
Grobodan Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 "Reptilian", the new album from Norwegian extreme metal veterans KEEP OF KALESSIN, entered the official chart in the band's home country at position No. 2. Quote
Talvi Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Nista cudno, sad su velika jaja u Norveskoj. Quote
Mita Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 ali u Norveskoj,i dalje ce biti predgrupe u Jewropi Quote
Mita Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 ali u Norveskoj,i dalje ce biti predgrupe u Jewropi Quote
kuruz Posted June 16, 2010 Author Report Posted June 16, 2010 Коначно сам нашао времена да људски преслушам нови албум у пристојном рипу. Одличан је, ал' једна је Армада. Додуше, бољи је од Колосуса. Quote
Despot! Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 (edited) Meni je lično ovaj nekako najbolji, mislim najviše odgovara mom ukusu. Samo korice su mogle malo, malo bolje. Nije problem u slici, već više u ideji ''quest zrikavog zmaja''. Edited June 17, 2010 by Despot! Quote
dimmu1 Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 meni ovaj nije najbolji ali je dobar.za mene je armada njihov najbolji album i sumnjam da ce izdati mnogo bolji album od tog. Quote
Angelystor Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Pesme sa Reptila mogu da podelim na par nivoa: - Ubice, kakve su mi falile na proslom, jedna riffomania thrasherskih razmera, druga epic stvar koja za promenu ne zvuci mucno, vec mocno. Prototipi onoga sto mi se svidja kod ovog benda: "Dragon Iconography" i "The Divine Land"; - Solidne pesme, koje pre svega zvuce tvrdje i mracnije negoli abominacije sa proslog: Awakening, Judgement (je l' jos nekog onaj glavni riff podseca na novi(ji) Exodus? :]), Leaving The Mortal Flesh, Reptillian Majesty; - I na kraju, laksativi u muzickom obliku: Dark As Moonless Night, The Dragontower; All in all, sasvim dobar album, slozicu se sa Anticevim i Rambovim sugradjaninom, bolji od proslog, ne od Armade. Nekih 7-7.5. I da, onaj bubnjar mora da svira blastove i kad kenja, zna da ubije u pojam... Quote
Night Prowler Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Ja bi ih ovako podelio: Favoriti, od kojih ne mogu da se odlucim koja je najbolja, sve sjajne pesme: Dragon Iconography The Awakening Dark As Moonless Night Solidne pesme: Judgement The Dragontower Leaving The Mortal Flesh Smor: The Divine Land Reptilian Majesty Quote
dimmu1 Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Smor: The Divine Land Reptilian Majesty meni su ove dve jedne od jacih na albumu. Quote
Grobodan Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BPVhNdBR2FE&feature=player_embedded Quote
kuruz Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 Добра она иза у првој секунди клипа. 1 Quote
Recommended Posts