oʞɾoƃ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Evo slike "Man with a very big cock" pa ćete znati na šta mislim: Čik isključi filtering pa vidi šta će da izađe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 misliš na ovog bećara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 misliš na ovog bećara? :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Tuzno je da danas u vreme kada svakodnevno nicu mladi, neverovatno tehnicki potkovani bubnjari i kada je konkurencija na tom instrumentu jaca nego ikada, on kao jedan guru i arhetipska "extreme metal drumming" figura ne daje vise od sebe. Pa čekaj, ako automobil može da ide 250 km/h, je l' to znači da ga uvek treba voziti na toliko? Frost nije ni na kakvom takmičenju u brzini, već radi onako kako smatra da je najbolje za muziku koju stvara. I kamo sreće da svi muzičari tako rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 To je, sjecam se, iskomentarisao Grobodan na DSO temi, kad ga je svojevremeno recenzirao u karakteristicnom devil's blood&spearm stilu Eh da, jesam prolio spermu po Fasu i ne stidim se, i opet bih The thing is - obozavam DsO, ali stvarno ne vidim cemu poredjenja sa KoK. Ne bih da ispadam smarac, bog mi je svedok da volim i cenim spam , ali mozda je bolje da bacimo raspravu na Djedspel temu, nesto je zamrla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 (edited) Ma odlicna recenzija, svaka ti dala na osnovu nje, i na vrijeme dobila I da, mogli bi ovo prebacit na DSO temu Edited June 13, 2008 by morbid god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 Ma sad je popularno gotiviti KoK, pogotovo na sajtovima tipa Metal Storm... Isto kao što je popularno pljuvati po In Flames-u... Брате, ја сам тему отворио пре Армаде и онда су сви пљували бенд, а мени је и тада био сјајан. Ова два албума су нешто најбоље што сам ја чуо у блек металу. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=98829 ima spot za "Ascendant". Pravi metal spot novog doba.."stojimo ispred zelenog ekrana i kreveljimo se, a oni nas posle napujdaju na kompu sa efektima beyond recognition". Josh kako me zivcira ovde Obsidian, kad nisam sad monitor oshamario nikad necu. Квлтни спот, најјачи је део кад Обсидијан рашири крила. :) Наравно, нисам читао све ово што сте натрабуњали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 manite se spota - ko se dima ne nadimi, taj se vatre ne ogreja... spot jeste smesan, al' i takvi idu u rok sluzbe. ne znam sade... nije mi pokvario utisak o albumu, al' ovo je, bojim se, licimurno reci, posto mi je, npr, spot za sacraligeous scorn skoro pa pokvario utisak o celom DB KoK je dobar ekstremni metal bend u svakom slucaju - multidimenzionalan, kvalitetan i inovativan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 za uber fanove da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Pa čekaj, ako automobil može da ide 250 km/h, je l' to znači da ga uvek treba voziti na toliko? Hahaha, sjajan opis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nije. Kad je trka, normalno je da izvuces maksimum iz njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Trkaj se na Gazeli petkom popodne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 sa besnim jaguarom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Pogledao spot. Gej – jeste. Kakve veze ima to sa albumom – nikakve. Recimo, King – Welcome Home je jedna od meni omiljenih pesama ikad, a spot je govno i to tesko. Da li je to promenilo moje misljenje o albumu Them, snizilo mu ocenu? Specijalno : ). Cak stavise, nisam ovde video nista sto nisam video u masi metal spotova. Kolossus mi je sad vec jedan od albuma godine, sa tendencijom rasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Не, стварно, има добрих делова. Много добрих делова. Свакако кандидат за албум године, у блеку поготово јер конкуренције готово да и нема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Ima - Dark Fortress. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Spot da je debilan jeste,to nema veze sa muzikom.Presaltaj se na immortal pa ce ti se samo kasti Spot da je debilan jeste,to nema veze sa muzikom.Presaltaj se na immortal pa ce ti se samo kasti sto se tice bm albuma devilish impressions sije kok,ceremonial castings takodje ne mogu sad da se setim pun sam kurac ug izdanja ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Свакако кандидат за албум године, у блеку поготово јер конкуренције готово да и нема. Treći novembar, sinko, treći novembar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Treći novembar, sinko, treći novembar TAKO JE GOJKO BRATE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Ima - Dark Fortress. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ма, "Kolossus" је сјајан! Слушам га редовно и на компу и на слушкама и увек је подједнако добар, уопште ми се не деси да, услед расположења или нечег другог, променим став - увек је исти, увек је једнако добар. Одличан албум. Стварно не знам шта би Satyricon (или било ко други, што се мене тиче) требао да направи да надвиси "Kolossus". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 sad si pojeo govno,ispada da je kok uvek bio iznad satyricona.bio je kurcinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Шта причаш, човече? Пијан? Облесавила те врућина? Где то пише? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 pijan sam i toplo mi je a ti seres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Хахаха! Непоправљиво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts